-
robak
-
viking
trudno może te z unforgietable ognia,albo inne
eeeeeeeeee jest taka wogule to jest płynne........ -
Kasinek
Pierwsza - Pride (in the name of love) :D
Potem juz poszlo :D w zaleznosci od wydania kolejnych plyt te ulubione sie zmienialy. Ale mysle, ze nie napisalam nic nowego; )
-
Anonim
Sam nie wiem, ale chyba będzie jedna z 3: Running to stand stiil, Bass Trap albo Endless Deep. To i tak zależy od dnia :P -
-
Lord Jagged
Elvis Presley and America albo Tomorrow, Surrender, Red Light, Scarlet...
Za duzo by wymieniac...
i zgadzam sie z przedmowca, zalezy od dnia
PzDR -
Dwayne
Racja, racja. Ciągle się zmienia. Zacząłem od 'With Or Without You'. Potem było 'Pride' i wiele innych. A np. ostatnio w kółko odświeżam 'Stay' (far away so close). -
Anonim
-
Królowa
-
Gonia
-
Patryk
-
Anonim
Hmm.. widze ze jednak istnieja porzadne grona :) U2 swietny zespół! Oczywiscie 'Pride', 'Where the streets have no name', 'All I want is you' i najwazniejsza- 'Kite' :)) -
Andzia
-
Anonim
-
be.
dla mnie bezapelacyjnie..drowning man ..z War'a . mogę włączyć repeat na wieki:) -
Anonim
mnooooostwo
najbardziej:
Pride
Everlasting love
sunday bloody sunday
no a najbardziej to:
when love comes in town.
yay~
:P -
Klata
-
bittersweet
"If God will send His angels" niezaprzeczalnie najpiękniejsza piosenka.Cusowny tekst no i oczywiscie hipnotyzujący głos Bono;-) -
justyna em.
a czy ktos ogladał 'the million dollar hotel' ? tam tez jest fajna muzyka U2:) -
Anonim
-
Szu
Polecam niełatwo dostępną piosenke napisaną przez Bono dla Franka Sinatry z okazji urodzin - "Two shots of happy, one shot of sad" - ma jakiś taki niesamowity klimat... :)