-
Anonim
-
Anonim
pani moderator, przydałby się jakiś offtop tread, bo utoniemy w tych wątkach;] -
-
Anonim
Sama tak myślę. Zaraz się wezmę za porządki, natomiast ogłaszam w trybie pilnym, że z wielką przyjemnością komuś tę moderację oddam, bo mi się zwyczajnie nie chce. -
-
Anonim
-
Anonim
Tak tak, ale po pierwsze jest jeszcze sporo do zrobienia, po drugie trza się tym zająć na bieżąco, a ja nawet niecodziennie bywam na gronie :P
Ja należę do osób raczej ogarniętych i służę pomocą, ale raczej nie mam ochoty być odpowiedzialna za porządek; ) -
-
Anonim
w ramach off-top'u:
kto zna solidny serwis komputerowy,
w sensie specjaliści, a nie osiedlowi partacze?
byłbym wdzięczny za polecenie,
odkąd 'znak' na poznańskiej splajtował. -
blinious
-
>Tomasz wrote:
>w ramach off-top'u:
>kto zna solidny serwis komputerowy,
>w sensie specjaliści, a nie osiedlowi partacze?
>
>
>byłbym wdzięczny za polecenie,
>odkąd 'znak' na poznańskiej splajtował.
a co ci sie zepsulo to postaram ci sie polecic cos sensownego... -
Zapraszam wszystkich zainteresowanych! w poniedzialek gramy w finale z moja kapela NAO!
-
Piotr
PROGRESS AND CAREER CENTER ZAPRASZA NA:
KURS Z ZAKRESU PSYCHOGRAFOLOGII
sporządzanie portretów psychologicznych na podstawie analizy pisma - 23 maja
Kurs psychografologii obejmuje naukę analizy i interpretacji cech osobowościowych człowieka na podstawie charakteru pisma. Umiejętności grafologiczne wykorzystywane są między innymi
w instytucjach państwowych i korporacjach celem weryfikacji cech osobowościowych
kandydatów do pracy.
Szkolenie skierowane jest do:
- psychologów
- studentów,
- pedagogów i nauczycieli,
- wszystkich, których zawód opiera się na bezpośrednim kontakcie z ludźmi
PROGRAM RAMOWY SZKOLENIA:
- psychografologia jako nauka,
- symbolika przestrzeni i symbolika pisma,
- nachylenie pisma, a dominanty osobowości,
- pismo, a cechy osobowości,
- sposoby łączenia liter jako informacja o charakterze, inteligencji
człowieka,
- psychoanalityczny podział sfer pisma,
- interpretacja psychologiczna pisma,
- analiza podpisu,
- analiza zaburzeń osobowości i trudności życiowych w piśmie (próby
samobójcze, alkoholizm, depresja)
Szkolenie przeprowadzi psycholog oraz grafolog współpracujący z Wyższą Szkołą Policyjną w Szczytnie w zakresie wywierania wpływu w kryminalistyce.
Trener Specjalizuje się w tworzeniu profili psychologicznych terrorystów samobójców.
Uczestnicy otrzymują skrypt zawierający informacje poruszane na szkoleniu oraz materiały uzupełniające.
Każdy uczestnik otrzymuje certyfikat potwierdzający jego udział w szkoleniu!
Kurs odbędzie się w Warszawie przy ul. Nowy Świat 58
Termin: 23 maja
Piątek: 9.00 – 17.00
Wymiar czasowy: 8 godzin
Koszt szkolenia: 170 zł
Zgłoszenia prosimy kierować na: szkolenia.center@gmail.com w treści maila podając imię, nazwisko oraz numer kontaktowy
Tel.: 608 339 775
Szkolenie przeznaczone dla: 16 osób
ZAPRASZAMY ! -
Out Of Time Man
Witam,
Glognet to nowe narzędzie internetowe do pracy w grupach. Rozwiązuje problem korzystania z kilku narzędzi takich jak grono, gmail, grupy mailingowe itp., skupiając w jednym miejscu takie funkcje jak czat, dyskusje, serwer na pliki i materiały czy kalendarz do którego można dodawać wydarzenia. Glog idealnie sprawdza się jako miejsce do wrzucania materiałów czy dyskusji dla całego roku jak również do pracy nad jednorazowymi projektami.
Co najważniejsze nie trzeba zakładać nowego konta, tylko można logować się przez Facebook. Biorąc pod uwagę, że większość osób spędza więcej czasu na FB niż gronie jest to ciekawa opcja.
http://www.glognet.pl
Polecam!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne