tWojA sTaRa [446]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • LoRd uLtrA zLo

Wiecie co mnie wkurrwia, wkurwia mnie to ze idac sobie w upalny dzien po ulicy lub siedzac na plazy widze sliczna dziewczyne i pierwsze co mi sie rzuca w oczy to wyglone brwi a pozniej ogolone wasy jakims tam plasterkiem. Dziewczyna unosi lekko reke i co? z pod jej pachy nie wystaje nic jest gola WYOBRAZACIE SOBIE jest lysa ogolona wydepilowana wywoskowana. ale to nic spogladam w dol i widze lyse nogi bez sladu wloska nawet naolejkowane za to na maxa i co to kurwa ma byc!!! Jak tak wogole mozna sie zeszpecic. uaaaaaaaa to mnie wkurwia:P
  • Geostigma

może farbowała ale jej się kolor nie spodobał ??; ]

czasami może zdjąć gacie a tam różowe lata 60te =] i nadrobi za wszystkie zgolone
  • kowal

mnie LETKO wkurwiają te jebane Teletubisie;)
  • Grono.Net

a czaicie co mnie wkurwia?? wkurwiaja mnie pierodlone pieczary. wsiadam do tramwaju a za mna pcha sie pieczara. siedze sobie a ona dyszy nade mna jakby byla w agonii i jak nie dam jej usiasc to umrze. a nie wazne ze przed chwila wyszla z domu a ja zapierdalam juz 20 godzine. wsiadam a tu koles tez beret na glowie, w sensie pieczara, i pcha mnie laska zebym sie posunal tak jakby nie mogl powiedziec przepraszam. i tu najlepsze siedze obok miejsce wolne. wsiadaja dwie pieczary. odleglosc od siedzenia ta sama. obie je dostrzegaja w tym samym momencie. szelmowski blysk w oku. pierwsza startuje, nagle ma sil wiecej niz pudzianowski. druga ma torbe(na dopingu) rzuca nia na siedzenia. mysli ze wygrala. ale gdzie tam pudzian zrzuca torbe i siada z glosnym sapnieciem. poniewaz prawie dochodzi do bijatyki wstaje mowie prosze niech pani usiadzie i wysiadam z tramwaju. dalej pojde pieszo...
  • LoRd uLtrA zLo

kowal Teletubisie sa spox:P musisz sie tylko wczuc w ich klimat. Niby takie nie pozorne a jednak zajebiste:P ostatnio ogladalem odcinek jak robily sobie tosty z usmiechami buehehehe banda cpunow majaca gastrofaze:P
  • kowal

Ja wiem tylko, że jak widzę te małe jebane chuje;) co się teletubisiami zwą, to mnie szlag trafia...
  • kowal

Fok i lord ultra dobro poruszyli niezwyle ważny temat tzn. :babć autobusowych i pieczar, czy jak ja na nie mówie dżemixów
    Wiecie co mnie najbardziej wkurwia (pomijając teletubisie kurwisie)? Dżemixy w hipermarmarketach!!!!!!
    To jest dopiero kurwa straszne i wkurwiające
    Idę sobie kurwa z wózkiem a tu nagle z podporządkowanej jeb jeb kurwa wózkiem mnie trąca dżemix, kurwa myśle sobie przepuszcze jej w końcu jest stara...potem idę a tu na pieczywie kurwa...korek - ustawiły się Dżemy i kurwa bułki przeglądają która to niby bardziej miękka jest...nic myśle sobie stare są zębów nie mają, okrąże je...ale kurwa na dworzu akurat padał deszcz więc 99% dżemów mnie kurwa szturcha jebanymi parosolkami po kolanach...już lekko podkurwiony idę do kasy....a tam co?? Kurwa mistrzostwa jebanych dżemów w tym kto szybszy do kasy. Ja nie wiem jak oni to robią, ale pustą kasę z drugiego końca sklepu wyczają i przycisk turbo wciskają i miotają na drugi koniec sklepu z tymi wózkami...a w wózkach co????...Bułki....ile??? całe 2 ....
  • Grono.Net

ty to kowal jestes czort. ale nie no spoko nie.
  • Anonim

nie no spoko wogole mnie to nic nie wkurwia taki jestem a co no moze faktycznie babcie w tramwajach ale co tam wazne ze szynszyle i skoczki pustynne nie wyginely bo to by byla chujnia i bym sie wkurwil nieziemsko:D
  • kowal

Znowu dziś sobie beztrosko przeglądałem kanały w telewizji....aż tu nagle...............Teletubisi e, chciałem za poradą Lorda trochę się wczuć w ten ich psychodeliczny klimat, ale kurna nie mogę.
    Nadal uważam, że teletubisie mnie wkurwiają i poza tym wypaczają mózgi małym biednym dzieciom, które zamiast biegać wesoło po parku z pieskiem i wdychać wspaniałe polskie powietrze oglądają te jebane urwipołcie, szkarady, papudraki - Teletubisie

Mówię wam za 10 lat te dzieci przebiorą się za takiego teletubisia kurwisia i będą ludzi podpalać w ich domach...
  • kowal

Ostatnio mnie wkurwiła jedna rzecz: mamy połowę jesieni a tu co?? Kurna śnieg sobie pada jakby nigdy nic...
    Ja pierniczę to jest chore na maksa
  • mmajaa

no a mnie wkurwia, jak ktos sie podaje za wielkiego poete i mi jedzie z pseudofilozofia, ze niebo niebieskie i zafalowaly pola makow..bosz...albo, ze polski rap sie skonczyl...uh...no a na dniach to wkurwia mnie masakrycznie, ze co zrobie krok na chodniku to leze i wszyscy wokol maja beke ze mnie...ja z siebie niby tez, bo letnie buty chyba czas zmienic...ale ta pogoda mnie wkurwia!
  • Anonim

mnie za to wkurwia ze wszyscy w tym kraju sie wkurwiaja, pogoda nie ta, ludzie nie tacy a zupa zdeka za slona...no i wkurwia mnie jak ktos eryczke wkleja zamiast swojego zdjecia. toz to chyba profanacja :PPPPPPPP
  • Anonim

a mnie tez wkurwia bo do chuja jak wogole tak mozna ze no i ja juz nie wiem, porozpierdalam glowy jak jeszcze raz bo to juz przesada
  • Anonim

jak zwykle madrze prawisz :P
  • Anonim

jak zwykle mnie wspomagasz - ziombel i bombel :P jak rosół i kura, jak herbata i cytryna jak woda i wiadro jak twoja i stara:P
  • Anonim

i jak i zwykle!!
  • kowal

Wkurwia mnie to, ze twoja stara robi sie stara i sie malo wokol niej dzieje
  • Anonim

ziomus jak zakladalem to grono to myslalem ze tu bedzie pare a a nie 30 pare osob; ] a malo sie dzieje bo lekko poziom wypowiedzi sie obnizyl...nie wiem czy zwrociles uwage. to dlatego i mnie to wkurwia :P
  • Anonim

chuja tam, wiecznie nie może być pięknie ajj; ) ja osobiście polecam Pochwę! Twoja Stara sie tam juz cześciowo przenosi bo Pochwa obszerna nadal jest ajjj; P