Tunezja [1129]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sziwa

witam was.....moze ktos z was wie jak jest z prawem jazdy tam i wypozyczeniem samochodu???....chcemy pozwiedzac na wlasna reke...jakies dozwiadczenia/??ktos moze juz praktykowal...pomozcie...POZDR AWIAM!!!
  • sziwa

aaa....no i kolega mi muwil zebym kupila mu prawko....ze normalnie ,mozna kupic...ja niewiem ...1 slysze o czyms takim....powiedzcie czy cos slyszeliscie moze...
  • dziopa_bacy

no ja pare razy mialam przyjemnosc prowadzic tamtejsze autka...calkiem przyjemnie, mimo tego co sie widzi na drogach:) i nasze prawko jest oki, nic nie kupowac!!!!! nie daj sie naciagac!!!
  • Malena

Samochod mozna spokojnie pozyczyc (kolo 100 dinarów za 24 godziny-ok 250zl) ale kierowca musi miec stalowe nerwy i refleks inaczej nie polecam; -). Chociaz sama sie zastanawialam czy aby tam nie zrobic teraz prawka; P.
  • Patrix

Ja mysle i z dobrze jezdze samochodem ( znaczy prowadze ) ale co tam sie dziej ... o nie ja wolalalem brac taxi , autobusy !!!! Oni tam jezdza jak pier.... nieci !! Trabia, co chwila .... po co ???
  • Lasica

Trąbieniem się pozdrawiają; )
  • Anonim

*pip* *pip* :))))))))))
| |

Zapraszamy wszystkich, którzy już byli, lub którzy planują być w Tunezji!!! To magiczne miejsce...

Fotki

Miejsca grona (0)