-
rEne
pytanie z sserii : czemu wymyślasz kwadratowe jaja czyli czemu nie skm ?
bo nie ma takiej opcji - słabo z tymi wyścigami :
http://www.ztm.gda.pl/rozklady/star...
podświetl każdy autobus i zobaczysz że do sopotu to żaden nie mija sięz wyścigami gdzieś blisko nawet ! -
mickiewicz
-
rez
>rEne napisał
>pytanie z sserii : czemu wymyślasz kwadratowe jaja czyli
>czemu nie skm ?
Pragnę skorzystać z sieciowego semestralnego, który jeszcze ważny, ot co!
-
rez
Osobiście jestem zwolennikiem bezpłatnej komunikacji miejskiej, ale po pobieżnej analizie nasuwają mi się 4 kwestie.
- pozytywnie że zlikwidowano ilość przystanków jako jeden z głównych wyznaczników ceny biletu.
- za cenę do tej pory miesięcznego biletu na około 12 przystanków otrzymać można sieciówkę na Gdańsk (ulgowy bilet - 41 PLN).
- mogli sobie darować różnicowanie cen przy biletach okresowych na linie zwykłe i nocne, pospieszne i specjalne; pośpiesznych i specjalnych to w Gdańsku nie ma więc to dopłacanie do nocnych mogli sobie darować.
- kuriozalna sytuacja nastąpiła przy najdroższych biletach - semestralny sieciowy zamiast 180 PLN kosztować będzie 214.
Prawdopodobnie dalej mamy jedną z najdroższych zetkaemów w Polandji.
-
-
trapped in a box
39 zł - na metro, tramwaj, autobus nocny, dzienny, przyspieszony, ekspresowy, zmieniony, nowoczesny, starszawy i jaki tylko sobie człowiek zapragnie. W wwa. -
rEne
-
trapped in a box
-
Anonim
>trapped in a box napisała:
>39 zł - na metro, tramwaj, autobus nocny, dzienny,
>przyspieszony, ekspresowy, zmieniony, nowoczesny, starszawy
>i jaki tylko sobie człowiek zapragnie. W wwa.
no właśnie, byłem w szoku jak przeprowadziłem się do gdańska i za cenę karty miejskiej w warszawie kupiłem bilet na kilka stacji skm :/ -
dzemowiec
Witam serdecznie.
Mam pytanie komunikacyjne - czy można dostać się w jakiś sposób komunikacją miejską w Gdyni w okolice ulicy Krzemowej ? (to chyba dzielnica Kacze Buki?)
Jeśli tak, to proszę o info jaką linią autobusową (ew. inną:) mogę się tam dostać.
Z góry dziękuję za pomoc!,
pozdrawiam -
onto
-
dzemowiec
Witam, mam pytanko komunikacyjne - jak najszybciej dojechać komunikacją miejska z Gdańska Głównego do ulicy Telimeny (Armii Krajowej)? Z góry dzięki za pomoc!
Pozdrawiam
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sopot - Górny Sopot
- Załóż własne grono tematyczne