-
Anonim
No ludziska będziecie mieli szansę wykazać się swoją kreatywnością!!!!
Piszcie co w/g Was mógłby zrobic uniwerek w kwestii rozrywki ...... koncerty??? nietypowe imprezki, jakieś dziwne zabawy...... puśćcie wodze fantazji hiehiehie ....... ale w miare realnej :):):):) -
wielkaT
w kwestii rozrywki? ja jeszcze studenckiego życia nie znam ... ale najlepszym wyjściem to jest chyba mało nauki co by biedni studenci mogli się właśnie rozrywać :) -
Anonim
no w sumie to widocznie nie znasz...... :) skoro tak piszesz hiehie:)
obyś poznała naaaaprawdę warto :):):):):) -
Grono.Net
KIDD,
chyba pod wpływem tego, że za wiele się nie działo, znalazły się miejsca, które to rekompensują.
Wystarcza mi to,że UAM pełni funkcję informacyjną- tablice ogłoszeń się sprawdzają (te na WNS, w Novum była bieda, choć teraz też się troszkę poprawiło, o pozostałych nic nie wiem).
No są DKFy.
A tego,czego brak, szuka się gdzie indziej...
Aaaaale, jeśli coś genialnego wymyślę, to się wyspowiadam.
:)
Chociaż... W kwestii rozrywki miło by było, gdyby np. to,że się studiuje dawało możliwość tańszych wjazdów na imprezy (koncerty,ale i spektakle) -to znaczy,żeby skala tego się rozrosła.
Wiem, że pytanie jest trochę inaczej zorientowane, będę kombinowała.
Wielka!
Nauka to czysta przyjemność!
A co do nadmiaru... khem. -
-
wielkaT
-
Marta
kwestia rozrywki wygląda tak, ze jak się Tobie i Twoim rodzicom wydawało, że często wychodzisz zanim zostałes studentem to tylko wam się wydawało;) Legitymacja zoobowiązuje do picia piwa, w odpowiedniej cenie do tego;)
A tak całkiem serio proponuję kółko miłosników fizyki kwantowej na Wydziale Nauk Społecznych, kołko miłośników poezji Marii Pawlikowskiej -Jesnorzewskiej w gronie fizyków;)
Tak też teraz śmiecę swoją wypowiedzią spoza tematu, ale zgadzam się z głosem, ze szuka się gdzieś poza i też jestem za żeby np były tanei klubowe imprezki nei z piwem Miller 0,33 za 6 zeta;) Moze jakis konkurs na Dja Uamu- na pewneo jest wsrod nas wielu pasjonatów, a potem pojedynek międzyuczelniany, moze jakas gwiazdka by sie wypromowala na kolejne zabawy:)
I jeszcze cheerlederki;D -
Mucha
Ja bym zaczął od tego, żeby czas Juwenaliów był wolny od zajęć, bo zazwyczaj pokrywają się z sesją zaliczeniowo-egzaminacyjną. -
Anonim
no teraz juwenalia będą od 16 do 19 więc raczej przed sesją
negocjujemy godziny rektorskie :):):):):) -
zuza
-
Karolin a
-
Diana
-
glootech
Może jakiś mały, uczelniany turniej Dance Dance Revolution? :>
Ja bym się pisał na taką imprezkę :P.
-
Anonim
Pozadny uczelniany klub tylko dla studentow nie jakies akumulatory. Wiecej fajnych imprez wydzialowych ale nie w ciciborze czy innych spelunach "studenckich" -
Kaiou
A może tak trochę ruchu? Tzn jak się oczywiście ciepło zrobi. Zapraszam wszystkich do klubu łuczniczego - można sobie postrzelać z łuku - to całkiem fajna zabawa :) A oczywiście jak się ściemni, nie da się już strzelać a cała gromada wraca przez centrum do domów to można coś zawsze wymyślić :P -
Jasco
Kiedyś planowałem się zapisać... a mówisz o tym nad Wartą czy o tym przy Arenie klubie łuczniczym?? -
Kaiou
Nad Wartą (KS Leśnik) - ma zupełnie inny charakter - jest przede wszystkim dużo tańsze (idealne dla studentów - albo płacisz dosłownie kilka złotych za wejście - co łaska jak to mówią - albo jeśli zdecydujesz się chodzić regularnie i zapiszesz się do klubu to płacisz składkę co miesiąc - ale sam ustalasz jej wysokość a ograniczenie jest od 10zł chyba :) )
Na dodatek milsza atmosfera - nie ma uczucia współzawodnictwa - ludzie tu strzelają bo się fajnie strzela a nie po to żeby być lepszym od tego gościa obok :)
Polecam... już kilku znajomych tam wziąłem i większość przychodzi albo regularnie albo choć od czasu do czasu. -
Jasco
Jak zrobi się cieplej to napisz... bo fakt faktem przeszedłbym się ... zależy też w którym momencie się zrobi cieplej:) bo potem mogę już nie mieć czasu... -
Kaiou
Od kwietnia już bez problemu można strzelać. Często nawet i w marcu. A jeśli tak jak i w zeszłym roku będzie 20 stopni w styczniu to i środek zimy może być. Problem w tym że w styczniu nie będzie trenera to i nie będzie sprzętu dla ludzi spoza klubu.
Ale sezon śmiało zaczyna się marzec-kwiecień więc serdecznie zapraszam. W razie czego możecie mi przypominać na gg 4831161 bo ja mam sklerozę :)
Zapraszam wszystkich - nawet dziewczyny bo często twierdzicie że skoro nie jesteście za silne to nie da rady strzelać... da, da! Liczy się zabawa :D -
Anonim
ja też chce postrzelać,podaj może gdzie to dokładnie jest,jakie są warunki,co trzeba mieć ze sobą i jak się przygotować żeby sobie nic nie zrobić:) -
Kaiou
No więc wymagane:
-Choć jedno oko żeby widzieć cel
-Obie łapki żeby naciągnąć łuk
-Uśmiech na twarzy żeby pasować do towarzystwa :)
Nic więcej nie jest wymagane - sprzęt jest na miejscu więc tym się nie martwcie (początkujący używają trochę zrytego sprzętu ale daj początkującemu coś nowego to szybko będzie zryte :P)
Treningi odbywają się (od czasu kiedy zacznie się sezon) we wtorki i czwartki od ok 15-16 i często też w środy - to dla początkujących bo tylko wtedy jest trener. Jeśli zapiszecie się do klubu i postrzelacie dłużej i sumienniej to pewnie dostaniecie poważniejszy sprzęt (bo krzywdę można sobie zrobić jedynie wtedy kiedy zbyt szybko zaczniecie się wyrywać do zbyt dobrego łuku - tzn siniaki na przedramieniu to na początku norma ale to nic poważnego :)
Jak też mówiłem - członkowie klubu płacą comiesięczną składkę (wyznaczaną przez samych siebie min 10zł) albo co łaska kilka złociszy za wejście.
Tory łucznicze znajdują się przy drodze dębińskiej za AWF'em.
A przygotowywać się nie trzeba - wszystko czego potrzeba to dobra postawa a tej się nauczycie na miejscu :)
Zapraszam wszystkich, to naprawdę świetna zabawa :)