Tylko po trzydziestce (30) [191]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bless U

jestescie?

• Qilia

No właśnie, ja też chciałam się przywitać i nawet nie bardzo miałam z kim... A tak się ucieszyłam, gdy znalazłam to grono...
  • Anonim

Generalnie cos grono milczy; -)
    ...widocznie dinozaury gronowe są na wymarciu; -)
  • vesca :)

nie mają czasu, zajmują się bardzo poważnymi dinozaurowymi sprawami;)
    pozdrawiam:)
  • kamyk

Oczywiście, że jesteśmy.

I niekoniecznie strasznie zjęci... Tzn. zajęci, ja jestem zajęta głównie spotykaniem się ze znajomymi :)
    Poza tym w weekendy odpoczywam (przymusowo) od netu ale niedługo to się zmieni.

Pozdrawiam :)
  • margoth

jestem, jestem. Troszkę zajęta co prawda, ale tu zaglądam.
    Witam wszystkich :)
  • I.R.A.

ja tam uważam że trzydziestka i po, to najlepszy wiek
    po trzydziestce zaczyna się życie!!! :)
    baaaaaardzo lubie się bawić
    chętnie chodze na dyskoteki jeszcze i nie obchodzi mnie kto tam jest, po rpostu się bawię :)
    jeśli próbują mnie wyrywać dwódziestolatkowie, to nie jest jeszcze tak żle :D
    Pozdrawiam wszystkich po trzydziestce :D
  • Anonim

Ja nie chodzę na dyskoteki za bardzo, raczej wole knajpowe spotkania...

...tylko mnie nikt nie wyrywa :(

Taki ze mnie brzydal hihi
  • kamyk

A może jakieś spotkanie w wawie - jeśli macie czas i ochote, choćby w tygodniu, bo weekendy to pewnie macie zajęte?
  • Qilia

Jestem tu dopiero od wczoraj, ale pozwolę sobie odpowiedzieć jako pierwsza.
    Z przyjemnością :) Z racji, iż jestem panią swojego czasu, terminu nie proponuję - łatwo mi będzie dostosować się do innych. W kwestii miejsca mam tylko jedną sugestię, jeśli można - gdziekolwiek, byle po lewej stronie Wisły.
  • kamyk

Piątek, 17 - stego?.

O ile pojawicie się tu do tego czasu i się ustosunkujecie :)
  • Anonim

ja nie dam rady - w piątek wyjeżdżam na weekend....

...mało nas do tego spotkania
  • I.R.A.

ja tam o każdej porze dnia i nocy :)
    (żarcik)

Marcel skrobnąłeś coś o tym, że nikt Cię nie podrywa :)

uważam że jesteś całkiem przystojnym facetem, tylko chyba trocha zasztywnym; )

gdybyśmy się znależli w jednym lokalu, to ja tam bym Cię próbowała wyrwać (gdybym nadal była w tamtych swoich młodszych latach)

Teraz nie wyrywam facetów :)

• kamyk

Oj, mało, mało. Bez przesady, nawet trzy osoby, to już coś. Ja w każdym bądź razie mogę. Jeśli nie będzie więcej chętnych, to przełożymy... :)
  • margoth

ja też mogę - tylko błagam: niech to nie będzie dyskoteka; )
  • Qilia

Podpisuję się wszystkimi łapkami pod postulatem przedmówczyni :)
  • I.R.A.

ja się piszę :)

kliknijcie tylko gdzie i kiedy; )
  • kamyk

Fajnie :)
    Babiniec będzie.

Ten piątek (17 czer) Wam pasuje? Napiszcie o której możecie być, proponuje jakiś pub, to chyba najlepsze miejsce. Jak rozumiem szeroko pojęte centrum miasta? Po lewej stronie; ).

Propozycje, propozycje, klikać proszę; )
    Może pole mokotowskie? Albo starówka? Choć tam akurat znam tylko czternastkę.
  • Qilia

Za Polem Mokotowskim to ja bym bardzo, bardzo optowała, bo wszędzie tam mogę wprowadzić futrzaka :) A żeby babińca nie było, to przecież można się z osobami towarzyszącymi pojawić...
  • margoth

Pola Mokotowskie poproszę. Proponuję Merlin, bo tam fajnie grają (tzn. grali ostatnio i mam nadzieję, że to reguła) - reszta to bumca bumca, jeszcze tylko godzina i . . . byle do piątku :D
| |

Wchodzę do lokalu, rozglądam się i z niedowierzaniem widzę, że jestem już dinozaurem. Ba! Żon...

Fotki

Miejsca grona (0)