-
Karcia
witam, czy ktoś może polecić jakieś fajne miejsce na wesele w trójmieście lub okolicy (na około 100 gości). Najlepiej gdyby był również na miejscu lub w pobliżu nocleg, ponieważ spora cześć gości będzie przyjezdna.
Czekam na namiary na jakieś sale weselne, dworki itp. Z góry serdeczne dzieki. -
Anonim
-
Paulina
http://www.godding.pl/
moja siostra miała tam miesiąc temu wesele. świetne jedzenie, profesjonalna obsługa i fantastyczny klimat. cena adekwatna. -
Karcia
-
-
Paulina
-
Gresk
-
Karcia
-
Anonim
Ja polecam dworek "Oleńka" w Tuchomiu koło Chwaszczyna. Sama wyprawiam tam wesele w przyszłym roku i dużo dobrych opinii słyszałam. Bardzo bogate menu. Cena 135 zł za osobę. Dużo pokoi do wynajęcia w bardzo atrakcyjnych cenach. Są dwie sale jedna do 70 osób a druga na jest spora. Więc 100 osób lekko sie mieści. Ale na 2008 bardzo mało wolnych terminów. Z tego co pamiętam 25 październik najbliższy. pozdrawiam i życzę efektywnego szukania -
Artur Cybulski
wszystkim którzy szukają lokalu albo cateringu na wesele bądź inną okoliczność proponuję skontaktować się ze mną . Współpracuję z dwiema znanymi i dobrymi restauracjami w Trójmieście oraz firmą zajmującą się obsługą i pokazami barmańskimi które cieszą się coraz większym zainteresowaniem.
pozdrawiam
Artur Cybulski
e-mail : restauracje-trojmiasto@wp.pl
kom : 794 737 557
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sopot - Górny Sopot
- Załóż własne grono tematyczne