-
MomO
Dobra, sprawa jest prosta od następnego tygodnia zaczyna sie ostra jazda.
Jeśli któraś grupa miała już zaliczenie z czegoś itp. To niech o tym tutaj pisze, może to pomóc innej grupie która będzie dopiero miała :P.
(Mnie osobiście interesuje Gramatyka z panią Sielanko :)))
Pozdro. -
Anonim
kto wie, do ktorego dokładnie rozdziału trzeba przeczytac z Phonetics and phonology ? -
blinious
-
Anonim
ejjjj... powiem wam ze nie jest dobrze :P jakby ktos opracowal odpowiedzi na te 50 pytan z literatury to byloby lepiej :P bo nie wszyscy maja pełne notatki.... ja moge jutro troche zrobic i wrzucic tu... -
-
Anonim
http://rapidshare.com/files/8336310...
w ramach altruizmu, odpowiedz na wiekszosc z tych 50 pytan od diniejki, czyli powklejane rzeczy z prezentacji z literatury w worda, ale ktos moglby sie pofatygowac , zrobic reszte i sie podzielic; -) -
madeleine
odpowiedzi są w tej jego książce i jak tak patrzyłam to są ładniej napisane i łatwiejsze do zapamiętania niż z prezentacji. powinno być gdzieś na mailu ogólnym knja zapisane w acrobacie
wtedy w znajdź wpisuje się pojęcie i samo się znajduje i wyskakuje właśnie wczoraj to odkryłam :D -
madeleine
-
Anonim
-
madeleine
knja@interia.pl, 3 ostatnie wiadomości (weź ten zestaw co ma 50 pytań)
książka napisana przez drDiniejkę
bardzo proszę :) -
Anonim
jescze raz dzieki:D a skad mozna miec taka ksiazke?!:) w ksiegarni nie maja hehe -
Ewelinson
hej, wrzuciłam na pocztę knja@interia.pl pakiet opracowanych zagadnień na Diniejkę. Zrobione ok 90%. Nie wszystko mogłam znaleźć. Wiadomość od castaway88. Pozdrawiam;D -
madeleine
>kstrener napisał
> a skad mozna miec taka ksiazke?!:)
no właśnie na mailu jest :) -
borkos
a gdzie jest phonems&phonology? bo szukam szukam i nie moge odnalezc :p -
Anonim
-
Anonim
-
Maciek
Macie tu odpowiedzi na literaturę wg. książki p. Diniejki:
http://rapidshare.de/files/38300528...
Pozdro -
Angie
Mam pytanie do 2 grupy wieczorowej: jeśli mieliście dziś test z gramatyki to napiszcie co było, z góry dzięki, grupa I:):):) -
Kinia;)))
ja tez prosze jesli ktos mial test z gramatyki iech napisze;-)Bedziemy wdzieczni;p -
martien
jestem z 4 grupy i jeszcze nie mialam gramatyki, ale kolega z grupy 5 mowil mi ze byly czasowniki do odmiany: flee, lie, lay, bid i weave.
moze ktos z grupy 5 moglby napisac jeszcze jakie byly pytania abcd, oczywiscie jesli pamietacie, bede bardzo wdzieczna -
Anonim
elo all,
był ktoś na ost. filozofii?
jakieś info. dot. tego egzaminu?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne