Trójka [3130]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Makalipsa Starszy

NIENAWIDZE ich ostatniej piosenki maltretowanej w radiu... "Ameryyykkaaa" czy cuś, normalnie doprowadza mnie do szewskiej pasji!!
  • Anonim

dziś natknęłąm się w Trójce na jakiś Bajm...gdybym tylko wiedziała kto ramówkę układał wrrr....
  • Anonim

dziś natknęłąm się w Trójce na jakiś Bajm...gdybym tylko wiedziała kto ramówkę układał wrrr....
  • Anonim

"makijaż niezmienny od laaaaaaaaaat..." bleee

• SpInKa

i jeszcze kombi - kazdee pokolenie; pppppp
  • Zwariowatka

jestem za! Kozidrak jest daremna a trojka to jedna z nielicznych stacji, na ktorej nie graja syfu, ani ciaglych hitow... tylko co tam robi to babsko? :(
  • Zwariowatka

nie mowiac o kombi... bez komentarza...
  • shell

ten wątek kombików-smerfików i kozidrak beaty co nadaje się za kraty to już się chyba piętnasty raz przewija...
    może więc gdzieś to wysłać ??
    jakby jaka petycja mogła mnie uratować przed A-a-a-a-meeeeryką to podpisuję 10 razy i fałszuję jak beger listy wyborcze :]
  • Makalipsa Starszy

bajdełej to Bajm stary lubie i dobrze wspominam...
    moze oni maja jakas wtyke w trojce ...
  • Makalipsa Starszy

Zwariowatka: trojka gra syf jak widać i to nie jest odosobniony przypadek..
  • shell

no i znowu- powtórka z innego wątku... to samo nam wyszło z kowalską- stara, instrumentalna i "świeża" była ok, a teraz, jak i bajm- nie do zniesienia... a do tego tłuczone to w kółko :/ jak na diabelskim młynie o tempie karuzeli dla dzieci i wysokości parteru :/
  • Makalipsa Starszy

no dobra nie chce mi sie czytac innych starych zapomnianych watkow , i co mi zrobisz? :P
  • Anonim

dokładnie, przy "ameryce" aż mi się chce wyłączyć radio.
    "makijaaaż nieeeezmieeenny od laaaat."
    najgorsze jest to, że brzmi gorzej niż wszystkie inne piosenki bajmu, a i je tolerowałam z ledwością.
  • Anonim

znajdźmy jeden plus odnosnie bajmu.......fakt, musimy ich słuchać na szczęście dzięki radio nie musimy na nich patrzeć ufff; )
  • Anonim

tzn: nie musimy, ale często na to słuchanie jesteśmy skazani; )
  • pingwinek:)

ja te| w trojce nie moge scierpiec piosenek Bajmu
  • Teresa.pl

Ban dla Bajmu w naszej kochanej TROJCE!
  • shell

justa: moje zmysły są nierozdzielne i choć faktycznie, dodatkowe oglądanie beaty k mogłoby mnie upośledzić doszczętnie, to słuchanie też mi nienajlepiej na cerę robi...; )
    BAN ABSOLUTNY
    może jakiś FILTR czy coś?
  • pingwinek:)

a moze po rpostu napiszmy na mysliwiecjka,ze mamy dosyc sluchania piosenek bajmu
  • Makalipsa Starszy

i co z tego będzie, jak myślisz? protesty były, ale się skończyły z wiadomym skutkiem - czyli żadnym :/