UKKNJA UW III rok 2009/10 [149]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MomO

Dobra, sprawa jest prosta od następnego tygodnia zaczyna sie ostra jazda.
    Jeśli któraś grupa miała już zaliczenie z czegoś itp. To niech o tym tutaj pisze, może to pomóc innej grupie która będzie dopiero miała :P.
    (Mnie osobiście interesuje Gramatyka z panią Sielanko :)))
    Pozdro.
  • Anonim

kto wie, do ktorego dokładnie rozdziału trzeba przeczytac z Phonetics and phonology ?
  • blinious

40-parę pierwszych stron (tak nam wczoraj powiedział przynajmniej;)
  • Anonim

ejjjj... powiem wam ze nie jest dobrze :P jakby ktos opracowal odpowiedzi na te 50 pytan z literatury to byloby lepiej :P bo nie wszyscy maja pełne notatki.... ja moge jutro troche zrobic i wrzucic tu...
  • Anonim

http://rapidshare.com/files/8336310...

w ramach altruizmu, odpowiedz na wiekszosc z tych 50 pytan od diniejki, czyli powklejane rzeczy z prezentacji z literatury w worda, ale ktos moglby sie pofatygowac , zrobic reszte i sie podzielic; -)
  • madeleine

odpowiedzi są w tej jego książce i jak tak patrzyłam to są ładniej napisane i łatwiejsze do zapamiętania niż z prezentacji. powinno być gdzieś na mailu ogólnym knja zapisane w acrobacie

wtedy w znajdź wpisuje się pojęcie i samo się znajduje i wyskakuje właśnie wczoraj to odkryłam :D
  • madeleine

mam część opracowaną to wyślę na maila,ale to tylko 24 pierwsze z 75
  • Anonim

co ta za ksiazka?:) i gdzie sa pytania umieszczone? z gory dzieki;]
  • madeleine

knja@interia.pl, 3 ostatnie wiadomości (weź ten zestaw co ma 50 pytań)

książka napisana przez drDiniejkę
    bardzo proszę :)
  • Anonim

jescze raz dzieki:D a skad mozna miec taka ksiazke?!:) w ksiegarni nie maja hehe
  • Ewelinson

hej, wrzuciłam na pocztę knja@interia.pl pakiet opracowanych zagadnień na Diniejkę. Zrobione ok 90%. Nie wszystko mogłam znaleźć. Wiadomość od castaway88. Pozdrawiam;D
  • madeleine

>kstrener napisał
    > a skad mozna miec taka ksiazke?!:)

no właśnie na mailu jest :)
  • borkos

a gdzie jest phonems&phonology? bo szukam szukam i nie moge odnalezc :p
  • Anonim

kurde a jakie jest hasło na knja bo albo zapomniałam albo mam dauna.
  • Anonim

jednak mam dauna. juz sobie poradziłam.
  • Maciek

Macie tu odpowiedzi na literaturę wg. książki p. Diniejki:

http://rapidshare.de/files/38300528...

Pozdro
  • Angie

Mam pytanie do 2 grupy wieczorowej: jeśli mieliście dziś test z gramatyki to napiszcie co było, z góry dzięki, grupa I:):):)
  • Kinia;)))

ja tez prosze jesli ktos mial test z gramatyki iech napisze;-)Bedziemy wdzieczni;p
  • martien

jestem z 4 grupy i jeszcze nie mialam gramatyki, ale kolega z grupy 5 mowil mi ze byly czasowniki do odmiany: flee, lie, lay, bid i weave.

moze ktos z grupy 5 moglby napisac jeszcze jakie byly pytania abcd, oczywiscie jesli pamietacie, bede bardzo wdzieczna
  • Anonim

elo all,
    był ktoś na ost. filozofii?
    jakieś info. dot. tego egzaminu?
| |

UKKNJA, rok trzeci; )

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)