Ukrainistyka UW [384]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witajcie!:)
    Mam pytanie:)
    Lektoraty z jakich języków są dostępne na pierwszym roku ukrainistyki? Na jakie języki można się zapisać?

Z góry wielkie dzięki za informację:)

Pozdrawiam serdecznie
  • Mola

Na jaki tylko chcesz:) Oprócz rosyjskiego, bo z tego co się orientuję to rosyjski jest w kolejnych latach nauki.
  • Katarzyna Bąbała

ale obecnie trwają zapisy grup dedykowanych, a dla nas nic nie widzę. Chyba że coś przeoczyłam???
  • Katarzyna Bąbała

nie no, pogrążyłam się- wszędzie brak wolnych miejsc. Zostały tylko lektoraty typu suahili, perski itp. Lepiej zapisać się na cokolwiek, czy można liczyć na dopisanie do grup? Pomocy... :(
  • Anonim

Zapisy nie są dopiero po dniu inauguracyjnym jak dostaniemy swoje hasła do USOSA?:)
  • Katarzyna Bąbała

hasło do usosa masz od kiedy ustawiłaś hasło do irk :)
  • Anonim

Czyli można się już zapisywać?:)
  • Anonim

Jak sie zapisac na jezyk np.hiszpanski,niemiecki lub wloski i co to sa grupy dedykowane?:(ja dzis probowalam i nie udalo mi sie:(
  • Mola

Grupy dedykowane działają bodajże tylko w pierwszej turze. Np. jezyk angielski dla psychologii: to język angielski i nacisk na słówka związane z psychologią. Ale jeśli jest wymieszanie kierunków to oczywiście nie ma tego "nacisku":) Spokojnie możecie się rejestrować. Jeśli teraz nie ma miejsc to w kolejnej turze mogą być
  • Anonim

Dziękiii!!:)
| |

Katedra Ukrainistyki, Wydzial Lingwistyki Stosowanej i Filologii Wschodnioslowianskich, Uniwersytet ...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)