-
Kasia Roisin/ Hairy Trees
są takie?
ja mam np. puszczanie Bajmu średnio 4 razy dziennie to przesada (dla mnie nawet raz to przestępstwo ale ok)
;) -
NN
Tia... Bajm... :/
Mnie do furii dopraowadza(ło) 'call on me' niezliczoną ilość razy dziennie... -
Anonim
-
panna marta
pani Pieńkowskiej niestety swego czasu słuchałam rano kiedy do szkoły szłam na późniejsze godziny... teraz nie mam rano czasu nawet żeby włączyć radio. i chwała bogu. -
-
Polonus
Kiedyś Kosiński prowadził audycję i realizator mu zasnął (zbytnio się nie dziwię zresztą :P)
Na co prowadzący po prostu wyszedł ze studia, p;oszedł do realizatorki i puścił płytę, o którą mu chodziło.
Oczywiście poprzedzone to było trwającym ok.minutę wcześniejszym modulowaniem głosu przy mikrofonie i pohukiwaniem do niego. Niestety, nie udało się obudzić śpiocha.
Oczywiście pozowlił mu się wyspać... -
-
panna marta
-
Krystek
Jeśli chodzi o trójkowe wpadki antenowe to polecam tę - http://download.joemonster.org/mp3/... Nie popisali się w newsroomie.; -) -
-
Anonim
-
Anonim
If I were a rich girl lalalalalalalala...
żygac jusz sie chce, spalili do cna... -
Anonim
a mnie do szału doprowadza całe to hip-hopolo, jenifery lopezy i tym podobne... -
mea :)
zawichur ... wierz mi nie ma hip-hopu w trojce ... przyanjmniej nie tyle co w niektorych innych radyjach ... mnie troszku polityka przeraza ... bo wszedzie tego burdelu jest zdecydowanie za wiele ... jak by tak jeden dzien nie mowili o polityce to o czym by mowili ... -
ja mam alergie na taki zespół ...zaraz chyba 411 czy jakoś tak - oni koszmarnie promują te laski - najpierw to były piosenki tygodnia teraz i tak puszczają je do wyrzygania. Aż mi się wierzyć nie chce że to 3.
No i czasem popełniają Kowalską ...masakra -
Czary Mary
-
mea :)
-
scoiasi
audycja 3maj z nami, troche im zajelo zrozumienie ze to sie ledwo dawalo sluchac... taaak call on me az sie dostawalo mdlosci. upierdliwe jingle po tej calej zmianie wizerunku.. i glos pani szydlowskiej..
no i niesmiertelny bajm z pania kozidrak co mi sie zaczyna kojarzyc z villasowa w konsekwentnym dazeniu do szmiry. kabarety coraz gorsze humor coraz plytszy:\ -
Anonim
jak dla mnie jest za dużo hip-hopu i tyle... Kiedyś tak nie było. Muzyka w tym radiu zawsze była na poziomie, a teraz...
Nie wiem jak jest z hip-hopem w innych radiach i szczerze powiedziawszy nie interesuje mnie to... -
.
Trójka jest baaaardzo OK.
ale.....Bajm.
ale.....Wilki
ale.....Kombi
ale.....maraja carej i inne takie piczki
oczywiście wybaczę. najwyżej rzadziej włącze...
-
Anonim
ze wszystkim się zgadzam + pan Bugalski- nienawidze, nietrawie tego goscia: jego idiotyczna niedzielna audycja, pseudointelektualne i uduchowione wypowiedzi i jeszcze zawsze to " prosze ucałować żonę/męża/babcie.... etc etc" niedobrze sie robi. zawsze przełaczam na inna stacje