-
Makalipsa Starszy
NIENAWIDZE ich ostatniej piosenki maltretowanej w radiu... "Ameryyykkaaa" czy cuś, normalnie doprowadza mnie do szewskiej pasji!! -
Anonim
dziś natknęłąm się w Trójce na jakiś Bajm...gdybym tylko wiedziała kto ramówkę układał wrrr.... -
Anonim
dziś natknęłąm się w Trójce na jakiś Bajm...gdybym tylko wiedziała kto ramówkę układał wrrr.... -
Anonim
-
-
SpInKa
-
Zwariowatka
jestem za! Kozidrak jest daremna a trojka to jedna z nielicznych stacji, na ktorej nie graja syfu, ani ciaglych hitow... tylko co tam robi to babsko? :( -
Zwariowatka
-
shell
ten wątek kombików-smerfików i kozidrak beaty co nadaje się za kraty to już się chyba piętnasty raz przewija...
może więc gdzieś to wysłać ??
jakby jaka petycja mogła mnie uratować przed A-a-a-a-meeeeryką to podpisuję 10 razy i fałszuję jak beger listy wyborcze :] -
Makalipsa Starszy
bajdełej to Bajm stary lubie i dobrze wspominam...
moze oni maja jakas wtyke w trojce ... -
Makalipsa Starszy
Zwariowatka: trojka gra syf jak widać i to nie jest odosobniony przypadek.. -
shell
no i znowu- powtórka z innego wątku... to samo nam wyszło z kowalską- stara, instrumentalna i "świeża" była ok, a teraz, jak i bajm- nie do zniesienia... a do tego tłuczone to w kółko :/ jak na diabelskim młynie o tempie karuzeli dla dzieci i wysokości parteru :/ -
Makalipsa Starszy
no dobra nie chce mi sie czytac innych starych zapomnianych watkow , i co mi zrobisz? :P -
Anonim
dokładnie, przy "ameryce" aż mi się chce wyłączyć radio.
"makijaaaż nieeeezmieeenny od laaaat."
najgorsze jest to, że brzmi gorzej niż wszystkie inne piosenki bajmu, a i je tolerowałam z ledwością. -
Anonim
znajdźmy jeden plus odnosnie bajmu.......fakt, musimy ich słuchać na szczęście dzięki radio nie musimy na nich patrzeć ufff; ) -
Anonim
-
pingwinek:)
-
Teresa.pl
-
shell
justa: moje zmysły są nierozdzielne i choć faktycznie, dodatkowe oglądanie beaty k mogłoby mnie upośledzić doszczętnie, to słuchanie też mi nienajlepiej na cerę robi...; )
BAN ABSOLUTNY
może jakiś FILTR czy coś? -
pingwinek:)
a moze po rpostu napiszmy na mysliwiecjka,ze mamy dosyc sluchania piosenek bajmu -
Makalipsa Starszy
i co z tego będzie, jak myślisz? protesty były, ale się skończyły z wiadomym skutkiem - czyli żadnym :/