-
Æ
zamierzam zdawać na geografie. mam kilka pytań:
ile w latach ubiegłych było osób na jedno miejsce na geografie?
prosze też o jakieś info o egzaminach, czy rozmowa kwalifikacyjna jest ciężka? jakie moga się trafić na niej pytania? -
Doris
-
micki mick
ja w tym roku zdaje na geografie i na gospodarke przestrzenna :P
juz w poniedzialek...w tym roku trudno powiedziec jak trudno bedzie sie dostac/ile osob na miejsce bo ci ze stara matura pisza egzamin wstepny a ci z nowa juz nic nie pisza...
pozdrawiam :P -
Ika
jak zdawalam 4 lata temu bylo 7 osob na 1 miejsce...ale to byl jeszcze wyz demograficzny; -p z tego co pamietam rozmowa kwalifikacyjna byla calkiem przyjemna-jedna podpowiedz ...->nie kierowac sie na egz wstepnym do kobiety!!!! :-))))))
to powodzenia:)
ika -
-
Æ
-
losthighway
o 15? a nie o 17? jak wroce do pozka to musze sprawdzic w tym co mi przyslali :P
a na co konkretnie zdajecie?
ja gospodarka przestrzenna :> -
losthighway
-
Æ
-
Suzie na wyspie
Ja też mam pytanie - został mi jeszcze tylko jeden rok studiów licencjackich na UŁ, na mgr chciałabym wybrać się do Poznania - no i chciałam zapytać, jak tam ogólnie jest na UAM? Miasto bardzo mi się podoba, choć byłam tam tylko raz, a jak jest na wydziale? No i przy okazji może ktoś wie jakie są ceny za akademiki? Syszałam że 200 zł, ale to chyba niemożliwe żeby były takie tanie:>?