-
Qubic
Nie wiem, jak to się stało, ale nie ma żadnego grona UAM...co z Wami ludzie? jest ktoś z UAMu, może z psychologii...? -
Anonim
Piec!; ) Ujawniam sie, jestem pierdolony uamowcem:P Zarzadzanie i Marketing. Ale jest Nas tu duzo wiecej, bede agitowal zeby dolaczyli :> -
Marta
Dołączam się dla samego faktu, przy Warszawie to aż wstyd, że nas tak tu mało. Ale naprawdę jesteśmy i czuć to w naszym mieście:) -
Anonim
-
-
Anonim
Ej, naprawde, musimy rozbujac to grono tematyczne :P Nakrecamy wszystkich uam'owcow do przystapienia :) Nie mozemy byc gorsi od... innych (zeby nie bylo, ze jestem poznaniak i nie lubie UW itp. :PPP). Kaman dzieciaki; ) Piatka -
Qubic
No widze, że troche nas sie już nazbierało :P
Z doświadczenia wiem, że poznaniacy mają problemy ze zorganizowaniem się hehe, ale za to jak już się zbiorą to nie ma mocnych :)
A teraz chwytam wiadro i lecę moczyć zakonnice :P -
Wojtek Czesuaf
-
Anonim
-
Wojtek Czesuaf
-
Anonim
-
Wojtek Czesuaf
-
Anonim
-
Wojtek Czesuaf
Wiesz, pewnie to są najgorętsze ziomy według Ciebie. Ja znam gorących ziomów według mnie :PP -
Grono.Net
-
Grono.Net
a ja jestem byly uamowiec
ale milo wspominam :)
zwlaszcza parking pod neofilologiami i jagne :) -
wielkaT
a ja mam zamiar stać się uamowcem od października. heh jeśli mnie zechcą to zaszczyce mą obecnością wydział neofilologii a dokładniej anglistykę; ) -
Mucha
-
Karolin a
-
Qubic
właśnie kończe 4 rok psychologii.
ale fote masz odjechaną :P
A ty na czym? -
misiaa