UKKNJA UW III rok 2009/10 [149]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewelinson

powiedział że maila wyśle z wynikami, więc może jakieś info co do wpisów też doda
  • Inspektor Gadget

na planie jest wyraznie napisane ze 'zajecia' sa 29.01 i moim zdaniem skoro bartnik jest z kul to wcale nie musi wiedziec ze na uw jest wtedy sesja... skoro ma tak napisane ze ma byc to zapewne bedzie i wtedy bedzie mozna wziac wpisy... jest w letnim nie ma wiec aby uniknac romantycznej wycieczki do lublina po wpis trzeba temat ogarnac 29.01...
  • kris

no ja słyszałem ,że powiadomi na mailu o terminie wpisów, a jeśli nie, to wpisy będą w/g planu. co do wyników, to mają się pojawić na mailu przed terminem wpisów.
  • martien

jak coś to są już wyniki z gramatyki na interii
  • Anonim

ej, jest jeszcze ktoś kto nie ma wpisu od Bartnika?

jakiś plan B?
  • ET

lublin trip
  • Inspektor Gadget

>Tomasz wrote:
    >ej, jest jeszcze ktoś kto nie ma wpisu od Bartnika?
    >
    >jakiś plan B?

tylko podroz do lublina stary... on powiedzial na wpisach ze go tu juz nie bedzie na wiosne...
  • blinious

hehe dobra bańka:)
    jeszcze rozumiem jechać tak jak jedna z naszych przesympatycznych koleżanek która po prostu nie dostała zaliczenia...
    ale wycieczka do Lulina bo się wpisu nie wzięło to naprawdę kiepska sprawa...
    Chociaż jak już będziesz w LBN to wpadnij do Jeszburgera, Pati bardzo zachwalała:)
  • mam pytanie slyszalam plotki ze sa osoby ktore nie zaliczyly gramatyki z bartnikiem w sesji i beda musialy do niego pojechac (gdziekolwiek on uczy) is it true? jeslli tak to kiedy jak gdzie i wogole? prosze o szybka odp.
  • maciek

hel(l)? :D
  • sad fejs
| |

UKKNJA, rok trzeci; )

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)