Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

kto to ukladal? nie da sie zrobic jakiegos sensownego planu dla 5 roku? tak, zeby wsjo bylo w jeden dzien?
  • Marta Michalska

p. Waszkiewicz glownie za to odpowiada :) no i ten plan jest wstepny, wiec mozliwe sa jeszcze zmiany...
  • Anonim

no wlasnie, na moim roku wszyscy pracuja, wiec przekazcie p. Waszkiewicz, ze jest silne lobby, ktore chce miec wszystkie zajecia w 1 dzien, od 8.30 najlepiej. senkju
  • Tomasz Wojciechowski

To się nie tyczy chyba tylko V roku. W sumie swojego nowego projektu planu nie widziałem, ale co do zasady można by przyjąć przynajmniej staranie się nie rozbijania planu na cały tydzień.
  • Anonim

u nas jest chyba tak, że poniedziałek i piątek są wolne, a literatura ma najwięcej zajęć tak w ogóle.
  • Tomasz Wojciechowski

dlatego po głowie mi chodzi jej opuszczenie :/ ze mnie taki literaturoznawec jak z koziej no właśnie..
  • Anonim

mi nie przeszkadza liczba godzin, ale to Z KIM.
  • Wiedźma :-}

pytanie do Was mam, czy bardzo by Wam przeszkadzało, gdyby plan wyglądał tak:

No bo chodzi o pedagogicznych, że byśmy zasuwali na wydzialik w pon o 8 z rańca, no miejcie litość, jeśli możecie ją mieć.
    Jakby ktoś nie zauważył różnicy to chodzi o przeniesienie historii języka ze środy rano na czwartek od 15.

TO TYLKO PROPOZYCJA, więc piszcie czy by Wam to bardzo przeszkadzało, czy ostatecznie dalibyście radę się na to zgodzić....

A i w ogóle jakbyście mieli jakieś inne propozycję, to ja juz wiem jak to się robi, tzn. co trzeba zrobić, aby zgłosić swoje propozycję :)
  • Anonim

Jeśli mam być szczera, to mi nie pasuje kompletnie. To już nie lepiej na czwartek rano, jeśli mielibyśmy przenosić?
  • Anonim

A nie, teraz patrze, że drugie zajęcia są tylko dla literaturoznawców.
  • Токсична

jak nie moze byc inaczej a wierze wam, ze nie bedzie wam sie chcialo wstawac w pon, to jak dla mnie moze byc, choc pozno bedziemy konczyc i bedziemy padaki. to moje zdanie, ale w sumie nie ma co innego zrobic:/
  • Токсична

a! tylko prosze nie zamotac tak abysmy mieli wszyscy jakies zajecia albo w poniedzialek albo w piatek, bo wtedy nie bedzie juz fajnie:/
  • Anonim

a na historie jezyka chodzimy wszyscy?
    fajnie jakby się dało czwartek opuścić w dół o jedno okienko, od 8.30.
  • Kasia ஜ

jak dla mnie jest okej! Gdyby jeszcze czwartek dało sie zmienic (na 8.30), byloby jeszcze lepiej:)

to w ogóle niezła myśl Diuna :-) popieram ją i wtedy by Wam pasowało nie? bp byście o tej samej kończyli co bez mojego pomysłu, nawet zajęcia wcześniej, bo nie mielibyście metodyki
    tzn wiecie to i tak jest propozycja wysłana im, nie wiadomo, co z nią zrobią. Przerobię na pomysł Diuny i PYTAM JESZCE RAZ, czy tak lepiej?

jak się na takie coś zgodzicie to wyślę tę propozycję Marcie
  • Токсична

dla mnie ok
  • .

druga opcja spoko. dzialajcie! :)
  • Anonim

no dla mnie też, nic innego już chyba się nie urodzi z tego materiału.
  • Kasia ஜ

ja także jestem za;)