Trójmiasto [3701]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • rEne

tak zaproponuje co by zrobić przyklejony temat na temat wynajmu mieszkań
    co by i jedni i drudzy byli zadowoleni łatwym dostępem do informacji

a ci trzeci czyli zwykły użytkownik grona nie musiał przeszukiwać stosu niepotrzebnych ogłoszeń ....
    jeśli durny pomysł to robaq kasuj temat ...
  • trapped in a box

jako trzeci i przeciętny użytkownik popieram, zwłaszcza, że nie stać mnie na wynajem mieszkania; -)
  • Anonim

tylko proszę pisac, jak coś nieaktualne, to kasować będę
  • Anonim

wynajmuje pokój w samym sercu Sopotu, oferta tylko dla turystów, pokój jest fajny, a ceny przystępne, wszelkie bliższe info daje na priv :)
  • Anonim

miejsce : Gdańsk Żabianka
    co?: duży pokój z balkonem, dostęp do łazienki i kuchni, TV, dwie kanapy, w pokoju obok ja - spokojna studentka; )
    termin: lipiec -sierpień
  • K T

pokój do wynajęcia w mieszkaniu 2-pokojowym na okres od 1.07 do 1.10 (lub 1.09), dla 1-os lub pary, opłaty w przypadku jednej osoby max 500zł/ms, w przypadku pary po około 360zł/ms od osoby (wszystko w zależności od opłat), w mieszkaniu pralka, lodówka, tv., Gdańsk Przymorze Obrońców Wybrzeża - falowiec. wiecej info na priv.
  • Anonim

A jak ktoś szuka pokoju w mieszkaniu studenckim od października, najlepiej na Przymorzu i bardzo byłby wdzieczny za informacje to też może się zaanonsować :PPP;P??
  • Marek Gralak

Szukam wstępnie kawalerki w Trójmieście, chciałbym się zorientować co i jak!!! Proszę o info na priva!!! Na dłużej, nie na wakacje!!!
  • Pogodno

Witamy.Razem z dziewczyna szukamy pokoju 2-osobowego w miare duzego w gdansku głównym,wrzeszczu przymorzu,oliwie lub sopocie,ale po morskiej stronie skmki i mozliwie jak najblizej skmki.Cena d osoby maksymalnie 300 zł,ale to juz bez zadnych opłat dodatkowych i z wlcizonym w cene netem i kablówka.Najlepiej jesli by to było mieszkanie studenckie.Ja mam 25 lat Monika 21.Oboje pracujemy i czasem wychodzimy na imprezy,ale tylko w weekendy.Piszce na priva lub na komórke 509596391
  • kisiel

poszukuje pokoju/mieszkania/lozka na czas OPENAIR'a dla dwoch osob,
    oczywiscie w przystepnej cenie, z mozliwie dobrym dojazdem zarowno w dzien, jak i w nocy

propozycje na priva
  • Anonim

Znajomy ma do wynajęcia mieszkanko na Oruni przy ul. Raduńskiej.

w sprawie szczegółów kontakt na priv
  • Ruda

Witam, a macie moze jakies kontakty to w miare tanich internatów czy hotelikow czy cos, bo na 2-3 dni chcialbym noclegi ogarnac z grupą znajomych, a nie dysponujemy z byt wielka suma pieniędzy..jakbyscie cos znali, znalezli bylabym bardzo wdzieczna za jakies kontakty...
  • M.

Witam
    Mam do wynajecie mieszkanie dla turystów we Wrzeszczu, 3 min od kolejki, 2 min od tramwaju. Czyli w sumie (tramwaj,+ dojscie na tramwaj)12 min do plaży w Brzeźnie, a do Jelitkowa ok 15. 15min do Sopotu, 10min do Gdanska. 2 pokoje, kuchnia łazienka, 6miejsc do spania, lodówka, kablówka, internet. cena do uzgodnienia. Minimum 3 dni
  • M.

oczywiscie more info priv
  • Anonim

>A'men aka Marsel S napisał
    "Czyli w sumie (tramwaj,+
    dojscie na tramwaj)12 min do plaży w Brzeźnie, a do
    Jelitkowa ok 15. 15min do Sopotu, 10min do Gdanska"

:D to jest we wrzeszczu takie miejsce?? fascynujące...; )
  • M.

2 min do tramwaju 3 min do kolejki kolejka jedzie 12 min do Sopotu co daje 15 jedzie, 7 min do Gdanska co daje 10 , do Brzeźna 10 min co daje ....
  • Emi!

dziękuję!
  • Emi!

Kocham Wasze morze i planuję przyjechać niebawem.
    Proszę o pomoc.
    Jestem chętna wynająć u kogoś miłego pokój
    z łazienką (nawet może być 2kroki od pokoju)
    dla 2 osób
    (no chyba że sama przyjadę to wtedy 1os)
    na jedynie 7dni w sierpniu bądź we wrześniu.
    Interesuje mnie "taniość" i aby było bliziuchno do morza albo do stacji PKP :)
    Sopot, Oliwa, Orłowo :)
  • Anonim

WYNAJME MIESZKANIE (KAWALERKA) DLA TURYSTOW.

W MIESZKANIU KUCHNIA Z WYPOSAZENIEM ,TV KABLOWA, PODLACZENIE DO INTERNETU.duzy pokoj mierzy 16 mkw.

MIESZKANIE ZNAJDUJE SIE BARDZO BLISKO MORZA DOSLOWNIE 5 MIN NA PIECHOTE...!!!!!!
    NIEDALEKO MOLA w Gdańsku Zaspie jakies 15 min na pieszo !!!!!
    1 MIN DO TRANSPORTU MIEJSKIEGO, 20 MIN DO GDAńSKA GłóWNEGO...

BLISKO PARK ZARAZ OBOK MORZA POLACZONY Z SCIEZKAMI SPACEROWYMI I DLA ROWEROW, SCIEZKI SPACEROWE LACZACE GDAńSK Z SOPOTEM I GDYNIA...

W MIESZKANIU JEST DODATKOWY MALUTKI POKOIK 6 mkw. GDZIE ROWNIEZ ZNAJDUJE SIE LOZKO... JEST TO POKOJ DZIECIECY...

ROZNIE DOBRZE MOGA SPAC W NIM OSOBY DOROSLE...
    W DUZYM POKOJU LOZKO JEST DWUOSOBOWE.

CENA ZA CALE MIESZKANIE WYNOSI 65 ZL*. ZA DOBE...
    BEZ WZGLEDU NA ILOSC OSOB PRZBYWAJACYCH W MIESZKANIU... ( OCZYWISCIE BEZ PRZESADY )
    *przy dluzszym pobycie powyżej dwoch tygodni cena za mieszkanie wynosi 50zl/ doba.

!!!!!! WYNAJEM DOPIERO OD 1 LIPCA !!!!!!
  • Devil's Advocate.

w GDYNI SZUKAM
    pokoju badź mieszkania (dla 4 os) najlepiej blisko plaży miejskiej, w terminie 27-30.07.07