-
arsandra
A może podzielicie się tym, co dziś było:)? jakie tezy, artykuły trudne? -
ju. *
-
Gosia
podobno bylo o bildmanipulation, relacje polsko- rosyjskie, polsko- niemieckie, ostatnie wydarzenia, klimawandel- tyle udalo mi sie dowiedziec. Pozdrawiam:) -
AiviL
Hmm... pytania i tezy niby zależą od komisji... ale ciężko to jakoś podzielić było bo nie wszyscy mięli z danymi lektorami, więc zobaczymy co w piątek będzie :D -
-
Anonim
przydałoby się chociaż wiedzieć, czy pytanie jak na pierwszym roku - dotyczą konkretnej wiedzy (o klimawandel pewnie tak) czy naszego zdania (np o ostatnich wydarzeniach- wydaje mi się że w tej kwestii żadnej konkretnej wiedzy posiadać nie możemy?)
Poza tym, dlaczego zalezą od komisji? coś się zmieniło? miały być układane przez każdego z wykładowców osobno i zaznaczone, żeby osoby które np w tym semestrze z mgr Wiktorowicz zajęć nie miały, mogły wyciągnąć pytanie dotyczące tematów omawianych u innych wykładowców? -
Weronika
wydygańce; ]
ja byłam i spoko. komisja mówi z której kupki powinnaś losować pytanie. oni gdzieś mają napisane do kogo chodziłaś/łeś na 3 roku i dopasowują do tego tezy. Wczorajsza komisja bardzo spoko, chyba nikogo nie oblali (ale pewna nie jestem, bo mialam egzam. o 13.00, wiec moze pozniej); P
Teksty z tego co wiem są spoko, byt the way - student 3 roku powinnien umieć streścić KAŻDY tekst, wiec nie wiem czym sie stresujecie!!!!!!!!!
POWODZENIA :)
W
-
FioLka
Ja dostalam pytanie o zastosowaniu zwierząt przez człowieka:> i tekst o agresji frustracji i przemocy wsrod mlodziezy. -
Anonim
moj artykuł był o bluff gesellschaft, a pytanie o schweizer macher.
na wstępie pada pytanie u którego wykładowcy miało się zajęcia, a potem wskazują z której kupki trzeba wyciągnąć pytanie :) -
AiviL
>Weronika napisała:
>wydygańce; ]
>Teksty z tego co wiem są spoko, byt the way - student 3
>roku powinnien umieć streścić KAŻDY tekst, wiec nie wiem
>czym sie stresujecie!!!!!!!!!
Nikt sie nie stresuje i nie dyga:P Jak to po każdym egz. ludzie są po prostu ciekawi jak było i tyle- wątpisz w nasze umiejętności?;> a tak poza tym to jak się było u "najfajniejszej" komisji to też inna bajka:P
-
ju. *
artykuł: klimawandel :) niezwykle pasjonujące wstrzykiwanie gazu w warstwę piaskowo kamienną, globalne ocieplenie, naukowcy kontra żarliwi obrońcy środowiska :)
pytanie: stosunki polsko-niem, pol-ros, pol-niem-ros
wnioski jak rok temu, niewielki wpływ całego egz na ocenę, decyduje aktywność i uczestnictwo w zajęciach :)
o ile do artykułu można się przygotować- jakieś 10 min, to pytanie niestety od razu z grubej rurki :) -
dziewczyna gangstera*
a jak tam dzis nastroje obu pan? strach sie bac, czy nie taki diabel straszny? :)
-
arsandra
ja miałam tekst o bohaterach na 4 łapach, więc generalnie o roli psów w różnych sferach naszego życia. Bardzo ciekawy, lekko się czytało i prezentowało. Teza - mniej więcej chodziło to, jaki wpływ mają reklamy na nasze życie, więc generalnie coś w kierunku Medienmanipulation.
Nastrój pozytywny u obu pań, nie ma się co bać:) PS. bądźcie jutro, tzn. dzisiaj dużo wcześniej, bo dziś było godzinne przesunięcie do przodu, więc warto przyjść wcześniej i mieć z głowy. Powodzenia jutro! -
ju. *
-
dziewczyna gangstera*
-
Weronika
>
>Nikt sie nie stresuje i nie dyga:P Jak to po każdym egz.
>ludzie są po prostu ciekawi jak było i tyle- wątpisz w
>nasze umiejętności?;> a tak poza tym to jak się było u
>"najfajniejszej" komisji to też inna bajka:P
>
>
Liv nie pajacuj; ] -
AiviL
>Weronika napisała:
>Liv nie pajacuj; ]
jak zwykle mnie rozgryzłaś :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa