UKKNJA UW III rok 2009/10 [149]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • vard

ma ktoś w miarę sensownie opracowane pięć ostatnich pytań do portfolio dla Siuty albo jakieś notatki, na podstawie których można je sensownie (albo jak bądź :P) opracować?
  • Anonim

Zaraz wyśle na maila roku wszystkie opracowane pytania, dostalam je od dr Siuty, nalezy umieścić je w portfolio razem z notatkami z zajęć (na 4) i jeśli ktoś chce esejem na temat wybranego zagadnienia odnośnie edukacji w UK (na 5).
  • vard

dzięki Ci i chwała. :)
  • misfit

Sie nie zgadzam. Bo to chyba mają być albo notatki, albo odpowiedzi na pytania... co nie!?
  • Anonim

hm...mam napisane w notatkach, ze do pytania 11 - o systemach w roznych krajach mielismy wybrac tylko jeden kraj do opisania. mam nadzieje, ze dobrze zanotowalam....? :)
  • marianna

ja sie zgadzam ze albo notatki albo pytania.
  • Anonim

Czy na pytania:

Jakie elementy polityki edukacyjnen uznać można za wspólne dla krajów UW, a które z nich mają charakter narodowy?
    Jakie przemiany w polityce edukacyjnej Polski mające miejsce w ostatnich dwóch dekadach uznać można za racjonalne, a które z nich są dyskusyjne?

też mamy odpowiadac? bo na poczcie tych pytan nie ma, sa za to na liscie, która byla rozdawana na poczatku roku...
  • ET

czy ktoś mógłby zeskanować notatki z ostatnich zajęć u p.Siuty (8.01) i wrzucić na maila?
    ładnie proszę; będę wdzięczna
| |

UKKNJA, rok trzeci; )

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)