-
Mardok
zapraszam wszystkich do brania czynnego udzialu w chinskiej grze (ma ona blisko 4-tysiącletnią tradycje); owa gra polega na tym ze jedna osoba odpowiada na pytanie poprzednika i stawia swoje nowe wlasne pytanie i tak w kółko - regola jest prosta: im glupsze pytanie tym glupsza odpowiedz:D no to... startujemy.
przyznam sie ze gdzie na jakims gronie to widzialem :):P
to moze mi ktos powie dlaczego slowo kurwa jest przeklenstwem ? -
Pani-Ka
słowo kurwa jest uważane za przekleństwo bo zaczyna się na k, kończy na a a w środku ma literki u,r i w:-)
a dlaczego bociany wracają z ciepłych krajów?
-
dydelf
bociany wracają z ciepłych krajów ponieważ tam wybyły, gdyby ich tam nie było, nie mogły by z tamtąd wracać. logiczne.
dlaczego zbiornik z wodą ma na swojej powierzchni wyraźną powierzchnię? -
Anonim
swiatlo sie zalamuje tworzac fajne efekty.
i teraz niby ja, ta?
hmmm... nie wiem. -
-
Mardok
tak teraz ty :PPP
moze ktos jutro pojdzie za mnie na egzamin ? w sumie to juz dzisiaj -
Anonim
a ja mam jutro egzamin... tzn. pojutrze... ale boje sie, ajkby to bylo jutro,. -
Mardok
ja mialem miec dzisiaj ale mam go pojutrze ale jade jutro go zdawac jak ja zajebiscie uwielbiam ta bude :/ -
Pani-Ka
ee chopaki nie pekajcie:-) dacie rade!
moje pytanko brzmi: kto wymyslił sesje i dlaczego? -
Gosiek
sesja to wymysl rodzicow, zeby ich dzieci nie szwedaly sie caly rok po imprezach :P
moje pytanie brzmi: Dlaczego do ku**y jutro o 14 musze oddac 1 rozdzial mgr'a a nie mam nawet 1 strony?
fakalaka. kolejna angina (tym razem wyimaginowana) chyba nie przejdzie :( mam czas do 13 zeby wyczaic jakas konkret scieme :D
Nie zebym sie zalila, ale lezac juz w lozku pomyslalam sobie ze musze sie uzewnetrznic :P i oto jestem :D
No to teraz ide obmyslac dalej scieme :) o!
i dobranoc w ogole :) -
.:inci:.
odpowiedz na Twoje pytanie Gosiu jest banalna, nie masz jeszcze nic naklikane poniewaz jestes zdolne-zuch-dziewcze i do wrzesnia zdashysh :], sama swiadomosc tego ze juz sie spozniasz powinna Cie mobilizowac i fokle i fokle; )
... dlaczego palenie maryhuany jest lepsze od picia alkoholu ? :-)
-
Mardok
skoro palenie mariJuany jest lepsze od picia alkoholu to dlaczego picie alkoholou jest lepsze od palenia MJ :)?
-
Anonim
bo najlepsze jest wąchanie kleju typu butaprem delikatesowy....
...dlaczego jest lato z radiem a nie ma lata z amfą? -
dydelf
bo radiacja działa bardziej nieodwracalnie...
tu się zrobił "czeski film" zamiast "chińskiej gry"!... do abstrakcji proszę wracać ! do abstrakcji kurzoki jedne!!! -
dydelf
-
Anonim
z definicji innosci inni nie moga byc normalnie, bo sa inni i normalnosc nie jest ich kategoria, wiec nie. -
Gosiek
odpowiadam na pytanie chemona (wyczytalam miedzy wierszami :P)
Bo poniewaz!
Dlaczego nie znalazlam dzisiaj kwiatu paproci? :> -
Pani-Ka
hmm...kwiaty paproci maja to do siebie,ze sa cwane i lubią się bawic w chowanego dlatego trudno je znaleźć.
dlaczego i po co wymyslono kaca? -
dydelf
kac ma pełnić rolę podobną do kontrolki poziomu paliwa, nie można dopuszczać do jazdy na rezerwie bo to nieprzyjemne, dlatego idę uzupełnić poziom " benzyny" we krwi; )
dlaczego można znaleźć coś , czego się wcześniej nie zgubiło??
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Tychy
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem