-
feliz
INDIE NIGHT PARTY - OD CURE DO BLUR.
każda sobota 21:00.
Alternatywna i niezależna muzyka/ indie=independent=niezależna/ .ADAM CZAJKOWSKI prezentuje najlepsze kawałki - od lat 60-tych do najnowszych/ nie tylko od Cure do Blur/ INDIE, ALTERNATIVE, ELECTRO, 60's i ROCK'n'ROLL.
Cena biletu: panie - wstęp wolny, panowie 5 zł. -
feliz
bywacie co sobote...?
jakie są wasze wrazenia, zastrzezenia...?
chcecie sie podzielić czymś związanym z tą impreza...? moze jakaś smieszna historia, lub tragiczne wydarzenie...?
:> -
o_gierek
Wrazenia zawsze jak najlepsze :) Ucho ma po prostu swoj klimat, nawet miejsce jest dosc szczegolne :) Na parkiecie zawsze spokoj...sporadycznie pojawiaja sie przypadki "niemilego" zachowania :/ Browar troche drogi wiec sie trzeba zaprawiac przed... A muzyka najlepsza pod sloncem, jedyna w sobie... moze niektore kawalki sa zbyt czesto powtarzane i to od kilku lat; ) ale ostatnio pan Adam i tak sie poprawil...puszcza coraz wiecej swierzosci :) Mozna spotkac naprawde ciekawych ludzi, stalych bywalcow czyli np. mnie i moich kolegow :P Wstep tylko 5 zl panie za darmo. Ochroniarz bardzo mily :) No i jak jest cieplo mozna wejsc na dach, tyle ze tzreba uwazac bo ocrona gania :P -
feliz
no wąłsnie.. . są tam raczej stali bywalcy, czy za kazdym razem duzo nowych twarzy..? często tam bywasz...?
a jaką najczęsciej pan Adam puszcze mjuziczke..? -
-
o_gierek
sa i stali bywalcy i spora ilosc roznych "nowych" osob ktorzy jakims cudem trafili do ucha...
Bywam tam praktycznie cotydzien
A co do muzyki najkrocej mowiac rock, troche regge no i czasami metal :) troche techno w stylu chemical brothers
Rock m.in ( cure, oasis, red hot, radiohead, coldplay, R.E.M... wiele wiele innych...
-
feliz
niooo.. faaaajnoooo.... :) muszem siem naprawdem wybrac.. :] ale w tą sob przyjezdza kuzyn, ktory do takiej muzy to nie ten teges..:/
heh :]
a w ogole ludzie bawią sie na parkiecie, czy tylko siedzą... -
o_gierek
baiwa sie i skacza co maja siedziec :P
ech... powtorze sie ale
Ucho ma specyficzny klimat mozna to polubic mozna nie :) -
o_gierek
-
feliz
hehe... tesh kcem.. :(
jeszcze tylko 2 tyg i WOLNOSC
i wtedy napewno nie odmowie sobie sobotniego Ucha...; )
po prostu musze w koncu tam isc... :) -
o_gierek
jak zwykle calkiem fajnie :)
Co jest fajniejszego w sobote po 23:30 niz pojscie do ucha?; ) -
feliz
no nie wiem...
w soboty chodzilam zazwyczaj na ognicha...
po zatym są pewnie obowiązki, rozkazy, nakazy i zakazy... :/
ale dobrze, ze odbywaja sie co jakis czas te imprezy...
chociaz nie wiem.. jak by ta impra byla raz na pol roku, to mialabym wiekszą mobilizację... :]
-
r!p3r
jestem tam praktycznie co tydzien :D i jak narazie nie widze innego miejsca gdzie moge imprezowac w soboty...do gdanska mi sie nie chce....a przy jakichs HH tym bardziej... -
いふすす
no witam panstwa... wlasnie sie tak zastanawialem czy ucho ma swoje grono juz i co? i ma!
no i sie zgodze nie ma gdzie imprezowac a ucho to jest najlepsze wyjscie na sobote wieczor ~~.y
tez se co tydzien wpadam... -
r!p3r
-
いふすす
albo jakis dobry nawiew bo sama klima smierdzi; p zawsze mozna sie napic soczku za 4 zeta jak goraco albo chociaz wyjsc; p -
r!p3r
-
Silmariën
Sok lepszy :] :P Witam was w ogóle, elitarne grono miłośników Ucha :) hihi
Ja od jakichś dwóch miesięcy prawie co tydzień tam jestem, jeśli nigdzie nie wyjeżdżam. Nie wiem, dlaczego wczesniej nie mogłam się nigdy zebrać, żeby w końcu tam pójść :/ Co prawda muzyka jest rzeczywiście nieco.. monotoniczna... :] ale jak dla mnie super, można się powyginać :) no nie Ihsus ? :P
Ucho jest miejscem, gdzie czuję się bezpiecznie <lol2>, naprawdę ma niezły poziom, w końcu to najlepszy klub muzyczny w 3mieście; )
Pozdrawiam :D -
いふすす
no pewnie; ) jutro sobota! powyginamy sie jak zwykle :) albo i lepiej ~~.y
nie badzmy monotonni jak repertuar; ) -
o_gierek
A ja bede w uchu dopiero za 3 w pazdzierniku
:( bo ciezko pracuje w Irlandii; P Teskno mi troche ale cale szczescie mam na kompie wiekszosc kawalkow ktore sa tam puszczane :] -
Silmariën
Oj, Ihsus, Ihsus, tak to zawsze sie kończy na gadaniu "Jasne, przyjde" "Spoko, a ty" a potem co ?? Jak przychodzi co do czego, to sie okazuje - marazm, stagnacja i nieróbstwo, z powodu jakiegoś krzywego człowieka :] <lol2>
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem