-
Dom'cha
Własnie przesluchuje plytke- nawet niezle,niezle:) ale pierwszej plyty Franz Ferdinand chyba nie przebija:) -
Anonim
oj zobaczysz że przebiją :) są świetni. po prostu brak mi słów. już czekam na następną płytę :D
aż się dziwię, że nikt nie pisze w tym temacie.... nikt ich nie zna? nie wierzę -
Maksym K.
są zajebisci :) dla mnie to jest lepsze od franza ferdinanda ale to kwestia gustu :P w sumie to nic o nich nie wiem ale fajnie graja :) -
Komar
-
-
Pan Lodówski; ]
-
Pan Lodówski; ]
nigdy nie słyszałem takiego zajebistego brytyjskiego zespołu ich muza jest poprostu super wypas cool no poprostu extra; d; d; d; d; d; d; d; d; d;; d; d; d; d; d; d; d; d; d; d; -
Pan Lodówski; ]
-
Kejt^^
-
Komar
-
Malina; )
-
Anonim
płytka bardzo fajna, tylko niektóre kawałki sa do siebie podobne..
ogólnie świetny zespół:D -
Pan Lodówski; ]
-
~Funny Break~
Sa dobrzy, ale moim zdaniem Franz Ferdinand jest lepszy.
A tak na marginesie to czy głos Alexa Turnera nie przypomina wam troche Luke'a Pritcharda z The Kooks? Nawet sie panowie w tym samym roku urodzili. :) -
carrie
jednak chyba wole arctic monkeys niz franz ferdinand.
obydwie kapele mają bardzo charakterystyczne brzmienie, obydwie lubię:) ale małpki u mnie wygrywają
brytyjskie granie w ogóle wymiata:) -
Anonim
kohcam ten zespoł sa cudowni; D ulubiony kawałek:when the sun goes down XD -
Kamil Kaczorowski
-
Szkocka^^
-
Leszczu
-
<:Panna Marianna:>
-
Paulina Trusiewicz
Hej. Wedlug mnie zespół jest w porządku. muza ociera sie o pop, ale fajnie się jej słucha. Zespół reprezentują młodzi ludzie i jak na mój gust są w miarę zdolni.