-
Martusia
Nie wiem czy ktoś się orietuje, ale za ok. 2 tygodnie beda dni Ursusa :) Szykuje sie ostry melanzyk w parku Czechowickim :D :D :D Acha i jeszcze cos :) Spelniam prosbe pewnej drogiej mi osoby :) Bo w tych dniach bedzie sie reklamowalo takie pewne stowarzyszenie.. Zapraszam Syskich malych; ) i duzych :) -
Ola
-
Ola
-
Małgosia
-
-
zelson yo
y0 mieszkam na ursusie od kilku miesiecy i mi sie tu calkiem podoba:) tylko strasznue malo ludzi znam..coz;/ ale na dniach ursusa napewno sie z kims napije:D -
M
jak bede miał wolne zapewne na 90 prcent _ ów przyjade :D ale jak bede pracowal to pewnie bede i tak slyszal jak sie dobrze bawicie :( -
Agata
A wiecie może kogo ciekawego zaprosili w tym roku? Zapewne orkiestre dętą Ziemi Mazowieckiej, bo co rok przyjeżdżają...i wszyscy sie z tego cieszymy :D Nie wiecie przypadkiem co jeszcze "ciekawego" będzie? -
we are the biggest freaks!!
hieh... wlasnie ludziska... moze sie wszyscy ustawimy jakos na ,,przed festyn"?? -
Małgosia
-
zelson yo
mi tam sie Dni Ursusa podobały :D z ziomblami z Dembowskiego ..i nie tylko z nimi sie naskakalismy:) bylo spoko....DŻEM,DŻEM ,DŻEM!!! WHISKEY WHISKEY,WHISKEY !!! :p -
Agata
Ja to miło usłyszec ze ktoś sie dobrze bawił z ziomami z mojej szkółki :D (czyli tez z moimi ziomami zapewne) Mi od krzyczenia Whisky głos siadł ale nie żałuje :) a od skakania stopa mnie boli; ) Koncert był jaknajbardziej udany i mam nadzieje ze za rok tez cos ciekawego bedzie :D -
Anonim
-
solaris
a ja slyszalem ze w tym roku procz Dżemu zaprosili Gorniak Edyte, jak dobrze ze nie chciala przyjechac :D -
Oll! ®
-
solaris
lubie nie lubie - nie toleruje jej "tworczosci" najnowszej... a poszedlem w tym roku tylko dlatego ze byl Dżem, od kilku lat nie zawitalem na ta "jumpreze". pozdrawiam -
Martusia
na dniach ursusa w tym roku bylo super hiper ekstra smerfastycznie :) sztuczne ognie swietne, a koncert...a dżem.... ehhhhhhhhh :) :P -
N@jlepsiejszy; )
na dni Ursusa uczesczam od ich poczatku i sztuczne ognie (lub jak mawia nasza burmistrz zimne :P) byly rewelacyjne :-) (jak na Ursus) -
Kinguskka
ja mam fotke z dżemem :P i i ch podpisy a po za tym biebałam w kamizece straży i broniłam przez ogniem :P