Unikatowy Festiwal Offowy w Batorym [269]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kwar.

4. edycja Unikatowego Festiwalu Offowego UFO Open Stage w Batorym odbędzie się w dniach 19-20 lutego 2009 roku.

Więcej informacji już wkrótce, prosimy bacznie obserwować nowe wiadomości na tym gronie :) Już niedługo pojawi się nowa strona internetowa festiwalu wraz z formularzem zgłoszeń.

Pozdrawiam,

Adam Malczak

Zespół Organizatorów UFO
  • Kwar.

Informuję uprzejmie, że rozpoczęliśmy zapisy na festiwal (tak, jupi!) Zachęcamy wszystkich - grajków, śpiewaków, fotografów, aktorów, kabareciarzy, tancerzy, akrobatów i innych, by zaprezentowali się na UFO.

Formularz zgłoszenia dostępny na naszej nowej stronie internetowej http://www.ufo-openstage.pl

Na zgłoszenia czekamy do 20 grudnia.
  • Kwar.

Przypominam, że zostały tylko trzy tygodnie na zgłaszanie się! Na wypełnione formularze internetowe na stronie http://www.ufo-openstage.pl czekamy do 20 grudnia! Zapraszamy absolutnie wszystkich :)
  • Kwar.

W piątek o północy zakończyliśmy zbieranie zgłoszeń i musimy przyznać, że ich duża liczba nas nawet trochę zaskoczyła :)

W związku z tym - czas zacząć przesłuchania przedfestiwalowe. Drodzy artyści - mimo świątecznej atmosfery - uważajcie na swoje skrzynki mailowe! Spodziewajcie się, że jeśli jeszcze nie dostaliście żadnego maila od nas, to stanie się to w ciągu najbliższych dni, najprawdopodobniej po Świętach.

Jednak członkowie zespołów muzycznych otrzymali już od nas wiadomości z prośbą o podanie miejsc swoich prób i możliwości zorganizowania przesłuchań w dniach 29-30 grudnia. Oczywiście nie wszystkich damy radę "obskoczyć" w tych dniach, także pozostałe zespoły przesłuchamy (przynajmniej taką mamy nadzieję) do 19 stycznia.

Fotografowie, malarze, rysownicy i inni, którzy chcieliby zaprezentować u nas wystawę swoich prac, również otrzymali od nas maile z prośbą o podanie szczegółowych informacji, na które niecierpliwie czekamy.

Pozostałych zgłoszonych artystów prosimy o cierpliwość, "nie wszystko na raz". Jednak już teraz prosimy o w miarę nie rozpoczynanie wcześniejsze ferii zimowych, gdyż pierwsza połowa stycznia to właśnie czas, który nam pozostał na przesłuchania. Bardzo prawdopodobne jest, że podczas jednego z weekendów na początku stycznia zorganizujemy przesłuchanie "zbiorowe" w budynku szkoły, które będzie dotyczyło prawdopodobnie wszystkich wokalistów solowych, tancerzy, beatboxerów, raperów i innych. Trudno będzie bowiem dobrać odpowiednie miejsce indywidualnie dla każdego przesłuchiwanego. Jeśli jednak takie wielkie przesłuchanie nie będzie możliwe, pozostanie nam forma "pojedyncza". O szczegółach poinformujemy również drogą mailową lub w razie braku odpowiedzi - telefonicznie.

Grupy teatralne stanowią osobną sprawę i z Wami skontaktujemy się indywidualnie.

To na razie tyle z najnowszego rozkładu jazdy UFO. Do festiwalu zostały 2 miesiące!

Przy okazji:

Wesołych Świąt, niezapomnianego Sylwestra, szczęśliwego Nowego Roku i niesamowitych wrażeń podczas IV edycji naszego Festiwalu życzą Organizatorzy UFO!
  • Kwar.

Dzisiaj wieczorem Zespół Organizatorów UFO, w obecności Szefowej III edycji Festiwalu, dokonał wyboru artystów, którzy zostaną zaproszeni do wystąpienia na IV Unikatowym Festiwalu Offowym.

Jednak z oficjalnymi gratulacjami jeszcze chwilkę trzeba poczekać - program tegorocznej edycji Festiwalu opublikujemy w ciągu najbliższych kilku dni. Wtedy też wszyscy artyści mogą spodziewać się oficjalnych informacji z Biura Festiwalu o swoich zgłoszeniach.

Czekajcie niecierpliwie, już wkrótce dowiecie się, co nas w tym roku zaskoczy podczas UFO!
  • Kwar.

