-
KruszGiewicz
witam wszytskich
jak w temacie...
polecacie jakis dobry basen? tylko nie aqua park itd:)
najlepiej w jakiejs szkole itd
pozdro -
Anonim
slyszalam, ze politechnicki jest bueno... tylko nie wiem jak z wejsiowkami, sama chetnie gdzies bym cos dorwala po powrocie do trip city -
Anonim
wlasnie sie z kolega niedawno rozgladalem.
basen pg - zamkniety (remont chyba)
basen awf - drogi (18zl/45minut)
basen mosiru - moze byc (ale ode mnie b. daleko wiec nei chodze) -
Soldamn
18 zł za basen ??? o kurde :/
ja swego czasu jeździłem do gniewina i było bardzo fajnie i nie drogo, z tym że to dość daleko:) -
-
Anonim
jest jeszcze basen start(ale nie recze za nic bo nie byłam tam od lat.
no i jest basen AM w Gdyni(przy skwerze Kościuszki) ten jest dobry-ale mało godzin wolnych bo gł porezerwowane przez AM i różne szkoły oraz kursy.
i jest jeszcze basen na morenie w szkole podstawowej(ale tam zupełnie nie byłam wiec nie wiem) -
Blejd
również przy szkole jezuitów w Gdyni jest basen, całkiem świeży, nie korzystałam więc nic więcej nie mogę powiedzieć -
Anonim
>Cheery napisała:
>no i jest basen AM w Gdyni(przy skwerze Kościuszki) ten
>jest dobry-ale mało godzin wolnych bo gł
... no z tym dobrym to lekko przesadzone- ciasnawo i zimna woda zazwyczaj jak juz faktycznie dorwiesz wolna godzine. wystroj (oprocz lazienek) niezmienny od czasow gdy zaczelam tam chodzic w przedszkolu :/ i jakos ostatnio ceny tam niezbyt zachecajace byly wiec zrezygnowalam
-
petr korda
u mnie na chyloni najlepszy basen. pare lat temu zesmy go wspolnymi silami postawili. karnet 10 wejsc 80 pln. warunki okej tylko ze plytki akurat dla takich slabiakow jak ja (1,80 najglebiej chyba) i malo dostepnych godzin do plywania. -
Garry
-
Ivy
>Cheery napisała:
>jest jeszcze basen start(ale nie recze za nic bo nie
>byłam tam od lat.
>no i jest basen AM w Gdyni(przy skwerze Kościuszki) ten
>jest dobry-ale mało godzin wolnych bo gł
>porezerwowane przez AM i różne szkoły oraz
>kursy.
>
>i jest jeszcze basen na morenie w szkole podstawowej(ale tam
>zupełnie nie byłam wiec nie wiem)
okolo dwa lata temu na Starcie byl remont wiec chyba na dzien dzisiejszy nie ma tragedii, jak dla mnie jest ok
basen przy szkole postawowej nr 2 na Morenie jest calkiem fajny, ale moglo sie przez kilka lat cos pod tym wzgledem zmienic, a ceny oscylowaly ok 12zł/45min -
A jak wittowA
w gdyni chyloni w zespole szkol nr 3 jest ladny basen i chyba 5 zł kosztuje ulgowy bilet w karnecie czy cos w tym stylu;]
i jest ladny bo nowy; ] -
Noite™
-
goszi.
>Last Man Standing napisał
>polecacie jakis dobry basen? tylko nie aqua park itd:)
>
>najlepiej w jakiejs szkole itd
>
-
#SezonoweZaburzenieAfektywne#
>Blejd napisała:
>również przy szkole jezuitów w Gdyni jest
>basen, całkiem świeży, nie korzystałam
>więc nic więcej nie mogę powiedzieć
CZYSTO, tanio (8 zeta), 'klimatycznie' (wieczorkiem), mało ludzi.. Jak dla mnie bezkonkurencyjny..
-
Paulina
nie wiem jaki polecić ale wiem jakiego nie polecić. tego przy XVstym LO na Zaspie.
syyyyyf.
przynajmniej cztery lata temu tak było. wątpie żeby muz robili jakiś remont. -
ola n*******
ja mam fajny basen w szkole. Gimnazjum nr 28 w gdańsku. czysty,zadbany. polecam:D -
Anonim
Nie wiem, czy ten wątek jest jeszcze aktualny, ale polecam basen na Żabiance niedaleko SKM, w XII LO. Został jakiś czas temu odnowiony. Szatnie są fajne i w dodatku czyste, szafki na kluczyk. Woda czysta, nie tak mocno chlorowana jak w aqua, mam nadzieję, że pomalowali basen, bo dno prezentowało się trochę gorzej, jak ktoś miał okulary pływackie ; ). No, ale za to świetne prysznice i cena choć nie najniższa, to nie odstrasza (dawno tam nie byłem i nie pamiętam czy 6zł, czy 8zł za 45min). Jak będę miał chwilkę to napewno odwiedzę ten basenik :). -
Jac
-
Anonim
hmmm...kiedyś pamiętałem, jest wystarczająco głęboki do skoków na główkę, chyba w najgłębszym miejscu ma 2m10cm, ale nie dam za to głowy :) -
Ambroży Kliks
W 3miescie instytucja pt basen to jakas totalna paranoja. Pochodze z miasta fryzjerów i solariów - Brzydgoszczy- ale basenów jest od przyslowiowego groma, w wiekszosci nowych. Trojmiasto jest bogatsze, wieksze, atrakcyjniejsze turystycznie/inwetsycyjnie, itd, itp. I dupa.
Jest tu morze- lux, zdaje sie,ze jeden inwestor z drugim założyli, ze na te okolicznosc basenow budowac nie czeba.
Wielu osob pytalem, sam troche szukalem, jest dno.
np
- Haffner - bez urazy, dla inwalidów ->glebokosc od 1,80 do.... 40cm, czad.
- Politechnika - tzw naturalna śliskość w stopniu zaawansowanym, wiadomo
- Zaspa - nasi dziadkowie kiedys jezdzili do Rosyjskich sanatoriów, plusem tego miejsca moglyby byc ostatnio modne resentymenty
- AquaPark - basen ? jak bede mial brzusio, bumerang w plecaku i bobasa wybierzemy sie potaplać. za 2 niewymiarowe tory serdecznie dziekuje
Poza tym wszedzie chlor [od jakichs 8lat ozon sie stosuje, dżezi jest], smrod i na ogol brak wolnych godzin [nawet gdyby]. Dobrze wiec, ze co jakis czas jestem w Bydgoszczy. Basen widze z okna od 4lat, od 4 lat za 5zł, od 4lat otwarty i ogolnodostepny do 22giej.
Tymczasem chyba jeszcze gestem rozpaczy spróbuje Chylonię. Opinie zachęcily.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sopot - Górny Sopot
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Miejsca grona (1)
-
Teatr miejski Generała Józefa Bema, Gdynia
- Dodaj miejsce