- 1
- 2
-
Fish
Witam.
Szukam godnego polecenia studia w 3miescie. Standard wiadomo aby robili dobrze i sterylnie... ale pozatym zalezy mi aby mieli duzy wybor kolczykow... moze ktos cos polecic :> -
STUDIO TATUAŻU I KOLCZYKOWANIA
BLACK 8
Gdańsk-Przymorze
Pawilon przy przystanku SKM.
Tel. (0*58) 761 88 63
0 606 596 044
Otwarte:
Pn-Pt 11.15 - 19.00
Sobota 11.15 - 17.00
-
Dirtyweekender
black 8 nie polecam:P to jakas pomylka to studio:]
standardowo: chlebnicka albo tat studio. -
nie wiem sprawdzilem to studio na swojej skórze pare razy, pare lat temu i jestem zadowolony, jakos do dzis wszystko jest ok. Nie wiem co masz do tego studia?
-
-
bloodsport
TAT STUDIO
stanowczo :)
wszystki dziury i dziary u nich robilem, bardzo czysto, papieru z sanepidu maja, obsluga przemila, jakosc wykonania bardzo zacna... odddzielnie pietro dla piercingu oddzielnie dla tatuowania...
http://www.tattoo.com.pl/ -
Dirtyweekender
do black 8 mam to, ze kiedy poszedlem tam i zapytalem sie jakimi kolorami moga mi zrobic dziare to uslyszalem, ze "mamy tylko trzy kolory w tym podstawowy czarny". wiec sorry. ten sam wzor u dagmary byl o dwie stowki tanszy. no to chyba jest pomylka. czy nie? -
qe
ja robilam swoj kolczyk kolo jantaru we wrzeszczu.nie pamietam nazwy studia.ale koles robil profesjonalnie.jestem zadowolona.w gdyni pitbull jest z tani i dobry z tego co wiem.no i standardowo chlebnicka:) -
Mr. Bashment
-
"ze kiedy poszedlem tam i zapytalem sie jakimi kolorami moga mi zrobic dziare to uslyszalem, ze "mamy tylko trzy kolory w tym podstawowy czarny""
Ja głównie preferuje dziarki typu oldschool, zdaje mi się że interesujesz się tatużami wiec wiesz że czesto ten typ jest bardzo kolorowy i dlatego wiekszosc moich jest kolorowa tylko zwykle dziarki 9napisy itp.) zapodawalem sobie poza studiami tatuaży, a wszystkie kolorki robiłem w "8", wiec nie wiem dlaczego nie było kolorów :| ja mam np. takie (biały, czerwony, zółty, niebieski, pomarańcz, zieleni troszke), może akurat nie było kolorów jak byłes nie wiem, ale było pytanie o kolczyki a nie tatuaże wiec to chyba nie problem ? -
Fish
hmm no wlasnie a moze ktos sie wypowiedziec apropo tego w gdyni na swietojanskiej... ogolnie qrcze tam ze znizka na ulotke place 60zl u Dagramy z tego co wiem 100... a ze chce robic naraz 2 kolczyki no to hmm wole zaplacic 120 niz 200... -
bloodsport
jezeli u Dagmary placisz 100 za caly abieg to za jednoczesne przebicie dwoch miejsc ( pod warunkiem ze sa to podobne piercingi ) nie powinienes zaplacic 200 ... bo koszta srodkow spadaja ( jedno przebicie po drigim na tej samej osobie mozna wykonac tym samym sprzetem raczej ) -
qe
-
bloodsport
-
Dirtyweekender
=>DHSeLeCtA<= -> nie no spoko pewnie, ze zaden problem, tylko tym sie zrazilem do black 8 i osobiscie bym ich nie polecal:] -
-
Anonim
-
DEMI
-
bloodsport
co do chlebnickiej, to nie chce robic antyreklamy ale jak znajomemu przekluwali tam warge to zrobili to tak jak by mieli sie obchodzic z martwa krowa w rzezni, ale slyszalem tez pozytywne opinie na ich temat -
anai
tat studio bez zastrzezeń.
na chlebnickiej byłam kiedyś pytać o kolczyki, jak mieszkałam na starówce i miałam pod nosem. w małej klitce siedziało z 5 osób, w tym jedna akurat tatuowana. plus ja z kumplem prosto z ulicy.
moim zdaniem to nie są odpowiednie warunki sanitarne i komfort psychiczny też średni, jak co chwila ktoś Ci chodzi nad głową.
a cenowo wychodziło podobnie :) -
Kaski
W "LEŻEĆ" obok Jantaru we Wrzeszczu - czysto, szybko, bezboleśnie, Zadnych problemów. Polecam
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sopot - Górny Sopot
- Załóż własne grono tematyczne