-
Tomasz Wojciechowski
Mam pytanie, co trza przeczytac na za tydzien na Stefanowska? Jak tam omawianie Szynela? :>
Pozdro
TW -
Anonim
-
Tomasz Wojciechowski
-
Lyla
2 teksty(są w ksero u staruszka-hasło "psychoanaliza IV rok ukrainistyki;P)
1."O stosunku psychologii analitycznej do dzieła poetyckiego"z ks. Junga "Archetypy i symbole"
2."Picasso"--sądzę, że z tej samej książki, ale pewności nie mam :) -
-
Anonim
-
Tomasz Wojciechowski
Dzięki wielkie :)
do Cenzora - > to gdzie ja sie mam o takie rzeczy pytac? Szczegolnie, ze zapewnie przyjzie mi to robic co tydzien? Przeciez juz tym razem utworzylem ogolny watek, tyczacy sie ogolu literaturoznawstwa na 4 roku. -
Anonim
-
łoś super ktoś
-
Anonim
A nie można było napisać w wątku "pytanie"? Na pewno ktoś by zajrzał. -
Токсична
hmmm raczej nie, nie mozna po prostu mie watku literatura, jezyk, kultura? dla kazdej ze specjalizacji?
mysle, ze to dobry pomysl, balagan sie nie robi przez to a mamy wtedy swobodny dostep i nie trzeba szukac. -
orwokolor
-
orwokolor
aha. a na Sobol kazdy ma jutro przyniesc ksiege swa umilowana czy mi sie cos przysnilo? -
Lyla
zaiste trza przynieść swą ukochaną książeczkę, z której będziesz tworzyć magisterkę, i którą powinnaś już niemalże na pamięć znać, jako że przeczytałaś ją zapewne 11631826 razy; > i się z nami podzielisz przemyśleniami :) JUPI!! -
Anonim
o maryjo butelko z odkręcaną koroną, zapomniałam.
p.s. moja książka jest po rosyjsku, ups. -
orwokolor
Drogie dzieci (profesor Sobol ma się rozumieć :), czy pamietacie kto jeszcze bedzie na Hrycaku w BUWIE, tj na panelu bom sie nie przyjrzala plakatowi.
A sie waham czy isc.
Gdyby byl Wojciechowski Marcin na przyklad, to bym sie moze ruszyla.
-
Tomasz Wojciechowski
Mam pytanie, co jest na 290/291 stronie tekstu na Stefanowska. Oszukali mnie na ksero!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
-
Токсична
przyniose ksero we wtorek to bedziesz wiedziala, powiedzcie mi ile nas w koncu chodzi na te zajcie bo nie wiem ile sztuk mam robic? -
Anonim
-
Токсична
ma byc Nowa Krytyka, Martyna ma referat, teksty do czytniecia:
Joseg Brodcki "dlaczego Kundera mylis sie co do Dostojewskiego"
T.S.Eliot "Kto to jest klasyk i inne eseje"
mamy tez wiedziec kim byli wyzej wymienieni autorzy bo niestety znow wyszlismy na gupków malych; )
milego dreptania po grobach
aaaa... i pamietajcie za tydzien nie ma zajec z dr Stefanowska i chyba z Romaniuk wiec czwartek mozna lezec do gory pepkiem lub co kto tam woli