Trip Hop [3027]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Próżny Bezczelny Hipokryta

Miski kto na open'er festival do Gdyni sie wybiera??
  • Anonim

Jak się uda to moja osoba wraz z drugą połówką zawita na openerka :)
  • Etel

ja! ja!! JAAAAA!! :D
  • eva

wybieram sie :)
  • qe

z Gda mam niedaleko wiec postaram sie byc.coz...na snoop dogu mi nie zalezy,glownie na underworld.
  • Anonim

na heinekena nie jadę, ale na NaturalMix tak!!! :D

http://naturalmix.org/?l=pl - tu info jeżeli kogoś interesuje
  • megazord wśród buców.

i wszystko musi byc tak daleko :/
  • finula vel. ¡ejmadziu!

a ja bym chciała pojechać.
    tylko że pewnie na marzeniach się skończy.
  • na be

2 bilety juz kupione :) pakuje moje Slonce do plecaka i jedziemy
  • qrczak

podzielam zdanie przedmowcy :D
    nie moge sie doczekac.. zreszta na pewnie nie tylko ja!
  • goszi.

ja tam mam blisko:p moze na jakims dachu zakoczuje :P ale tak czy inaczej wole kupic bilet bo i tak sie tak ustawia z ta scenia ze ni uja nie zobaczysz bez biletu:]
  • ---moni---

wiecie moze, czy istnieje mozliwosc kupna biletu tylko na jeden dzien? czy w sprzedazy sa tylko dwudniowe karnety?
  • na be

jeden bilet na cala impreze...przy pierwszym wejscu wymieniaja bilet na identyfikator
  • мazurowa

ja chce... ale nie mam jak. bu!

Mozna by grupowo busikiem lub z kims do samochodzika sie zapakowac :) i na koncerta :]
  • мazurowa

Dobry pomysł. Można by jeszcze taką grupę zorganizować... Też bym się chciała załapać.
  • Szczeżuja

Chciałby dusza do raju jak to mówią... tylko, że jak na złość ma egzamin na studia w pierwszy dzień festiwalu. Niby żadna strata, bo Snoop Doggy Dog mnie nie kręci (i nie chodzi tu tylko osobistą awersję związaną z tym, że wygląda jak czarna wersja pewnej nielubianej przeze mne osoby; ) ), ale Underworld z chęcią bym zoabczył, więc mi szkoda. No chyba, że ktoś posiada teleport na stanie to reflektuję :)

teleport moze i nie ale samochodzikiem jak sie sprezy to 4 - 6 h a pociagiem z 5 - 6h i na festivalu :)
  • qe

do3miasta zjada sie klaberzy z calej polski?;) impreza bedzie do dobra...no bo wielkie GWIAZDY przyjezdzaja.Ja wybralabym sie tam ze wzgledu na underworld.fatboy i faithless jakos mnie porywaja.Ale to w koncu i tak wielkie wydarzenie muzyczne jak na nasz kraj:)Wiec moze do zobaczenia:)
  • finula vel. ¡ejmadziu!

a ja wciąż nie mogę przeboleć, że rok temu tam nie zawitałam... dla tamtego składu poszłabym do trójmiasta nawet z buta; ]
| |

Przede wszystkim dla ludzi, którzy wiedzą jacy artyści kryją się za nazwą trip hop; ) Równ...

Fotki

Miejsca grona (0)