-= Twarda 42 Wawa =- [1058]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kosinsky

Ty zamiastv sieu czepiac moejgo sieu bys sieu wreszcie ze mna sieu na piwo sieu umowila:P:P
  • inż. Karbowski

lub ze mną, ja mam gramatyczne się :-)
  • Pauliś...

<lol>o co biega??;/
  • Anonim

lol, kosiak ja tam lubie twoje sieu;]]]
  • Pauliś...

ola pojutrze masz ur.??sto latek!!
  • kfietekonix

:)
    heh jak zdam mature to pomsylimy... heh...nie wiem, czy po tak burzliwej przeszlosci mozemy chodzic na piwo:) hehe post specjalnie dla mnie:D normalnie czuje sie zaszczyczona:D sieu cieszeu :D
  • kfietekonix

ale ja niegramatycznie pisze, z bledami itepe - prosze o wybaczenie :) to przez te sieu :D
  • Anonim

lol...jakis dobry humorek mam dzis;) sieu smieje caly czas i spiewam i oh i ah..i jutro koncze 15lat^^
  • Ola

Ooo... to z góry. 100-latek!!

A się jego "sieu" nie czepiajcie.. to jest jak znak spectany (znak tow. zastrz.)... tak jak nei czy wemi...
  • Anonim

lol..dzieki;] sieu wzruszylam;)
  • Ola

hhe.. oj nie wzruszaj sie .. bo sie wzruszę...
  • Michał

Kosa, Zamiast zakładać Topici o Twoim Sieu to lepiej przedzwoń do tego perkusisty! Masz czas do 08.05 - wtedy wrócę z Mazur! :P
  • Grono.Net

Kosa dlaczego dales tkie zdjecie ze Cie wogole na nim nie widac?? Wez wykaz sei troche i wrzuc cos bardziej wyraznego, bo nawet nie wiem jak teraz wygladasz...
  • kfietekonix

hej Ty sieu odezwij sie do mnie na gg :) bo wiadomosci z grona do mnie nie dochodza :|
  • Kosinsky

to aj SIEU odezwe:P:P Przybyl nei sraj ogniem:P:P a Natalio nie wiem czy po tak burzliwej przeszlosci moge do Ciebie pisac na gg:P:P
  • kfietekonix

no tak...ta nasza przeszlosc :D hehe co to byly za czasy :D no ale to juz moze na prv heh a no i nie pisz do mnie info na gronie bo cos mi nie wyswietla wiadomosci :) znajdz moje gg
  • Kosinsky

znajdz moje gg...podazaj za bialmy krolikiem:P:P mysle ze kazdy z naszego rocznika doskonale zdaje sobie sprawe z anszej przeszlosci:P:P az dziwne ze chcesz o tym gadac na prv - myslalem ze sieu mnie wstydzisz:P:P
  • kfietekonix

no ale przeciez "troche wyladnialam" oj Wojtek zebys wiedzial co ja czasem mialam ochote Ci zrobic:D heeh to Ty pobiegnij za białym kroliczkiem; -)
  • Kosinsky

Mahomet dop gory czy gora do MAhometa???:P:P kroliczek mnie juz znalazl:P:P
  • kfietekonix

bo sie zacznie od poczatku:P znaczy sie moje nie-lubienie Cie; -) cu
  • 1
  • 2