-
Costrello
Witam,
Przedstawiam kilka stanowisk dla osób zainteresowanych pracą w 3M.
Helpdesk Analyst/ Senior Analyst - Gdańsk
This role contributes to the overall satisfaction level of our customers by providing fast, accurate, researched resolutions back to our front line support teams and customers in a professional manner on the telephone or by email.
The successful applicant will undergo an intensive 3 month training & induction period and then be expected research & answer often complex customer raised questions covering a wide range of markets specific to data e.g. Bonds, Futures & Options, Dealing, Foreign Exchange.
Job specifications – required skills, knowledge and experience:
• Good knowledge of financial markets and instruments desirable.
• Strong English communication skills both oral and written.
• European Foreign languages (In addition to English) are not essential but preferable
• Ability to work under pressure
• Good team player
• Excellent PC skills and good knowledge of Excel and Word
• Logical approach to problem solving
Team Leader, Data Helpdesk – Gdańsk
There is currently a vacancy for a Team Leader within the Data Helpdesk based in Gdansk, Poland. This is a new position and it is expected to ‘go live’ at the end of Q2 2007. You will be responsible for people management, performance management, recruitment, retention of high quality staff & representing the Global Service Management team on the Gdansk site – all within the context of improving the timeliness & quality of the service our customers receive within the Organisation. You will need to demonstrate a proactive and innovative approach to this role, with the ability to understand and manage people in a high pressure environment with a passion for customer service.
Job specifications – required skills, knowledge and experience:
• Previous experience of performance management would be beneficial.
• Good knowledge of financial markets and instruments desirable.
• Strong English communication skills both oral and written.
• European Foreign languages (In addition to English) are not essential but preferable
• Results focused, examples of having influenced achievement of targets in previous roles.
• Ability to root cause issues and initiate improvements.
• Ability to work under pressure
• Good team player
• Excellent PC skills and good knowledge of Excel and Word
• Logical approach to problem solving
CV proszę przesyłać na adres info@elanit.pl -
art
to ja tez się dopiszę
poszukuję ludzi zainteresowanchych pracą jako konsultant/konsultantka w renomowanej niemieckiej firmie, która właśnie chodzi na polski rynek
praca polega na sprzedaży kosmetyków
mile widziane osoby będące już konsultantami np. w Avonie, itp.
w celu uzyskania szczegółowych informacji proszę o kontakt na mail aarrtt@o2.pl lub na pm
-
Costrello
Dla naszego Klienta, międzynarodowej agencji informacyjnej, poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Specjalist ds. Analizy Rynku ze znajomością Visual Basic
Nr ref.: MA/1077
MIEJSCE PRACY: GDYNIA
OCZEKIWANIA:
• bardzo dobra znajomośc języka angielskiego
• bardzo dobra znajomość następujacych technologii: Visual Basic, Microsoft Office (szczególnie Exel), Access
• znajomośc zagadnień związanych z funkcjonowaniem rynków finansowych
• znajomość dodatkowego języka obcego będzie atutem
OFERTA:
• duże możliwości rozwoju
• praca w stabilnej firmie
• stałe podnoszenie kwalifikacji zawodowych
______________________________ __________
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres: info@elanit.pl
ELAN IT RESOURCE Sp. z o.o.
Warszawskie Centrum Finansowe
Ul. Emilii Plater 54
Warszawa
Tel.: (0 22) 540 73 40
Fax: (0 22) 540 73 41
e-mail: info@elanit.pl
http://www.elanit.pl
-
Anonim
he he, nie ma to jak znaleźć odpowiednie forum do tego typu ogłoszeń; )
-> news:pl.praca.oferowana
-> http://praca.gratka.pl/
-> http://praca.gazeta.pl/
-> http://praca.wp.pl/
itd itp.
-
-
jakobe
ach, tyle pracy, tyle pracy! a ja mam tylko dwie ręce. w dodatku obie lewe. -
Costrello
Ale znasz słowa piosenki:
"A ja mam dwie lewe rece
Ale niezle nimi kręce.... itd " -
jakobe
-
Anonim
ponieważ przewija się dużo ofert, pozwoliłam sobie przykleić temat, może akurat ktoś znajdzie coś dla siebie.
proszę zamieszczać oferty i darować sobie offtopy, bo i po co one.
akurat niedawno szukałam pracy i wiem, jaki jej brak może być dołujący. -
jest coraz lepiej:p
no roback masz racje;)siedzenie w domu to najgorsze co moze byc;)od trzech tyg szukam pracy w swoim zawodzie(zreszta jak wiekszosc ludzi ode mnie z roku) i dupa blada;(no coz bede wytrwala i bede szukac dalej;) -
piotruśś
-
Ole
-
Costrello
-
! k u c h c i k !
Wydawnictwo zatrudni studenta
Wydawnictwo językowe zatrudni studenta (mężczyznę) do pracy w niewielkim magazynie wysyłkowym. Do obowiązków należeć będzie: przyjmowanie towaru, rozpakowywanie, wysyłka i ogólny nadzór nad magazynem. Mile widziane: dokładność, sumienność i zdolności manualne.
Praca od poniedziałku do piątku, najczęściej w godz. 12-15. Wynagrodzenie - 6 zł netto, umowa zlecenie. Miejsce pracy - Wrzeszcz, Al. Grunwaldzka, okolice C.H. Manhattan.
Dane kontaktowe:
Osoba/firma: Kinga Perczyńska
Miasto: Gdańsk
Ulica: Grunwaldzka
E-mail: biuro@czteryglowy.pl
Tel./fax: 058 3416048 -
kotella
-
k
>Ole napisał
>a dla masazysty jest praca ?:> hehe
Dołączam się do pytania .. Nie żebym koledze konkurencję robiła..; )
-
Anonim
-
Costrello
Spoko niedługo bedzie Euro wszyscy beda chciali grac w piłke, połamią się to i praca bedzie :) -
Anonim
jako że euro wielkimi krokami to się pytam czy są jakieś oferty dla bramkarzy ?..hehe -
..::kubcio::..
-
Ole
dla masazystow; P jest praca w ROZI i w DELICJI :P:P -ale tylko dla takich płci żenskiej :P:P hahaha a praca moze byc wszedzie;) -chyba bedzie trzeba jednak wyemigrowac za 20zl nie mam zamiaru godzine kogos masowac;P
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sopot - Górny Sopot
- Załóż własne grono tematyczne