Trójmiasto [3701]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • rEne

pytanie z sserii : czemu wymyślasz kwadratowe jaja czyli czemu nie skm ?
    bo nie ma takiej opcji - słabo z tymi wyścigami :
    http://www.ztm.gda.pl/rozklady/star...
    podświetl każdy autobus i zobaczysz że do sopotu to żaden nie mija sięz wyścigami gdzieś blisko nawet !
  • mickiewicz

to też może rzucić nieco światła

http://ztm.trojmiasto.pl/schematy/b...

[122 z wrzeszcza do sopotu]
  • rez

>rEne napisał
    >pytanie z sserii : czemu wymyślasz kwadratowe jaja czyli
    >czemu nie skm ?

Pragnę skorzystać z sieciowego semestralnego, który jeszcze ważny, ot co!

• rez

Osobiście jestem zwolennikiem bezpłatnej komunikacji miejskiej, ale po pobieżnej analizie nasuwają mi się 4 kwestie.

- pozytywnie że zlikwidowano ilość przystanków jako jeden z głównych wyznaczników ceny biletu.
    - za cenę do tej pory miesięcznego biletu na około 12 przystanków otrzymać można sieciówkę na Gdańsk (ulgowy bilet - 41 PLN).

- mogli sobie darować różnicowanie cen przy biletach okresowych na linie zwykłe i nocne, pospieszne i specjalne; pośpiesznych i specjalnych to w Gdańsku nie ma więc to dopłacanie do nocnych mogli sobie darować.
    - kuriozalna sytuacja nastąpiła przy najdroższych biletach - semestralny sieciowy zamiast 180 PLN kosztować będzie 214.

Prawdopodobnie dalej mamy jedną z najdroższych zetkaemów w Polandji.
  • trapped in a box

39 zł - na metro, tramwaj, autobus nocny, dzienny, przyspieszony, ekspresowy, zmieniony, nowoczesny, starszawy i jaki tylko sobie człowiek zapragnie. W wwa.
  • rEne

i nawet różowy nie ?
    no zawsze będę chwalił logistykę ztm w warszawi
  • trapped in a box

różowy, tęczowy, no generalnie czaisz klimat :D
  • Anonim

>trapped in a box napisała:
    >39 zł - na metro, tramwaj, autobus nocny, dzienny,
    >przyspieszony, ekspresowy, zmieniony, nowoczesny, starszawy
    >i jaki tylko sobie człowiek zapragnie. W wwa.

no właśnie, byłem w szoku jak przeprowadziłem się do gdańska i za cenę karty miejskiej w warszawie kupiłem bilet na kilka stacji skm :/
  • dzemowiec

Witam serdecznie.

Mam pytanie komunikacyjne - czy można dostać się w jakiś sposób komunikacją miejską w Gdyni w okolice ulicy Krzemowej ? (to chyba dzielnica Kacze Buki?)

Jeśli tak, to proszę o info jaką linią autobusową (ew. inną:) mogę się tam dostać.

Z góry dziękuję za pomoc!,

pozdrawiam
  • onto

• dzemowiec

Witam, mam pytanko komunikacyjne - jak najszybciej dojechać komunikacją miejska z Gdańska Głównego do ulicy Telimeny (Armii Krajowej)? Z góry dzięki za pomoc!

Pozdrawiam