U2 [2581]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

słyszałam dziś w radiu, że w maju maja być w warszawie<3
  • Anonim

TROCHE O TYM CZYTAŁAM , JEŻELI TO PRAWDA TO JUŻ ODLICZAM DNI DO LATA!!!
  • Borys

http://www.eskarock.pl/index.php?pa...

i może to zakończy tysięczne pytania o koncerty.
  • Przemo

No raczej nie, bo po prostu nie ma konkretnych dat koncertów a bilety nie są w sprzedaży. Bono już powiedział że trasa rozpocznie się w Hiszpanii w czerwcu, a na Radiowej Trójce mówili,że mozna sie ich spodziewać w Warszawie 23-26 lipca. Więc plany są i to dość konkretne, nie ma tylko ostatecznych dat.
  • majka

kolezanka dziś wspominała o sierpniu.
  • Przemo

to czy sierpień czy lipiec to najmniejszy problem :) byle w Polsce, a najlepiej w wakacje i w Chorzowie. Trzeba zacząć myśleć jaką tym razem niespodziankę im zgotować :) Proponuję zacząć wymyślanie :P Flaga po raz drugi byłaby oznaką braku kreatywności naszego narodu, a tak przecież nie jest :D
  • Anonim

z tego co słyszałam, 27 sierpnia w Katowicach. ale czy to prawda, nie mam zielonego pojęcia. mam nadzieję
  • Panna Aleksandra.

heh Co źródło to inna data... ja czytałam o 24/25 lipca i 8 sierpnia.
  • Agata Halszka

• Anonim

więc został tydzień oczekiwań
  • Anonim

Miejmy nadzieje ,że 9 marca U2 zapowie koncert w Polsce a nie w Pradze bym się wściekł, ale znowu jest gdybanie ponieważ Śląski remontuje już w połowie lipca z tego co kojarzę, więc musiałby się odbyć wcześniej bo to najlepsze miejsce w Polsce. Żeby nie było tak jak z Depeche Mode na stadionie Gwardi
  • tatromaniak

http://pl.spinner.com/2009/03/08/tr...

Info o trasie koncertowej U2.
  • aquamarine

Jutro szczegóły. Nie mogę się doczekać!
  • Koszerna Kobieta

6 sierpnia, Chorzów. Kiedy bilety!?????????!!???
  • Ania

20 marca(piątek)
  • Koszerna Kobieta

>Ania napisała:
    >20 marca(piątek)

a gdzie będzie je można zamawiać? w sensie na jakiej stronie, czy może w Empikach będą??
  • hanuszka

Bedzie mozna zamawiac na stronach ticketpro.pl eventim.pl oraz livenation.pl.
    Czy cos wiadomo jakie piosenki zaspiewaja? Jest juz jakas lista?
  • acr

> Czy cos wiadomo jakie piosenki zaspiewaja? Jest juz jakas lista?

różnych ciekawych pytań się spodziewałem po ogłoszeniu trasy, ale to przebiło wszystkie :D

no dobra, do rzeczy, to: http://360.u2.com/ ; )
  • Pcheł.!

GENIUSZ GENIUSZ GENIUSZ!
    podobno [tak jak na stronce.]
    ma być ogrągła scena, że do wszystkich będą przodem. [oczywiście nie cały czas. :P ]
    ALE SUPER!!!
  • Owłos

Ufff, trochę mnie to uspokoiło, bo już myślałem że remont Śląskiego przeszkodzi w zorganizowaniu koncertu. No ale skoro podali oficjalną datę, to znaczy że się jakoś dogadali, a mam jakoś duże zaufanie do nagłośnienia na Śląskim, bo ostatnio było słychać każdy szept Bono...

Druga sprawa: trzeba już się zacząć zastanawiać czym ich zaskoczyć, scena 360 stopni stwarza nowe możliwości nie tylko zespołowi, ale i fanom!
| |

Zapraszam wszystkich zafascynowanych tym Irlandzkim zespołem :-) Fajnie będzie wymienić wraż...

Fotki

Miejsca grona (0)