- 1
- 2
-
Ali
o ja biedna :( przepilam wszystkie pieniadze i teraz nie stac mnie na zakup wrzesniowego Playboya (11.99zl to duuuze pieniadze)! Zatem apeluje do was dobrzy ludzie i szczesliwi posiadacze skanera i owego numeru, podzielcie sie ze mna ta radoscia, zeskanujcie i przeslijcie mi artykul o Bono :D
nie, nie upadlam na glowe...
peace & love -
the outsider
Dobrze ze mi przypomniałas o tym artykule
Ide zara kupic, ale nie wiem czy mi jeszcze na teraz rock starczy.
moge ci zeskanowac, tylko podaj maila. -
the outsider
-
Ali
jedno niestety łączy sie z drugim, ale za 3 tyg ide na detox :)
a najgorsze jest to,ze zafoliowali tego Playboya i porzadni ludzie nie moga juz przeczytac gezety bez jej kupowania.... :(
odbierz wiadomosci -
-
Therrorapist Wannabe.
A ja mam lepszy pomysł, może by jakiś dobry człowiek udostępnił ten scan dla szerszej publiczności, bo nie wiem, jaki to by był widok: 15-latka kupuje Playboya ^^ Ale nic... (nie nio góra CKM-a qpiłam hehe ale nic poza tym..., a więc wdzięczna bym była za scany ^^) POZDR. :) :> -
Ali
ale Playboy to bardzo dobra gazeta, o wydzwieku edukacyjnym bym rzekla; ] -
Kamil
Na forum u2.heh.pl ktoś zamieścił skany wywiadu, ale stronka wygasła :/ więc nic z tego... -
Anonim
Ja tez proszee o przeslanie skanoof :) .... tez przepijam pieniadze... hmmm moge sie odwdzieczyc przeslaniem yyyy pralki od stowarzyszenia pomocy dla yyy powodzian
tylko musze jakies najpierw znalesc...
pozdrawiam :) -
the outsider
-
Anonim
oj oj oj czy ja tez mohge??? wielkie dzieki bede bardoz wdzieczna; )
:))))) -
the outsider
-
Geoaga
nie wiem czy nie nadwerężę Twojej cierpliwości jeśli jeszcze i ja poproszę o ten artykuł...??
-
Ali
-
Therrorapist Wannabe.
-
the outsider
Jak sie lepiej przyjżałem tym scanom to zauważylem ze są paski na zdjeciach. NIe wiem dlaczego ale mam nadzieje ze wam to nie przeszkadza:)
jakbym komus nie przesłal przez pomyłke to niech sie zgłosi
w pewnym momencie sam juz nie wiedziałem komu wysłałem a komu nie.
:) -
Kropka nad ypsylonem
Ooo, to ja też poproszę wywiad z Bono!! :)
mój email to fenja@wp.pl jakby coś
Pozdrawiam! -
Anonim
-
the outsider
-
the outsider
i jescze jedna sprawa
komus chyba nie wysłałem ostaniego scanu
bo mi sie komp przyciał
niech mi powie bo juz nie wiem kto to był -
the outsider
Teraz ja mam drobną prośbe
czy ktoś mogłby mi przesłac mp3 desire??
sciągnąc sobie ostatnio probowałem ale ciągle chcą zebym jakąs licencje walnął:-/
Ps.
w życiu nie kupie pirata u2 a na zadnym z oryginałów nie mam tej piosenki.
- 1
- 2