-
.m.
jakos tu cicho o nim a kiedy ja chodziłam na twarda to był jeden z głownych tematów. Buahaha nadworny stringman :P -
Anonim
kto?? wogóle nie wiem o kogo chodzi :/ czekam na jakieś przybliżenie postaci :) -
Mar(t)cyś
Daniluk, Daniluk...??? hmmm stringman=Daniluk?, jakoś nie kojarze, a moze to ten od wfu- chyba Jacek, miewał szopę na głowie, ale pewnie mi sie źle skojarzyło, zbyt odległe czasy- za moich czasów o stringach się nie mówiło, pozdrawiam i również czekam na wyjaśnienia, o oooo chyba cos mi sie skojarzyło był jeszcze taki przystojniaczek, lekko opalony, był nawet z moja klasą na pseudo wycieczce, miał niezły temperament, lubił się kłócić z moją koleżanką -
Pani Prezes
Jeju być w tej szkole i nie znać Daniluka??Ten dziewczęcy, lekki krok i słynne powiedzenie : "dziewczynki dzisiaj uprawiamy lekkąąąąąąąąą "
Masz racje Daniluk to ten z szopą ale Konrad a nie Jacek. Jacek to nazywa się Gotkowski i jest łyśy;] -
-
.m.
Hehehe no nie wiem jak mozna nie wiedziec :) Absolwenici nie wyglupiajcie sie :) Szopa na głowie, obcisłe ortaliony.... :) hehe nigdy nie zapomne jak zamiast Zmijewska przeczytał Żmijewska i uparł sie ze jest dobrze na co poleciał komentarz z sali " Cóż wf-ista nie znaczy analfabeta..." :) rozejrzyjcie sie dobrze Konradzio jest wsród was :) -
Anonim
ja mialem z danilukiem wf.. co jak co, ale facet jest w miare w porzadku i nic specjalnie nie moge mu zarzucic, bo dobrze sie z nim dogadywalismy. wiec uwazam, ze jest naprawde spoko. ostatnio go spotkalem melanzujac z przyjaciolmi w knajpce filozoficznej przy BUWie. zesmy normalnie gadali, jak ludzie, na luzaku z danilukiem..ba, nawet zaprosil nas do stolika, gdzie byli jego znajomi, ale grzecznie odmowilismy. wiec nie wiem, dlaczego ktos mialby sie czepiac. -
Pani Prezes
No cóż u mnie bywał na zastepstwach, ale raczej nie był moim ulubiony nauczycielem, może po prostu wolał chłopców..... -
Kosinsky
Co racja to racja - Daniluk byl i chyba nadal jest w porzadku...coscie tacy czepliwi tego jego wygladu??:P:P za moich czasuf to wszystkie osoby plci zenskiej mialy maslane oczka na jego widok:P:P -
Pani Prezes
-
Anonim
Ja nie miałem zbyt dużego kontaktu z tym kolesiem, ale pamiętam, że mimo jakiś tam paru wad, był raczej ok. A to jaki kto styl preferuje to już nie mój problem. A "szalony kalun dzieciobójca" :) ?? Też żeśmy się go bali, a okazał się jednym z fajniejszych nauczycieli. -
z
Daniluk... mmmm To byl gość przekonywal nas ze dresy sa praktyczniejsze od jeansow :P
Ale tak w ogole, nie byl zly. Przynajmniej jak bylam w drugiej klasie, to wporzadku wygladal, ale jego teksty yly smutne, no coz wfista :P -
Anonim
Taaaak Daniluk to była dopiero postać :) Pamiętam jak na wf-ie zgłosiłyśmy zbiorową niedyspozycje i potem całą lekcję kazał nam grać w mafię; P Albo te obcisłe bluzeczki 3 rozmiary za małe... hehe no zapomnieć to na pewno go nie zapomnę :D -
Olaśka
hehe Oleńka a pamiętasz jakie były jazdy z nim w Berlinie? Jak podał nam swój numer komórki, żebyśmy dzwoniły jak znowu jakieś menele będą nam się dobijać do pokoju??? :p Człowiek jest nieobliczalny... :p -
Anonim
Tak i w berlinie podobno ładnie sie, na basenie wdzięczył :D Przynajmniej ci co byli tak mówili... :)
Ale w sumie facet jest zadowolony z siebie i ze swojego wyglądu - więc tylko pozazdrościć :) -
.m.
nie no ja nie mowie oczywiscie negatywnie :) hehe jak tu mozna krytykowac taka postac; ) poprostu pozostanie w mojej pamieci na zawsze... (bo kto jeszcze nosi takie obcisłe dresiki?) :) -
Dorota
pan Daniluk (hihi Konio dla wtajemniczonych) swego czasu był z nami na wycieczce w Górach Stołowych, raz wysunął się z pokoju w samym ręczniku, by sprawdzić co się dzieje na korytarzu, czy jakos tak. Widok jego klaty(?) jak na kogoś od wf i noszącego obcisłe podkoszulki pozostawiał do życzennia...;) -
Mar(t)cyś
wybaczcie,ze zmiksowało mi sie tych dwóch nauczycieli, ale oni mnie nie uczyli i z tąd ta pomyłka a dodajac jeszcze mój wiek, to juz wszystko tłumaczy, gotek też był spoko, jakbym teraz spotkała Daniluka na miescie to chetnei bym się znim zapoznała,lepiej, bo wtedy to byłam małym niewinnym dzieckiem no ale mniejsza o to -
.m.
-
Uzdi
-
Mart
omg daniluk smierdzi... poza ty mam u niego przerąbane, bo powiedziałam przy nim "fuck" a on nie lubi jak dziewczęta klną :D joi
obleśny typ...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne