-
Anonim
Skoro Marusza napisała już o stypendium naukowym to i ja dorzucę swoje trzy grosze.
WSZYSTKIE
wnioski stypendialne (żywienie, mieszkanie, akademik, bla, bla, bla) należy przynosić bezpośrednio do Komisji Stypendialnej, nie sekretariatu. Taki nowy przepisik, na temat którego nie będę się wypowiadała;) Urzędujemy na Szturmowej pod koniec września, właściwie to jego dwa ostatnie tygodnie.
Na chwilę obecną mogę napisać tylko o swoich dyżurach, reszta jeszcze ustala godziny.
Zatem
zapraszam do mnie
22.09 (poniedziałek) oraz
25.09 (czwartek)
w godzinach 12.15- 13.45.
Na śmierć zapomniałam nr pokoju, ale znajduje się on na 4 piętrze, bodajże dwoje drzwi za naszym sekretariatem i zwykle w nim bywa p. Waszkiewicz;)
-
Terminy dyzurow:
2 września, godz. 11.30 - 13.00
5 września, godz 11.30 - 13.00
10 września, godz. 12.00 - 13.00
11 września, godz. 12.00 - 13.00
16 września, godz. 10.00 - 11.00
18 września, godz. 10.00 - 11.00
22 września, godz. 12.15 - 13.45
25 września, godz. 12.15 - 13.45
-
Anonim
-
orwokolor
Stypendium przysluguje zapewne tylko tym, którzy złożyli indeks po sesji letniej gdzieś w czerwcu.
? -
-
http://www.ukraina.uw.edu.pl/
Stypendium naukowe
Indeks, na podstawie którego wyliczana jest średnia (powinna wynosić min. 4,5), powinien być zawizowany przez opiekuna roku i w nieprzekraczalnym terminie do 30 września 2008 roku złożony wraz z wnioskiem o stypendium naukowe do Komisji stypendialnej KU. Dyżury KS KU we wrześniu, pok.424
2 września, godz. 11.30 - 13.00
5 września, godz. 11.30 - 13.00
10 września, godz. 12.00 - 13.00
11 września, godz. 12.00 - 13.00
16 września, godz. 10.00 - 11.00
18 września, godz. 10.00 - 11.00
22 września, godz. 12.15 - 13.45
25 września, godz. 12.15 - 13.45 -
Anonim
Indeksy, które z jakiś powodów zostały dzisiaj u mnie i u Kasi można odebrać w sekretariacie. Prócz Wioli z IV roku (problem z onomastyką i dialektologią jeszcze nie został rozwiązany;)) -
>>Monika<<
Czy osoby ,ktore zajmuja sie rozpatrywaniem wnioskow stypendialnych sa w stanie odpowiedziec mi na pytanie czy DIALEKTOLOGIA I ONOMASTYKA WLICZAJA SIE DO SREDNIEJ???????? -
Anonim
Z tym jest właśnie problem. Studenci twierdzą, że tak, program studiów, że nie. Konsultowaliśmy się z sekretariatem i p. Waszkiewicz. Na chwilę obecną nic nie wiadomo. Jak tylko się wyjaśni to dam znać. Zebranie całej komisji będzie dopiero około 10 października... -
>>Monika<<
-
Anonim
-
Kasia ஜ
a czy mogłabym Ci dać wniosek 1 października??jutro niestety nie mogę sie pojawić na wydziale:( -
Anonim
-
Kasia ஜ
no dobra, a mam od razu wszystkie dokumenty przyniesc?? to w takim razie bede jednak dzisiaj:) -
Anonim
-
>>Monika<<
-
Anonim
-
Anonim
A! Jeszcze jedno. Wszystkie wnioski o stypendia (prócz naukowego) można składać do 10 października (by otrzymywać kasę od początku;)). -
>>Monika<<
mam do Ciebie droga kolezanko goraca prosbe...w zwiazku z tym,ze pracuje na umowe o prace nie dysponuje czasem tak jak bym chciala...i szczerze mowiac mam maly problem:(czy moge cie prosic o numer kontaktowy?bede wdzieczna..pdam ci mojego maila...jesli to nie jest problem to napisz numer a ja sie skontaktuje z Toba zeby porozmawiac:)...spokojnie nic strasznego:) -
Anonim
-
uwaga!!!!!!!
mozna jeszcze skladac o stypendium naukowe, jesli sie ma srednia min. 4,3 :) wnioski dostepne tutaj: http://ukraina.samorzad.uw.edu.pl/i...
dyzur komisji stypendialnej - 8 pazdziernika w godz 9-11
w uzasadnionych przypadkach mozna skladac w sekretariacie do 10 pazdziernika