-
Anonim
Z tego względu, że w wielu innych tematach <jak te wariatki; p> poruszamy ni z gruszki ni z pietruszki temat RPatzz`a stworzyłam ten temat OoO.
Pytanie do moderatorów, czy da się tamte nasze pogaduchy o nim przerzucić tu??
całuski.LOL -
sylw.
ok. powiem tak Rob jest cudowny <3... wiedzialam że gral tez w Harym Potterze, ale jakoś bardziej spodobal mi sie jak zaczelam ogladac zwiastuny "Zmierzchu" :D -
Martishia
-
Anonim
mnie osobiście ciekawi nowy jego film "How to be", gdzie gra jakby to powiedzieć ... postać nie wpasowaną w wymogi współczesnego społeczeństwa... nie pasuje w tak znane i popularne słowo - normalny. -
-
Martishia
Yep. Trailer wygląda obiecująco. Brytyjski film egzystencjalny. A gra łajzę, jak w "Bad...", do czego chyba jest stworzony. Też rozglądam się za tym filmem szczerze mówiąc. Chyba nawet czekam na niego bardziej niż na Twilight. -
rude
nie widziałam z nim ani jendego filmu, ale patrząc na zdjęcia czy filmiki a te dotyczące 'twilight' to jakoś tak się różni. jest taki inny. za pierwszym razem jak go zobaczyłam w ogóle mi nie pasował do roli, ale teraz się jakoś przyzwyczaiłam. też tak macie? czy to kwestia charakteryzacji? -
levanejtve
http://pl.youtube.com/watch?v=4JmHx...
To jak zapowiadają Paramore (hm, Robertowi się nie dał odezwać ten durny angol co prowadził :P) -
Anonim
-
-
sylw.
-
Innen
-
-
sylw.
-
-
Anonim
ale się tym przejełyście xD gość po prostu ma jakiś problem ze sobą a Pattisonowi korona z głowy chyba nie spadła... xD :P -
noorey
eee, uważam bulwers za słuszny x) do tej pory lubiłam kolesia, bo uratował ten denny film 'forgetting sarah marshall' i był ciekawy w tym czymś "st. trinian's" zanim tego nie wyłączyłam, ale nie pozwolić spragninym fanom spić kilku słów z ust roberta? niewybaczalne...! -
levanejtve
-
No właśnie problem polega na tym ,że on chyba w ogóle nie myślał...
Pewnie łudził się ,że ta rzesza fanek przyszła tam dla niego xD -
Anonim
no to ja może, żeby Was trochę uspokoić zwrócę uwagę na coś innego, mianowicie zauważcie jak miło się Cam zachował wypychając Rob`a na przód koło siebie, a nie aby stał z tyłu. to było miłe.
a tu coś jeszcze... buhahahahaha...
Buffyy... Buffy...
http://www.tmz.com/2008/09/05/drunk...
Enjoy! -
Marta :)