-
Anonim
no ludziska kto lubi cos głopiego odpiepszyc jak pije ..???? i co najczesciej robicie ???
ja to najczesciej tak mam ze mi sie agresja włancza i zaczynam demolowac co popadnie ...co mam w zasiegu wzroku .... potem jak sobie przypominam o tym wszystkim ...uuuuuuuuu ....ciezko wtedy jest ...:P:P:P ale zawsze jest o wspominac :P:P i zczego sie posmiac :P:P chodz niezawsze :/ czsem iechce pamietac co robiłam :/ :P
ale to sa skutki picia wodki :P:P -
Grono.Net
hm... ja tam niewiele pamiętam z melanży ale wierząc na słowo innym to chciałem raz zatańczyć <spolszczenie celowe :P> brejk densa :D a zakończyło się... malowaniem nad sedesem... :D -
Anonim
heheheh ...ja tez probowałam kiedys tak zatanczys i chyba byłam dobrze juz zrobiona bo naprawde mi wyszło P:P:P
to dziwne bo potem na trzezwo probowałam i lipa... niedałam rady :P:P:P -
Grono.Net
-
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
a najlepiej 50% :PP wtedy jest szybciej dobry stan ja pewnie jutro 50%
juz sie ciesze na sama mysl :D
hihihihihihi.... -
Grono.Net
najważniejszy jest jak widać na zdięciu... hardcore... może pojedziesz na spirycie? :P -
Anonim
własnie HARDCORE ALWEIS! a wiesz ze kiedys probowałam ale niewyszło mi to na dobre ....wiec odpada :P -
Grono.Net
oj tak...pamiętam swój pierwszy raz... po jednej stronie ja i 2-óch kumpli a w przeciwnym narożniku spiryt(1l) =] jeżeli mogę tak powiedzieć zdziesiątkował nas... ledwo do połowy doszliśmy... ale byłem jeszcze młody i głupi :P -
Anonim
umnie było ja i kolega i kozde z nas po 0,25 spir w szklance zmrazonego na maxa i najpierw było smiechowo ale jak mnie jebneło bo ja pierdole zgon raku; p
ale tez byłam młodsza :P
mozna mi to wybaczyc :P -
Anonim
ja najbardziej nie lubie jak ktos chla na siłe i potem qrwa chodzi i "dymu" szuka bez niczego... troszke wqrwiajace chociaz sam tak kiedys robilem :D, ale na szczescie wyroslem :D -
Kaszmir
i wtedy idzie grupka dziesięvciu, ale ty jesteś przeciez silny i ich wszystkich poknasz :) -
Tomasz
uj ja ostatni narozrabiałem po wódce uuu , aż miałem taką faze że czekałem aż niebiescy do mnie przyjadą ale mineły już dwa tygodnie i luz , a złapałem po tej akcji takiego doła że postanowiłem cały czerwiec nie pić - naszczęście już pije dzis 12 piwek; a jutro piątek tygodnia koniec i początek ! -
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
u mnie agresa się włacza w ekstermalnych przypadkach i zazwyczaj na monet...
Natomiast najczęściej mam ciągoty do wdrapywania się na przerózne, słupy,drezwa... (jeśli akurat siedze w jakimś pubie to staram się zachowywać spokojnie - bo tam nie ma na co wchodzić - chyba że na stoły, ale to mała radocha, bo stoły są za nisko) tendencje do zlatywania z nich chwilę po próbie wdrapania i co najlepsze po upadku po pijaku nigdy mnie nic na następny dzień nie boli... :-) -
patunia lalunia
A ja jak siem najebie jestem otwarta na ludzi, świat i propozycje, bardzo kontaktowa..łatwo i shybko siem upijam..nawet po 2 p[iwach:P:P:P hiehie i zawshe coś odpierdalam ze są potem niezłe tematy:P:P jest przynajmniej co gadac przez kolejny tydzien do nastęopnego melanżu:P:P hiehiehe...a potem znowu to samo:D -
zafsze wyklinam swojego chłopaka (teraz jush byłego) ..... wogle mnóstfo jakiś głupich akcjii odpierdalam .... zawsze mam czego żałowac :D .... bo zrobiłam coś głupiego a potem musze ponosi konsekwencje....
-
ale są tesh szalone akcje.... które sie wspomi na do końca życia .... :] ... takie pocieszenie ...za to czego żałujesz.... loviam imprezy ... :*