-
zecik.♥
No to jak w temacie... Tamat bardziej dla kobietek;) No to dawajcie swoje propozycje na pozbycie sie nachalnego adoratora...;) -
Kasia
najlepszym sposobem na Araba jest po prostu nie zwracać na niego uwagi i totalnie go olewać, szczególnie kolesi, którzy zaczepiają na ulicy, jak się do nich odezwiesz to Ci nie dadzą spokoju :] -
ola
Jeżeli się przyczepi to najlepiej spojrzec sie na niego krzywo i powiedziec cos w stylu ze jest brzydki to naprawde działa; ) przynajmniej na 3-4 osoby z Nabeul -
magda.
-
-
Ayça
Jak dziewczyna jest ładna i "kusząca" to nawet ignorancja nie pomoże!
Najlepiej iść z kimś płci przeciwnej - wtedy nawet nie spojrzą. -
Anonim
"Najlepiej iść z kimś płci przeciwnej -wtedy nawet nie spojrzą "
Z tym bym trochę polemizowała bo dla nich każda turystka jest atrakcyjna bez względu na to czy idzie sama, czy z innym mężczyzną. Chociaż najlepszym sposobem na zaczepki jest poruszanie się z innym Arabem,to budzi w innych respekt
-
Tuni Tuniziano Tunis'son
Bzduuuuuuury !!! a wy co takie ładne jestescie ?? heheh. Bardziej Jaja sobie z was robia..heheh.
-
zecik.♥
Heh... Ja jak sie jakiś dowalił to pokazywałam na jakiegos pierwszego lepszego faceta i mówiłam ze na niego czekam<lol2> (a zauważyłam ze to działa jak sie z kumpelą umówiłyśmy z takimi 2 Tunezyjczykami na plaży...wtedy nie miałyśmy problemów ze spławieniem Arabów;)) -
Dorcia (tímido)
Rzeczywiście najlepiej być z jakimś kolegą lub chłopakiem, to naprawde pomaga, tymbardziej jeśli tak jak w moim przypadku będzie obejmował i mówił po francusku że jest sie jego kochanką -
Anonim
ja nie zapomne jak poszłyśmy kiedys we trzy na suk i dosyć młody arab wybiegł ze swojego sklepu i zaczął krzyczeć za nami "masz fajna h*j"
a jego drugim dobrym tekstem był "give me dupa", ale najlepsze z tego wszystkiego było ze nie wiedział co to jest dupa;P
takich oto właśnie pustych arabów trzeba ignorować i wogóle nie zwracać na nich uwagi nawet jak mówią "polska sexbomba" -
zecik.♥
Buahahahahaha... To jeden z arabów w Soussie mi oznajmił, ze jestem barzo ładna kobieta<lol2> -
Kasia
ja sie dowiedzialam w Tunezji ze pododno jak Shakira wyglądam tylko nie wiem z której strony :P -
m&m's
wrrr natarczywi Arabowie... aaaaahh skąd ja to znam... oni kochają blondynki, byle jakie, byleby blondynki.... :/ całe szczescie ze juz mi włosy ciemnieją :P -
Tuni Tuniziano Tunis'son
dobrze wam było z tunezyjczykami i tyle !! a Ty Shakiro to na pewno twój tyłeczek był piękny :)
-
zecik.♥
-
Ayça
-
ॐMalwinkaॐ
jak nie mam ochoty z kims gadac to go ingnoruje, ale napweno nie ma senzu wdawanie sie glupie gadki.
Niech mi ktos wyjasni pewne zjawisko: podczas spaceru po plazy niemalże za każdym razem wyskakiwał przed nas jakis osobnik/ lub kilku/ i robił przedziwne akrobacje np. stanie i chodzenie na rekach, nieudany szpagat rownież podczas stania na rękach. Jak sie oddalalysmy to potrafil znowu wyprzedzić i od poczatku robic swoje.
Obciach. -
zecik.♥
Buahahahaha!!! Ja tego zjawiska akurat nie widziałam... A szkoda... Bym sie pośmiała<lol2> -
Ayça
Jeden tak sie zagapił na moją koleżankę, ze wpadł na latarnię a przez to o mało nie do morza w porcie el-Kantaoui;) -
natucha.
wg. mnie całkiem przyjemnie się idzie, kiedy każdy na ciebie patrzy, uśmiecha się itd. dla mnie nie byli az tak bardzo uciążliwi. :)
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka
- Przeglądaj grona w okolicy Tunezja
- Załóż własne grono tematyczne