- 1
- 2
-
ju. *
jako że wielkimi czerwcowymi lub wrześniowymi krokami zbliża się koniec naszej germańskiej kariery proponuję wpisywać ciekawe lub mniej ciekawe zabawne fragmenty z życia naszej studenckiej rzeczywistości na wierzbnie... -
Justus
-
Ania
-
K a s i a
-
-
K a s i a
Pan O: mieliście pisać kolokwiom
my: tak, ale Pana nie było ostatnio
Pan O: O_O a tak... <kaszle> chory byłem :) -
Majk
Ja jestem co prawda z młodszego rocznika,ale nie mogłabym dodac tekstu Pani Sochal:"sehr interassant", pani Szweczyk:"Schone Blume" czy krecenia sobie dwoma palcami loczkow przez pana Grosbarta;):):) -
ju. *
anekdotka z ostatniego egz z 2. roku: 1 z wykładowców: "ty: jaka jest 3. forma od senden" na to 2. odpowiada: "nie wiem, ale zaraz napisze do jakiegos muttersprachlera :)", na to 1. :"ale pośpiesz się, bo nie mogę dalej sprawdzać wypracowania :" na to 2. z nich: "to sprawdzaj dalej a to senden później ci powiem :)" -
ju. *
-
Justus
-
Marta
-
arsandra
das spielt eine wichtige Rolle und ist von besonderer Wichtigkeit und Bedeutung! -
Ania
-
netk_a
schoen, schoen - 2 albo Aaaaction w wykonaniu Froscha.... oj tak wiele wspaniałych momentów :D wierden :D Blamage !, pamietam na 1. roku u W.J. - umie pani? nie, to 2. i jego lol -
Anonim
-"90% z państwa to na pewno nie zaliczy gramatyki praktycznej" W.J
-"a pani Rapiej, to w ogóle na mnie krzywo patrzy"; ] W.J
-"yyyyy passt mir, Arschloch!" A.G
-" ymma hojfigier" E.Z.B
-" um Gottes Willen Sie sind Germanisten! Sie mussen es wissen!" T.R
-"Scheisse!" A.G
-
arsandra
-
K a s i a
Ola bzw. Ula:P trzaska drzwiami na praktycznej, na co W.J. "ni mnie to grzeje, ni mrozi" :)
W.J. "stawiam Wam wszystkim 2 za zachowanie":)) a to było po tym jak Dorota chciała iść do "speluny na wódę" :D
E.Z.B. w trakcie egzaminu na 2.roku " A Pani to chce w ogóle dziś zdawać egzamin?"
no i chichot W.J. bezcenny :D -
Anonim
o żadnej spelunie nie było mowy, a głodnemu Waldusiowi chleb na myśli, w sumie pewnie niewiele miał okazji napić się wódki jak człowiek; ] ale jest mi przykro,że nie spełnił gróźb i nie zaskarżył mnie i Lefler do hmmmmmmm jak to on się wyraził? TRYBUNAŁU UNIWERSYTECKIEGO za obrazę godności i imienia UW hahahahahahahahahah; D -
Justus
-
pałka:)
No i rzecz jasna:
sezam, grahamka, ciabata, paluch? :)
i te wilgotne rączki... :D
Pan Pierożek - nie da się o nim zapomnieć :P -
Justus
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa