Twilight series [2289]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Z tego względu, że w wielu innych tematach <jak te wariatki; p> poruszamy ni z gruszki ni z pietruszki temat RPatzz`a stworzyłam ten temat OoO.

Pytanie do moderatorów, czy da się tamte nasze pogaduchy o nim przerzucić tu??

całuski.LOL
  • sylw.

ok. powiem tak Rob jest cudowny <3... wiedzialam że gral tez w Harym Potterze, ale jakoś bardziej spodobal mi sie jak zaczelam ogladac zwiastuny "Zmierzchu" :D
  • Martishia

W "Bad mother's handbook" jest wprost czarowny.:)
  • Anonim

mnie osobiście ciekawi nowy jego film "How to be", gdzie gra jakby to powiedzieć ... postać nie wpasowaną w wymogi współczesnego społeczeństwa... nie pasuje w tak znane i popularne słowo - normalny.
  • Martishia

Yep. Trailer wygląda obiecująco. Brytyjski film egzystencjalny. A gra łajzę, jak w "Bad...", do czego chyba jest stworzony. Też rozglądam się za tym filmem szczerze mówiąc. Chyba nawet czekam na niego bardziej niż na Twilight.
  • rude

nie widziałam z nim ani jendego filmu, ale patrząc na zdjęcia czy filmiki a te dotyczące 'twilight' to jakoś tak się różni. jest taki inny. za pierwszym razem jak go zobaczyłam w ogóle mi nie pasował do roli, ale teraz się jakoś przyzwyczaiłam. też tak macie? czy to kwestia charakteryzacji?
  • levanejtve

http://pl.youtube.com/watch?v=4JmHx...

To jak zapowiadają Paramore (hm, Robertowi się nie dał odezwać ten durny angol co prowadził :P)
  • Anonim

bezczelny
  • martoszka

no nie no nie jak tam można !!!!!
  • sylw.

dokładnie... tak nie kulturalnie...
  • Innen

Kretyn.
  • martoszka

pobijmy go butem xD
  • sylw.

dobre XD
  • martoszka

no co nie można być obojętnym na ludzką nie elegancję !!! xD
  • Anonim

ale się tym przejełyście xD gość po prostu ma jakiś problem ze sobą a Pattisonowi korona z głowy chyba nie spadła... xD :P
  • noorey

eee, uważam bulwers za słuszny x) do tej pory lubiłam kolesia, bo uratował ten denny film 'forgetting sarah marshall' i był ciekawy w tym czymś "st. trinian's" zanim tego nie wyłączyłam, ale nie pozwolić spragninym fanom spić kilku słów z ust roberta? niewybaczalne...!
  • levanejtve

Po prostu chyba myslal, ze juz skonczyli; ]
    Cham jeden.
  • martoszka

No właśnie problem polega na tym ,że on chyba w ogóle nie myślał...

Pewnie łudził się ,że ta rzesza fanek przyszła tam dla niego xD
  • Anonim

no to ja może, żeby Was trochę uspokoić zwrócę uwagę na coś innego, mianowicie zauważcie jak miło się Cam zachował wypychając Rob`a na przód koło siebie, a nie aby stał z tyłu. to było miłe.

a tu coś jeszcze... buhahahahaha...

Buffyy... Buffy...

http://www.tmz.com/2008/09/05/drunk...

Enjoy!
  • Marta :)

ha ha. Dobre...
| |

"About three things I was positive. First, Edward was a vampire. Second, there was a part of him--an...

Fotki

Miejsca grona (1)