-
kasiulqa
Kto byl, kto będzie? Kto pracuje, kto kupuje, kto sprzedaje, kto ogląda, kto kradnie?
Ja będę pracowała na Jarmarku, zapraszam, sprzedaż czapeczek, koszulek, naszywek, flag i innych grunge'owo-rockowo-metalowo-hi ppie-rasta itp gadżetów :) (nad Motławą) -
Okon
Jarmark jest wg. mnie super rozrywka dla gosci; ) ale ja bede omijal go z daleka; D
od razu mowie ze nie mam nic przeciwko, w ogole nic nie mowie, wszystko jest fajnie; >
pz.
Okon
ps.
wroze temu tematowi wiele postow; p -
Magda
o cholera, Jarmark to granie na moich nerwach, głównie przykładają się do tego woooolno posuwające się tłumy :)
niby denerwujący wielki rynek, ale się chodzi. chociażby dla oscypków :> -
Ivy
hmm, (niby) świeże oscypki, pychota; ]
a tak poza tym, pojdzie sie, a co, raz moze dwa, ale ide o zakład, ze nic nowego w tym roku znow nie zobacze... -
-
Per aspera ad astra!
Ja od wielu lat dokładnie w czasie Jarmarku wybywam poza Trójmiasto. Na początku tego żałowałem, ale już mi przeszło. Ale tak generalnie to mi zwisa, bo w okolice Starego Miasta w Gdańsku zapuszczam się od święta. -
Per aspera ad astra!
Zapomniałem dodać, że podobnie jak któryś przedpiśca uważam Jarmark za fajne wydarzenie, ale dla turysty z Wrocławia, Kutna, Lublina tudzież innego Zabrza. Mnie to jakoś nie bawi, byłem pary razy jako dzieciak i wiem co to jest.
Generalnie chodzi na tym jarmarku o to, żeby byle komu sprzedać byle co za byle pieniądze wywołując przy tym sporą frajdę nabywcy i niemałą również po stronie sprzedawcy. Na przykład czapeczka "Kapitana statku" za kilka zł lub bursztynowe byle co za kilkanaście. Taka wątpliwa pamiątka znad morza porówywalna do sentymentalnej wartości ciupaski z Krupówek w Zakopanem... -
bloodsport
nie trawie Jararku Dominikanskiego
jeden wielki smrod smazonej kielbasy
sa oczywiscie miejsca gdzie mozna dostac cos ciekawego, ale w wiekszosci to mi sie slabo robi jak na to patrze
taki cykliczny rynek sie z tego zrobil, niewiele wiecej -
Anonim
Jarmark Dominikański czyli realizacja starożytnego hasła: "Chleba i igrzysk". No bo w dniach tych święto chleba jest (a dokłdnie 13 sierpnia) i igrzyska (Regaty Dominikańskie Łodzi Smoczych chodźby).
Z jednej strony Jarmarka to świetna promocja Gdańska i ból głowy gdańszan z drugiej. -
cyt
Okon wróżył to sie dopisuje :-)
Wielbiciele spoconych ciał i języka niemieckiego łączcie sie :-)
-
Friday Nite
-
Anonim
-
Jadwao
-
0
30 Lipca 2005 - 21 Sierpnia 2005
http://www.rozrywka.trojmiasto.pl/i...
Ja tam zaglądam tylko raz -> kupić jakieś komiksy za pół darmo i więcej mnie tam nie oglądają... nie lubie tego ścisku; / -
Grono.Net
bylem wczoraj :P w nocy w sumie hehehe
Za dnia sie nie wybieram tam bo nie ma po co. -
Kaszmir
kiedyś jak byłam mała w czasie Jarmarku było pełno pochodów wymalowanych ludzi. gdzie teraz to jest? -
Magda
-
konew
-
Okon
-
Kaszmir
nawet ciekawy program, choć zawsze starałam sie unikać tego tłumu. ach nie czytam dalej bo zaczne żałować że wyjeżdżam :p -
ann
fajne fajne; ] tylko wszedzie pełno ludzi ale w to ma chyba jakis urok :D:D:D
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sopot - Górny Sopot
- Załóż własne grono tematyczne