UKKNJA UW III rok 2009/10 [149]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *S*Y*L*W*I*A*

hejka. czy ktoś wie, czy w piątek mamy kolokwium z gramatyki kontrastywnej, skoro jest wigilia wydziałowa?
  • magda

Mamy kolokwium, p.Bartnik przysłał maila że nie wie nic o żadnych zmianach wiec kolokwium piszemy tak jak było zapowiedziane.
  • Anonim

a gdzie napisal tego maila? ja ciagle sprawdzam skrzynke z nadzieja, ze jednak beda odwolane.... - p.Siuta odwolala swoje zajecia z powodu Wigilii, wiec moze i p.B odwola... tak mi sie nie chce uczyc... :|
  • magda

Ale osoby ktore wyjezdzaja na wymiane musza wczesniej to zaliczyc i dlatego pisalysmy mu maila na ktorego odpisał:
    "nie mam żadnych informacji jakoby test miał się nie odbyć. Nikt mnie o
    niczym nie informował, więc póki co termin jest aktualny."
  • Anonim

ja mu od bidy mogę te informacji dostarczyć;-p

koniec opierdalania, w tym roku i tak zbyt wielu tych kolosów nie było,
    nie ma co się rozleniwać;-p
    ale nie żebym tęsknił xD
  • Anonim

heh, racja Tomasz. ale tak ciezko sie zabrac do nauki, jak tu juz taka swiateczna atmosfera... :)
  • Anonim

fakt, że ciężko,
    ale dammmmmy radę!; -)

co tam on sobie myśli, ten p. Bartnik, że co? że jak nosi glany, mimo, że jest profesorem
    i ma coś koło 30lat, to co?
    to nie zaliczymy jego koła? xD

taki psikus, że ja jutro idę po max'a! xD
  • Anonim

zaraz zaraz, ja wciąż żyje w przekonaniu, że tej gramatyki nie ma! Momo mnie zapewniał, że jej nie będzie, a komu jako komu ale Momowi ufać można :]
  • blinious

Jak Momo tak powiedział` to przesądzone:D
    Dobrze że na wszelki wypadek się nie uczyłem:]
  • Anonim

no błagam niech ktokolwiek napisze, że bartnik do was napisał i powiedział ze nie opusci za nic lublina :/
  • Anonim

ja slyszalam, ze nie ma
  • salsa

ale jak Bartnik z Lublina specjalnie przyjedzie to pewnie będzie :(
  • ET

może pogoda uniemożliwi mu dotarcie na kolegium.
    a jeśli nie - wierzę w wersję Momo.
    więc tak profilaktycznie też nie zamierzam zarywać nocy nad gramatyką.
  • martien

Podobno jutro jest tak, że na tą imprezę świąteczną można iść jeśli wykładowca się zgodzi. tzn. można też iść bez pozwolenia i mieć nieobecność...wiecie o co mi chodzi. Generalnie nie sądzę żeby ktokolwiek robił problemy, ale z tą gramatyką to tak trochę głupio wyjdzie moim zdaniem.
    Rozumiem, że niektórzy nie chcą pisać kolokwium z gramatyki jutro, ale w sumie to będzie trochę chamskie jak Pan Bartnik przyjedzie specjalnie z Lublina i obie grupy z którymi ma zajęcia powiedzą, że idą na Wigilię i cześć.
    Sądzę, że albo 'władze kolegium' powinny go poinformować żeby nie przyjeżdżał, albo wypadałoby iść jutro na zajęcia żeby chociaż napisać kolokwium i potem iść na Wigilię.
    Wiem, że niektóre osoby się nie uczyły bo myślały, że jutro nie ma gramatyki, ale jeśli 'władze kolegium' nie są w stanie poinformować tego człowieka co i jak to sądzę, że jak nikt jutro do niego nie przyjdzie to będzie niefajnie...
  • salsa

popieram :) póki Bartnik przyjedża to dobrze by było iśc na kolokwium bo on specjalnie jedzie z Lublina ...
  • kris

a ja mam takie pytanie nie z tej bajki,ale bez sensu zakładać oddzielny wątek... gdzie jest info,że ma jutro Siuty, bo mnie ostatnio na kolegium dosyć dłuższy czas nie było, a na stronie nic nie ma....
  • salsa

na knja@interia.pl
  • ..:: Olka'Z ::..

Kto to jest Momo ??????
  • ..:: Olka'Z ::..

Byłam na zajęciach tylko 2 razy więc mam pytanie praktyczne; )

Jak oceniacie szanse u niego na ewentualną współpracę poczas testu ? Bo mi sie on wydaje tak luźny że aż nawet go lubie; )
  • Anonim

>ET napisała:

>więc tak profilaktycznie też nie zamierzam zarywać nocy
    >nad gramatyką.

trzeba było się uczyć italcu, z wykładu na wykład jak wszyscy pozostali! lol

ja myślę, że jak już pan Bartnik przyjedzie w swoich glanach,
    to można zmiękczyć go dzieleniem się opłatka
    i naciągnąć na trójeczki z plusem dla każdego za obecność na wykładach!
    chciałbym zauważyć, że w końcu zawsze sala pękała w szwach, mimo, że obecność nie była sprawdzana.
    to coś niezwykłego:P
  • 1
  • 2
| |

UKKNJA, rok trzeci; )

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)