UKKNJA UW III rok 2009/10 [149]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Osoby ktore podpisaly podanie beda umieszczone w pierwotnych grupach- beda mozliwosci przenoszenia sie z tego co zrozumialem- powiedziano mi ze kazda gr. to ok. 25 miejsc- wiec mozliwosci rotacji pozostaja calkiem spore. Jesli ktos natomiast nie podpisywal podania a chcialby byc przypisany do swojej grupy niech da znac:)

Tak czy siak jesli faktycznie limity beda po 25 osob to chyba kazdy da rade przeniesc sie gdzie tylko zechce
  • salsa

ja bym chciała być pierwotnie w mojej grupie 2 (a podanie do mnie nie trafiło) :) ja Aleksandra Gonta :)
  • kris

ja również ogolnie chciałbym być na większości zajęć w mojej grupie, z paroma wyjątkami, więc też mam się na listę gdzieś wpisać?

Krzysztof Richter
  • Anonim

to ja Cie dopisze, powiedz tylko z ktorej grupy jestes:)
  • Aga

Bardzo proszę o dopisanie mnie do grupy trzeciej, która jest moją pierwotną grupą.

Agnieszka Maciejewska.
  • mentos skad ty masz takie info? pytam bo mi powiedzieli cos zupelnie innego...
  • Anonim

Wczoraj rozmawialem z Biedrzem a p. Al-ktatib:)
  • Aga

Czy mam rozumieć, że w związku ze wszystkim powyższym tak naprawde nie musimy sie rejestrowac sami (osoby ktore chca byc w swoich starych grupach) tylko nas odgornie zarejestrują? A potem bedzie jakas giełda grup? :)
  • mi lukasz z sekretariatu mowil ze gielda grup zostala zlikwidowana na rzecz tego ze kazdy indywidualnie ma sie zapisywac do grup. ale podanie zostalo przyjete i ze jak automatycznie bedziemy w swoich grupach to nie mozna bedzie nic juz zmieniac.

wiec kompletnie nie wiem dlaczego maja takie sprzeczne info. trzeba bedzie zlapac alkaide w przyszlym tyg i ja ogarnac. bo nie wiem jak to w koncu ma byc.
  • Anonim

powiedziano mi ze Lukasz, ktory sie zajmuje naszym usosem powpisuje nas:) hmm no to trzeba powalczyc jescze aby i gielda grup byla- wtedy chyba byloby najlepiej nie...?
  • Ewelinson

nigdy nie zrobią niczego dobrze do końca [...]

każdy chce być w swojej grupie a jednocześnie pokombinować na giełdzie... Mentos, weź no tam użyj swoich wpływów i zasugeruj opcję "grupy po staremu + giełda", bo inaczej hiszpan mi nie będzie pasował, no...; D
  • PlumMan

Otóż to, lipa będzie w wielu przypadkach - np. mnie pasują wszystkie zajęcia oprócz jednych - i co? Będę czatował na miejsca, żeby nie zabrakło, czy borykał się z niepewnością istnienia, jaką jest bycie dopisanym automatycznie? xP
    Co ja plotę, nvm
    Generalnie to nic nie słyszałem o żadnym podaniu...
    Podpisano,
    Michał Śliwczak, gr5

PS: Bloody! Satanic! Sacrificial! <rotfl>
  • Aga

Ja też myślę, że odgórna rejestracja do starych grup plus giełda jest najlepszym rozwiązaniem...

Sądząc po ilości podpisów pod petycją większość z nas chce być w starych grupach, a wiadomo, że jeśli komuś nie pasują jedne tylko zajęcia, czy dwa z całego planu grupy, to giełda wtedy ratuje :)

Także walcz Mentos, walcz :) :)
  • gieldy grup napewno nie bedzie. przesiaduje czesto w tym sekretariacie i tak powiedzieli. stwierdzili ze za duzo zamieszania bylo. tak jakby teraz bylo lepiej...
  • aha i skoro lukasz sie tym zajmuje to kazal mi napisac oswiadczenie mowiace ze wszyscy sie zgadzaja na automatyczna rejestracje do pierwotnych grup i ze nie bedzie zadnych roszczen i zmian pozniej w postaci podan. i mam zebrac pod tym podpisy wszystkich. osobiscie uwazam ze to jakas pieprzona paranoja jest i udaje ze o oswiadczeniu zapomnialam. trzeba w poniedzialek z nimi wszystimi pogadac i nie dac sie zmyc. pojde do nich bo smieszne to sie zrobilo
  • Maciek

Same leniuchy i nygusy w tym sekretariacie! Oprócz Oli...
  • Ewelinson

cóż Ty za bzdury Macieju rzeczesz?!; D
  • Inspektor Gadget

zastanowcie sie wszyscy czy rozumiecie powage sytuacji...

oni nam robia grzecznosc wpisujac nas do grup pierwotnych... zarzadzenie rektora uw jest jasne i mowi ze kazdy musi miec mozliwosc zapisu na zajecia samodzielnie zeby bylo sprawiedliwie... jestesmy w tego co wiem ostatnia jednostka ktora ma plan narzucany odgornie...

jesli nagle zaczniemy mowic ze chcemy miec plan narzucany odgornie ale jednak kilu osobom nie pasuje i czy moznaby zmienic grupe to oni sie moga wkurwic i polozyc na nas patyk...

wiem ze plan narzucany + gielda byly dobrym rozwiazaniem ale moze byc chyba ciezko z tego co wiem...

jesli juz to trzeba uzgadaniac z lukaszem bo on jest odpowiedzialny za usos u nas na wydziale...

a oswiadczenia nie uda sie zrobic bo nie da sie zebrac wszystkich podpisow...
  • wiesz mozna by pomyslec co zrobic gdyby nie bylo sytuacji ze kazdy mowi co innego...
    a poki co trzeba czekac do poniedzialku.
  • salsa

moja grupa (2), proponowała panu Łukaszowi doskonałe rozwiazanie ale chyba o nim zapomniał:( sugerowaliśmy żeby zrobił rejestracje jak na oguny tj. w pierwszej turze(trwającej np. 1 dzień) każdy może zapisać się na zajęcia tylko do swojej grupy a w drugiej(kilka dni) może się zapisywać gdzie indziej, przepisywać i robić różne manewry.... i wtedy to by nie była giełda grup tylko zapisywanie się na przedmioty z pierwszeństwem zapisu do swojej własnej pierwotnej grupy :)
| |

UKKNJA, rok trzeci; )

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)