-
Anonim
slyszal juz ktos w tym roku? jaki jest?
macie moze jakies linki do poprzednich karpii? -
Amin
Ja tam nic nie wiem, nie słyszałem i nic nie napiszę...
ups, już to zrobiłem. '-.- -
-
Anonim
no bo jak niektórzy kręcą się w okolicach karpia, to się potem mogą pysznić, a obywatelom-szaraczkom smaka robić :P -
-
fragmenty tegorocznego "Karpia" słychać w reklamówce Pocztówki do świętego Mikołaja:)
-
Anonim
a kiedy bedzie oficjalna premiera w trojce?? 6.12 moze? jak w zeszlym roku?? -
Anonim
karp został zakupiony i odsłuchany. i jak co roku powtarzam, ze się nam karp starzeje i pogarsza. 2 lata temu był świetny- karp, karpiowa i karpięęęta! no w tym nie jest źle, ale bywało lepiej.
Wraz z karpiem na płycie pływa voovoo i ktośtam jeszcze. -
Anonim
ja szczerze poweim że nie lubie "karpia" co roku jest gorszy. a zwłaszcza że jak juz zaczną to katuja tym karpiem non-stop -
Anonim
-
eMMa
ja słyszałam, że 6 grudnia, od Mikołaja dostaniemy - potwierdzam przypuszczenia Zaręczynowego Susła [pozdrowienia Trójkowe tym razem; )] -
Anonim
coś słyszałam o 2 grudnia...
;)
karpik fajny, aczkolwiek bywały lepsze...
ja, polikarp, czuję się wstrząśnięty ale nie zmieszany...:D -
-
Amin
-
Anonim
Maryno droga!a 6.12 w 'powtorce' czy o jakiejs przypadkowej godzinie gdy walsnie nie bedzie mnie w domu? -
sisiclaro
a mi sie wydaje ze nam najpredzej Niedziedz w liscie (czyli jutro, tzn. dzis... w piatek) zaprezentuje nowego karpia...
tak to chyba bywalo do tej pory, nie?!
w kazdym badz razie, dajcie znac jak juz wypuszcza... bo tu gdzie jestem trojeczka kochana nie dosiega:( -
-
aga
-
Anonim
-
Anonim
kaaarp jest koszmarny, zwłaszcza j ak puszczają go średnio 20 razy dziennie.... -
Anonim