-
Próżny Bezczelny Hipokryta
-
Anonim
-
Etel
-
eva
-
-
qe
z Gda mam niedaleko wiec postaram sie byc.coz...na snoop dogu mi nie zalezy,glownie na underworld. -
Anonim
na heinekena nie jadę, ale na NaturalMix tak!!! :D
http://naturalmix.org/?l=pl - tu info jeżeli kogoś interesuje -
megazord wśród buców.
-
finula vel. ¡ejmadziu!
a ja bym chciała pojechać.
tylko że pewnie na marzeniach się skończy. -
na be
-
qrczak
podzielam zdanie przedmowcy :D
nie moge sie doczekac.. zreszta na pewnie nie tylko ja! -
goszi.
ja tam mam blisko:p moze na jakims dachu zakoczuje :P ale tak czy inaczej wole kupic bilet bo i tak sie tak ustawia z ta scenia ze ni uja nie zobaczysz bez biletu:] -
---moni---
wiecie moze, czy istnieje mozliwosc kupna biletu tylko na jeden dzien? czy w sprzedazy sa tylko dwudniowe karnety? -
na be
jeden bilet na cala impreze...przy pierwszym wejscu wymieniaja bilet na identyfikator -
мazurowa
-
Mozna by grupowo busikiem lub z kims do samochodzika sie zapakowac :) i na koncerta :] -
мazurowa
Dobry pomysł. Można by jeszcze taką grupę zorganizować... Też bym się chciała załapać. -
Szczeżuja
Chciałby dusza do raju jak to mówią... tylko, że jak na złość ma egzamin na studia w pierwszy dzień festiwalu. Niby żadna strata, bo Snoop Doggy Dog mnie nie kręci (i nie chodzi tu tylko osobistą awersję związaną z tym, że wygląda jak czarna wersja pewnej nielubianej przeze mne osoby; ) ), ale Underworld z chęcią bym zoabczył, więc mi szkoda. No chyba, że ktoś posiada teleport na stanie to reflektuję :) -
teleport moze i nie ale samochodzikiem jak sie sprezy to 4 - 6 h a pociagiem z 5 - 6h i na festivalu :) -
qe
do3miasta zjada sie klaberzy z calej polski?;) impreza bedzie do dobra...no bo wielkie GWIAZDY przyjezdzaja.Ja wybralabym sie tam ze wzgledu na underworld.fatboy i faithless jakos mnie porywaja.Ale to w koncu i tak wielkie wydarzenie muzyczne jak na nasz kraj:)Wiec moze do zobaczenia:) -
finula vel. ¡ejmadziu!
a ja wciąż nie mogę przeboleć, że rok temu tam nie zawitałam... dla tamtego składu poszłabym do trójmiasta nawet z buta; ]