- 1
- 2
-
Anonim
-
ewka marchewka
Poziom... zależy czy nalezysz do kujonów czy nie... Jeśli tak to współczuje na wstępie...
A atmosferka nawet spoko=]
A co wybierasz sie do naszej budy?? -
JaHnek
-
ewka marchewka
-
-
JaHnek
-
ewka marchewka
Aha... Czyli Yo ZaJeBiStE Z!oMy zE SSS MaJą NaWeT PrZePuStKe Do PiWnIcy... To SiE NaZyWa ByĆ Yo... =] -
JaHnek
A byłbym zapomniał: jest jeszcze jedno, wejście od frontu szkoły, gdzie konfrontują się te dwie grupy i gdzie bywa gorąco dlatego tam jest kanciapa ochroniarza. -
ewka marchewka
No to BaJeR PoPrOsTu... ChYbA JeDnAk PoWaŻnIe MuSzE PrZeMyŚlEć WsTąPiEnIe Do SSS... To MoŻe SiE PrZyDaĆ =]=]
Bo WkOńCu MaM ChyBa ZaDatKi Na Yo ZaJeBiStEgO ZiOmA No NiE?? =]=] -
ola
-
Grono.Net
-
Anonim
-
JaHnek
Jeszcze jest boisko, ale można je zaliczyć do poziomu parteru. Ewentualnie dach jako piąty poziom. -
Anonim
-
Grono.Net
-
Grono.Net
Co do poziomów w naszej szkole, to jest coś, o czym zapomnieliście powiedzieć (lub też nie wiecie, że takie bajeranckie miejsce istnieje:])
Nie jestem dobra w opisywaniu - gdbym się postarała to pewnie byście mnie nie zrozumieli, więc powiem tak:
1. musicie zobaczyć oczami wyobraźni salę numer 36, czyli salę od biologii
2. koło drzwi jest szafka, gdzie są akcesoria pań sprzątających
3. koło szafki zazwyczaj stoi takie coś (nie pamiętam jak się nazywa) przez co się skacze, ale przed biologią tłumy się pchają, żeby się na tym posadzić i z satysfakcją powtórzyć temat o budowie szkieletu kręgowców
4. między szafką a tym czymś jest taka wbudowana w ścianę drabina, która prowadzi w bardzo fajne miejsce:), niestety nigdy tam nie dotarłam (próbowałam 2 razy) bo co chwila ktoryś z nauczycieli zaszczycał nas swoją obecnością.
To tajemnicze miejsce jest nieodkrytym lądem, pełnym zakurzonych ksiąg i map piratów..; ]
dobra, dość tego dobrego, opisałam co chciałam, cel osiągnęłam, więc życzę powodzenia wszystkim, którzy spróbują się wspiąć do tajemnego pomieszczenia i zostaną nakryci przez panią J. w akcji;) -
Grono.Net
-
Amanda
-
goś
na ten tajemniczy poziom jest jeszcze drabinka przy sali p.Godlewskiej... jaki to jest numerek? w każdym razie nad salą nr 8 -
Anonim
-
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne