- 1
- 2
-
Carhartt
-
Anonim
ja mam niby to "nowy" album_2cd po 50minut_instrumental w wiekszosci...o nazwie "Lounge"_pozdrawiam -
Grono.Net
alez prehistoryczne watki poruszasz; )
to byl ruski przekret.
wydali material grupy Mondalay pod szyldem Portishead i ich owczesnej wytworni (go beat?).
wszystko jednak szybko zostalo zdementowane i sprawa ucichla.
aczkolwiek mondalay brzmial na tej plycie bardzo podobnie do ph; )
gdybym nie wiedzial napewno uznal bym ten album za ich. -
10480
-
-
s314ryt
sjux.. come on! :)
pearl to dokladnie jak wyzej poprostu napisal ruski przekret.
oryginalna plyta to Mandalay - Empathy ze zmieniona kolejnoscia utworow..
pzdr -
Anonim
czlopcy_juz wiem_spokoj...wlasnie zmieniam nazwe_pozdrawiam...a jakies koncerty PH ktos wie cos na ten temat...?! -
Grono.Net
-
Anonim
-
s314ryt
wyjdzie, soon, poszukaj postu na ten temat, tak wielu uzytkownikow sie uzewnetrznilo na ten temat; )
-
Anonim
-
Anonim
19 lutego Portishead grali w Bristolu na rzecz ofiar Tsunami :] to tyle ile mi wiadomo n.t. koncertów -
Grono.Net
i to byl pierwszy live act od kilku lat.
i zapewne na kilka nastepnych ostatni. -
Anonim
hmm można mieć nadzieję, że to będzie początek hehe a nie koniec, skoro pierwszy raz od dawna zagrali :] -
Grono.Net
to jest na swoj sposob bardzo awangardowa sprawa.
nie grac koncertow; )
alter art. non pop itd :] -
Carhartt
Dzięki ludziska , ja tylko chciałem wiedzieć czyja to płyta bo jest niezła a do tej pory myślałem, że to projekt LAMB -
Anonim
hmm no mi się podobała dopóki sie nie dowiedziałam, że to mistyfikacja teraz mam jakiś awers. No i dziwie sie sama sobie jak to sie stało że nie poznałam, że to nie głoś Beth :/ -
s314ryt
hehe :) ale skad ten awers, Mandalay graja wspaniala muzyke.. barrdzo polecam :)
-
Grono.Net
Magda chillout :]
Ja tez dlugo bylem przekonany ze to oni; )
A plytka mimo wszystko jest swietna.
Mandalay...
Kurt Weill mial taki kawalek; )
Ale to inna bajka...
good night. -
Anonim
no jakoś tak wyszło, a co do ich muzyki to jest trochę monotonna jak dla mnie, tylko 1 piosenka mi sie naprawdę podbała :] -
Grono.Net
to napewno przez ten dystans, ktorego nabralas wraz z wiadomoscia ze ta plyta to jeden wielki blef; )
a monotonnia bywa przyjemna...
zwlaszcza w wydaniu porcupine tree; )
a mialo byc dobranoc.
- 1
- 2