Tak więc z wielkimi fanfarami ogłosiliśmy program. Zapowiada się ciekawie :D

Zapraszamy do dyskusji o tym co zobaczymy i usłyszymy już za niecały miesiąc!
  • stjk

gratuluję historycznego wprowadzenia dwóch scen na UFO
  • Kwar.

miejmy nadzieję, że nie dość, że pomysł z małą sceną wypali, to jeszcze będzie kontynuowany :]
  • Aleksander Waldemar

Nie wiem czemu ale mam dziwną ochotę wpaść... Będzie darmowe żarcie?
  • Kwar.

hah, wiedziałem ze to pytanie padnie; p nie chce Ci tej ochoty do wpadnięcia na UFO zabierać, ale w tym roku tak dobrze nie bedzie.

oficjalnie moge powiedzieć, ze beda aż dwie kawiarenki (jedna duża a druga kameralna, w której własnie bedzie zlokalizowana tzw. mała scena) a różnych specjałów, przekąsek i napojów bedzie można skosztować za symboliczną opłatą; ) tak serio serio, będzie to naprawdę minimalna opłata, w większości taka sama na wszystkie produkty. mamy lepszą politykę cenową od cafe pauza :P
  • ulalala

zdecydowanie!
    Ponadto teraz jedzenie sprawi prawdziwą radość, bo nie dość, że będzie można zjeść np. dobre ciasto to jeszcze przyczynić się do budowy kolejnych UF.... ah! :D
  • Aleksander Waldemar

A zniżka dla emerytowanych przewodniczących będzie? :-P
  • Marek

Anyway, szacunek dla organizatorów, bo jak tak patrzę na te wszystkie plakaty, strony, itd itp., to zapowiada się naprawdę interesująco, widać, że się odpowiedni ludzie za to zabrali : )

A wpuścicie oficjalnego organizatora drugiego UFO na 4. edycję?; )
    (Tak, chyba byłem wtedy oficjalnym organizatorem, ale głowy nie dam, już nie te lata, już nie ta pamięć)

[Mogę się nawet wkupić robieniem zdjęć, a co tam :P ]
  • Kwar.

>Aleksander Waldemar napisał
    >A zniżka dla emerytowanych przewodniczących będzie? :-P

no nie wiem, czy nawet obecny przewodniczący będzie mógł na coś takiego liczyć. ale może będą darmowe Red Bulle :P

>Marek. Po prostu napisał
    >A wpuścicie oficjalnego organizatora drugiego UFO na 4.
    >edycję?; )
    >(Tak, chyba byłem wtedy oficjalnym organizatorem, ale
    >głowy nie dam, już nie te lata, już nie ta pamięć)
    >
    >[Mogę się nawet wkupić robieniem zdjęć, a co tam :P ]

no oczywiście, że wpuścimy, wpuścimy każdego :D a szczególnie, jeśli ktoś będzie chciał robić zdjęcia. no a jeśli dodatkowo wypali pomysł z Afterparty (tak tak, o tym też nie zapomnieliśmy :D ale na razie mamy ważniejsze wydatki) to wszyscy UFO-zaangażowani przez ostatnie lata mają wejście VIP zapewnione :D

• EVK

AFTERPARTY?? DWIE SCENY??
    Szaleństwo :) :)

widzę, że z roku na rok UFO zaczyna się nieźle rozkręcać!
  • kasia

ulala, Adaś, wlasnie sie dzis zastanawialysmy, czy pomyslal ktos o afterparty. bosko!
  • hog

afterparty? adas. jestes mocno nieletni!
  • ulalala

mmm..
    mam niemoralną propozycję, skoro takie tu tematy poruszane :>
    Z całego serca zachęcam do nieformalnej, mozna by nawet rzec krypto UFO reklamy, bo wiadomo, że takowa pewnie będzie skuteczniejsza.

tutaj przykładem świeci Olivia i pokaz, oraz asperse&mwc, których plakaty np. można już spotkać w batorym chociażby :>
  • anuszka

>Marek. Po prostu napisał

>
    >[Mogę się nawet wkupić robieniem zdjęć, a co tam :P ]

o tak.. ktoś do robienia zdjęć przydałby się.. i to bardzo..
    a może jeszcze załatwisz kogoś kto mógłby się filmami zająć ?
  • olka

pierwszy dzień oficjalnie zaliczamy do BARDZO UDANYCH :D
    gratuluję równie mocno Artystom jak Organizatorom :>
    szczególne brawa z mojej strony dla:
    Any Problem, czyli mojego bardzo miłego zaskoczenia (:
    WSZYSTKICH TANCERZY
    i oczywiście Szalonej Krawcowej Olivki wraz z zespołem, który mimo że "we got together today" okazał się być fantastyczny :D

i do zobaczenia jutro !
    OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA; D
| |

dziękujemy :) spotkamy się za rok ^^

II Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Stefana Batorego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)