SDF

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Moze ktos cos slyszal o wolnym pokoju do wynajecia albo mieszkaniu albo o kims kto chce wynajac mieszkanie albo ktos z was szuka mieszkania w wawie, jesli tak to dajcie znac pls.....

a moze ktos jedzie na erasmusa na 2 semestr i chce wynajac swoj pokoj...? :)
  • bravurka

proponuję na zastanowieniem sie nad zapytaniem koleżanki!

możecie nie sprostać; P
    UWAGA!poprzeczka została wysoko postawiona!!!;)
  • Anonim

>bravurka napisała:
    >proponuję na zastanowieniem sie nad zapytaniem koleżanki!
    >
    >możecie nie sprostać; P
    >UWAGA!poprzeczka została wysoko postawiona!!!;)

no dla niektorych za wysoko bym rzekla...:)nie dla psa kielbasa Madziu...sorry...:)
  • bravurka

no wiec właśnie o tym pisałam....przyzwyczaiłam się, ale nie wszyscy to moga znieść...
    więc przykro mi ale skazana jesteś na mnie, do końca dni swoich amen.
    Trudna sytuację tworzy nie tylko Twoja wrodzona podłość, sarkazm i specyficzne poczucie humoru wyssane z mlekiem matki, ale także zamiłowanie do lenistwa i uciech życia doczesnego.
    tylko ja jestem w stanie to wytrzymać!
    nie zostawie Cie w potrzebie!!!
  • Kefir'a Tcharnovsky

zauwazylam na gronie "Alanya", ze jedna pani proponuje wynajecie pokoju czy calego nawet mieszkania w Alanyi. Jak zapewne sie domyslasz sztuke czytania ze zrozumieniem opanowalam do perfekcji...(nie ma to jak UKKNJF), od razu wiec zauwazylam ,ze szukasz jakiegos lokum w WAWIE...takze niestety przykro mi, ale nie moge Ci pomoc :((
  • Anonim

kurcze szkoda ze nie lataja tam tanie linie bo jakbym tak wykupila 5 miesiecy z gory to moze dalabym rade...:(a jaka cena?jakas rozsadna chociaz?:)
    Wiem ze chcialas dobrze Moniczko no a ze wyszlo jak zwykle to to juz przeciez nie Twoja wina...:)Zycie:)ale za wsparcie dziekuje...:)
  • Kefir'a Tcharnovsky

wprawdzie tanie linie do Alanyi nie lataja, ale lataja za to do grecji, a stamtad to juz rzut beretem do turcji, wiec zastanow sie dobrze!!!:D
  • Kefir'a Tcharnovsky

ps tak, tak, alanya jest w Turcji, juz nie szukaj...:P
  • bravurka

oooooooooo Paula jak w Turcji to bierz i się nie zastanawiaj!!!
  • Kefir'a Tcharnovsky

oj za pozno juz nieaktualne :( no i widzisz TAKA okazja Ci sprzed nosa uciekla
    :((
  • Anonim

kurde no!!!!ale mam pecha:(jakbys jeszcze cos znalazla to daj znac koniecznie!!!!
| |

Nauczycielskie Kolegium Języka Francuskiego [UW] Dla nowych i nie tylko :)

Fotki

Miejsca grona (0)