- 1
- 2
-
Half the man I used to be
)Koncert Slipknota= KTo byl i jakie wrazenia.... tylko prosze nie pisac tekstow typu *slipknot to badziewie*, bo jak sie nie podoba ten temat, to nie trzeba wchodzic.... DDD -
Anonim
oo właśnie. chętnie posłucham (poczytam) - wierząc naszywkom twardzieli jest to u nas całkiem popularny zespół -
goś
coś czuję, że nikt chyba jednak nie był na tym koncercie... mi tam Slipknot nie przeszkadza, ale raczej na trochę inne koncerty chodzę :) -
FrycU
Sory, może troche nie na temat ale wiecie moze kiedy jest koncert Rolling Stonesów? -
-
FrycU
-
goś
niestety nie wiem, kiedy są Rolling Stonesi... chyba bym sobie poszła... ale keine Chanse... -
Uzytkownik usuniety
-
Anonim
hehe, stonesi - to chyba będą tak fajne koncerty jak występy obkastrowanego dead kennedy's sprzed kilku lat...
siwe czupryny dające czadu;D a tak swoja drogą to w tej dziedzinie widać wyższośc brudasów nad drechami: czy oni w wieku szcześćdziesięciu lat nadal zasuwają w ortalionach, golą głowy na zapałkę, klną jak szewc(e) i zarywają do "panienek"?:) -
Krzysiek
-
Anonim
-
Krzysiek
Nakaz starych -> wyjazd do rodziny...:/ Potem miałem szlaban za przeklinanie, ale po prostu nie wytrzymałem:] -
Bart
Lol... :P
Ja bym chętnie pojechał na koncert KoRna pod koniec sierpnia, ale niestety siła wyższa (starzy) nie chcą mnie puścić do katowic :/ -
fia
O Stonesach jeszcze nie wiadomo, daty nie ustalone. W sensie, nie jest tak, że JA nie wiem, tylko w ogóle jeszcze nie wiadomo :D Ale jak będzie to pójdę. Jagger się rozsypie na scenie, będzie co oglądać :D (Nie, nie nabijam się, ja naprawdę ich lubię...)
Heh. Osobiście posłuchałabym recenzji z Mars Volty, ale jakoś wątpie, żeby ktoś był. Chociaż, może mi się poszczęści? (To taka tycia sugestia... Wiecie, chciałam żeby tak zawisła w powietrzu... :) -
Krzysiek
-
Krzysiek
-
JaHnek
-
Anonim
-
JaHnek
-
JaHnek
I jeszcze przytoczę słowa Ha-i-pe-Ha-o-pe: "Aha, Slipknot, to badziewie." -
Anonim
swoją droga nie rozumiem magdy;p ale nie ma jej na gg, więc jeszcze jakiś czas będę nieoświecona
elvis, babe, the pelvis
aaron żyje
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
TWARDAGIM i wszystko jasne... Twardziele to grono jest dla Was!!! pozdro
Miejsca grona (3)
-