-
weteran wojen na miny
-
Anonim
dobra. oficjalna informacja, dosyc wczesnie, ale bedziecie mieli czas oswoic sie z tą wspaniałą myślą.
IMPREZA, dnia 22 czerwca (poniedzialek), dnia nastepnego po egz z pnja. lokalizacja jak zwykle. zasady jad zwykle :P
bardzo się cieszę, że moje skromne progi znów będą mogły powitac wasze szanowne indywidualnosci.
na koniec dodam tę jakże górnolotną myśl, która frapuje mnie od dłuższego czasu: najwyższy czas się wspólnie najebac.
no. :-) -
Anonim
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! !!!!
:***************************** *****
chodzcie sie wszyscy całowac!!!
:D
mam zajoba.
:D :D :D :D :D :D -
Anonim
INFO O USA z p.Oleksy
Od: E.Oleksy
Jutro nie będę w W-wie. Przekażę Pani tematy do dwu esejów do napisania zamiast testu. Ale musi się ze mną skontaktować cała grupa studentów, którzy nie podchodzili do testu. Więc musicie się razem zorganizować. Nazwiska: Aramide i Jarząbek z Pani grupy i Kowalska, Kwiatkowska, Marszałek, Rybnik, Siemieniako i Zawadzka z grupy 3.
-
-
Anonim
-
Anonim
W imieniu Izy zapraszam was wszystkich grupo na impreze w piatek 17 lipca o godz 20.00.
hell yeah!
adres: Cieszyńska 2a/47
piętro 7
przystanek Wilanowska
! ja bede na bank! :D -
weteran wojen na miny
-
madeleine
a ja będę tez na bank,ale nad morzem; P wyjeżdżam w piątek rano :/
Izaaaaaaaaaa!!!!; )
może czwartek?; P proooooooooooszęęęęęęęęęęę -
Anonim
hola amigos! jakbyscie sie martwili i tesknili to ja juz jestem w hiszpanii, sa tu palmy i miliard stopni. :D bawcie sie dobrze na tym naszym kolegium :* muaa
jak znajde mieszkanie, to mozecie wpadac :D
ejjj, jest super. -
Anonim
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne