-
Kapitan Horacy bez kaleson
No właśnie myślałyscie coś. Ogólnie pytam 1-szego roku, bo je i Nestora:-) znam, a z resztą nie ma problemu...
-
Lyla
Kurna fajnie by było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
trza się jakoś zebrać moje drogie :) (i oczywiście drogi Nestorze też !; D) -
Nestor
Ja mam zaplanowany już wyjazd rodzinny, ale zobaczymy, co da się zrobić :-) Radziłbym też zachować sobie wolny czas na łemkowską Watrę w Żdyni - 2-3 dni na początku sierpnia. -
no to jakim Krym w lipcu???? co Samara??? ten co wisi u nas na wydziale? a Ty Nestor tez pisz, co wiesz, a cos wiesz... tylko więcej szczegółów naet o tym łemkowskim -
-
no to jakim Krym w lipcu???? co Samara??? ten co wisi u nas na wydziale? a Ty Nestor tez pisz, co wiesz, a cos wiesz... tylko więcej szczegółów naet o tym łemkowskim -
Mania
Swoją drogą to podobno Żdynia jest przecudowna...
No ale wracając do rzeczywistości, to mam pytanko: czy ktoś przypadkiem może nie widział co dostała ja z Richterki? Nie wiem czy mam się szykować na ispyt, cz ni. Buziakuję.
Ps. Specjalne pozdrowienia dla ziomala Kapitana Horacego..."bez kaleson"; ) -
Anonim
-
to ja, ja, ja!!!!!!!1111 To dla mnie!!!! ja, ja ja, wbierz mnie:-)!!!!!
no niestety, wacając do rzyczywistości nie wiem, co dosałaś z Richter:-)
to ja dam specjlane całuski i.... ,, xt i kiszka dała też :-) -
no dobrze.. wsiadam w pociąg, ale jakiś macie taki mniej więcej termin, początke lipca, koniec, środek... to ja bym w pracy powiedziała, że jadę i tak na ile, gdzie... myślałyscie juz o tym.. I kto jedzie? no nie wiem, jak będzieci miały już jakies informacje bardziej, to piszcie, ja tez właściei mogę czgoś poszukac i w ogóle tam... no... -
OrEsT
-
Anonim
Zatem.
Ekipa- ja I Agata (moja, z rusycystyki; ))
Miałyśmy jechać tuż po egzaminach, tj. ostatnie dni czerwca. Ale okazało się, że wyznaczyli jej prawko na 5 lipca, ni w kij, ni w drewno.
Napisałyśmy podania i podanka o przyspiesznie, nakłamałyśmy przestraszliwie, a nóż się uda.
W każdym razie kiedy nie wyjedziemy, zostajemy tam do końca lipca, w sierpniu trza iść do roboty; )
Po zasięgnięciu rady u dr. Perkuna (;)) jedziemy z Warszawy do Kowla (ok. 50 zł) koło godziny 12. Na miejscu jesteśmy pod wieczór. Idziemy coś zjeść, połazić, o 1 w nocy mamy pociąg do Kijowa (ok. 20 zł).
Tam zatrzymujemy się na kilka dni, ażeby troszkę pozwiedzać.
Później Krym, miejscowość Evpatoriya.
Koszt noclegu waha się od 3 do 7$ za noc.
Może nie są to warunki idealne, ale idzie wytrzymać; )
Planowany wydatek to 1500- 2000 zł, ze wszelkimi rozrywkami (zaznaczam, że w walizce mamy ze sobą trochę chińskich zupek, puszek, tudzież podobnych smakołyków).
Zatem zapraszam serdecznie, wyjazd sprawdzony, nieskromnie przyznam, że wyśmienity; ) -
same tak???? W :-) Ukrainę... A nie boicie się? ja nie myśle, że na Ukrainie gwałcą częśćiej czy jakos, no nie wiem bardziej dotkkliwie:-) ale kurde to jest same we dwie... Ogólnie to myślałam, że zbierze się cała ekipa, czyli ludzie z Ukrinistyki i pojedziemy bandą chociaż z 10 osób, a tu kurde jedną zaintersowaną jesteś Samarka Ty, koleżanka Agata z rusycystyki i Nestor, który powiedział, ze nie może... :-)aaa, Lyla :-) sie chyba jeszcze odezwała....
yyyy.... dziękuje za zaproszenie, jak nie bedzie wi ęcej chętnych jechac, poznac kraj, którego języka się uczymy, to pewnie skorzystam, to zawsze ja jako ochrona będę jechac, nie :-) :-) -
same tak???? W :-) Ukrainę... A nie boicie się? ja nie myśle, że na Ukrainie gwałcą częśćiej czy jakos, no nie wiem bardziej dotkkliwie:-) ale kurde to jest same we dwie... Ogólnie to myślałam, że zbierze się cała ekipa, czyli ludzie z Ukrinistyki i pojedziemy bandą chociaż z 10 osób, a tu kurde jedną zaintersowaną jesteś Samarka Ty, koleżanka Agata z rusycystyki i Nestor, który powiedział, ze nie może... :-)aaa, Lyla :-) sie chyba jeszcze odezwała....
yyyy.... dziękuje za zaproszenie, jak nie bedzie wi ęcej chętnych jechac, poznac kraj, którego języka się uczymy, to pewnie skorzystam, to zawsze ja jako ochrona będę jechac, nie :-) :-) -
Anonim
-
Tomasz Wojciechowski
Kurde, juz mialem sie zaoferowac na wyjazd, ale te gwalty... chyba wybiore Ustke. -
:-) faceta będą gwałcic?!?!?!.... a w sumie kto ich tam wie, Kozaków jednych :-)
A ogólnie to ja zapomniałam, że to jest przeciez za granicę i ze to właśnie nie kosztuje 500 zł jak u nas nad morzem przez tydzień... A na ile chcecie jechac i co z tym prakiem? wiecie juz coś?
W razie by co to ja przeciez musze zawiesic sie w pracy, ojej ojej... -
Kasia ஜ
-
-
kurde..... zagubiłam gdzieś te wypowiedzi Martyny i Madzi, że jdziemy na Ukraińe i wracam do tego, co wiem, gdzie jest :)
No dziewuczki wszytskie zbierać kasę, żeby nas jak najwięcej:)
W kupie (szerokorozumianej:) raźniej :):):) -
Anonim