-
NoktowizoR
jak Wam sie widzi ta plytka - OST w wykonaniu Massive Attack? Plyta wydana na dlugo przed premiera filmu - zabieg dosc smialy...
Jak dla mnie plyta super i nie musze nawet filmu ogladac, muzyka broni sie genialnie bez niego. Aczkolwiek budzi apetyt na to by zobaczyc jakie to obrazy zostaly zilustrowane tak zacnymi dzwiekami. Film ma byc podobno na przelomie stycznia-lutego w kinach... -
Anonim
a moim zdaniem przciętny ten soundtrack...pod względem klimatu bardziej porywało mnie "100th Window", o "Mezzanine" to już nie wspominając -
Anonim
choć jeśli traktować ten album na zasadzie zbioru impresji to nie mogę powiedzieć, że jest zły. jest kilka fragmentów, które mi się podobają. -
królewna.xls
Dobra wiadomosc.
Ech, Massive, warto bylo jechac na drugi koniec Polski :) Mlask, mlask :) -
-
Grono.Net
nie wiem jaki sens ma mowienie ze bardziej porywajace jest 100th/mezz skoro danny to soundtrack a nie nowe pelnoprawne lp zespolu. -
Anonim
zgadzam się z Tobą, że soundtrack i pełnoprawne lp to dwie różne rzeczy. stąd moje porównanie nietrafne. natomiast nadal uważam, że danny the dog to nic nadzwyczajnego. -
NoktowizoR
ja tam uwazam ze plyta czesze... :P podobno w 2005 ma wyjsc nowe LP massive - nie ost, ale "prawdziwa" plyta -
Grono.Net
ja rowniez tak uwazam.
jesli oddzielic rasowe sciezki dzwiekowe od syfu w rodzaju singielkowych skladanek 'inspired by movie' to ten ost jak dla mnie rzadzi.
nie moglem sie od tego oderwac od samego poczatku jak to uslyszalem. i trwalo to kilka miesiecy. -
NoktowizoR
ja do tej pory nie moge sie oderwac... slucham tego prawie codziennie - kupilem zaraz po premierze. -
Anonim
Amon.Tobin.-.Chaos.Theory.2005 albo V.A - Pi Soundtrack to są soundtracki :] Danny the Dog przy nich według mnie nie ma szans :) -
krii
nie porownywalbym pi i danny, bo to dwa rozne typy sciezek dzwiekowych... faktem jest, ze pi to majsterszcztyk... ale film tez jest wyjatkowy, podobnie jak r. dla snu; ) W pi wiekszosc to utwory juz znane i broniace sie same... ost dannego to muza filmowa pelna geba i powinna byc przyswajana razem z filmem... :P
podobnie jak fight club
te plyty bez fimlow sa niepelne
tak kiedys liczylem w jakich filmach byl kawalek angel massive:
snatch
go
pi
zna ktos inne?
reklamy:
armani
neska
jak zobacze film to bede ocenial... na razie nie wchodzi... (danny)
-
Grono.Net
-
Grono.Net
A co do PI ktorym co chwile ktos sie gdzies zachwyca...
Ja te wszystkie prawie kawalki znalem juz wczesniej wiec mnie to nie jara.