-= Twarda 42 Wawa =- [1058]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • yabadabas

Ludziska z wyjazdów z Jolą Paruch - odzywajcie się :) A i kto jedzie do Hiszpanii ? Pozdro 600 !
  • Anonim

hej...no ja niestety w tym roku nie jade;( chlip...no ale do austrii pojade napewno! pozdr!
  • Ola

A ja nawet nei wiem o jakich wyjazdach móicie:P.. w wakcje?:>
  • D.O.

hello no w sumie ja też się tu wpisze hehehhe...............ale do hiszpanii nie jade ...............Bułgaria była the best; D;P;P
  • yabadabas

Rypka , mówimy o wyjazdach w zime w ferie i w lato w wakacje . :)
  • D.O.

.........wiem:P
  • yabadabas

Ja wiem że Ty wiesz :)
  • Maj .

No co wy. nie macie dosc gnata?? chce wam sie jeszcze jechac gdzies na wakacje z paruch??!!! i cala reszta...??
  • Paula

Chyba nie znasz P. Paruch i wyjazdów z nią (ja w sumie nie z osobistych doświadczeń - niestety :( ale z opowiadań wiem że są naprawdę super:))
  • inż. Karbowski

ja kiedyś we włoszech z paluch byłem - fajnie było :-)
  • Anonim

ja bylam 2razy w austrii i w chorwacji w wakacje...hmm...fajnie!!!;)))
  • Mar

ja też byłam 2x w hiszpanii właśnie i w grecji super mega zajebiście, naprawdę. niezapomniane wyjazdy:P
  • Ola

YO... to są wyjazdy w wakacje z Paruch.. do Hiszpani!!!!???
  • D.O.

wszystko fanie ale Bułgaria RULEZ;D;D;P
  • Kosinsky

hmmm, po ostatnim wyjezdzie Jola chyba mnie nie wezmie do Hiszpanii....:P poza tym w zime jest fajniej:P:P co to za frajda lezec jak kolek caly dzien na plazy???:P:P
  • yabadabas

Stary , napewno Cie weźmie (Ja też robiłem różne dziwne rzeczy).
    A poza tym nie mów że w zime fajniej bo można robić w lato różne wypasione rzeczy i też nietrzeźwieć jak w zime :)
  • Ola

heh.. a jakie dziwne rzeczy?;];]:P
  • yabadabas

Począwszy jak dymanie na wyspę (na dyskę)w nocy kajakiem ze skrzynką browaru w chorwacji :) Albo mega dyskoteki w pianie i można tak wyliczać i wyliczać :)
  • Ola

uu..;D:D.. ja nie wiedziałam, ze z Paruch takie jazdy;];]
  • Kosinsky

jazdy bez trzymanki sa:P:P mozna nie trzezwiec caly tydzien:P:P a do tego jezdzic na desce:P:P
  • 1
  • 2